Hyödynnä etukoodi Lystipassi

Sankarille lahjaksi Kuukausipassi!

Kirjoita koodi LYSTIPASSI varauksen hintayhteenvedossa, niin aktivoit edun. Sankari saa lahjaksi juhlissa ikioman HopLop Kuukausipassin, jolla pääsee juhlavasti sisään vaikka joka ikinen päivä, koko kuukauden ajan.

Vuoden hilpeimmät kemut

Lasten synttärit alk. 13,90€/lapsi

HopLop-synttärit hoituvat leikiten! Valitset vain päivän ja tarjoilun, me hoidamme kaiken valmiiksi. Hinnoissa löytyy vaihtoehtoja budjettisi mukaan – ja vinkkivitosena: arkisin juhlit edullisimmin, alkaen 13,90€/lapsi.

Varaa nyt, peru tarvittaessa

Jos teille tulee este, ei hätää! Voit siirtää tai peruuttaa synttärit vielä 48 tuntia ennen juhlahetkeä. Saat varausmaksun tilalle 50 euron hyvityslahjakortin, joka on voimassa 12 kuukautta.

Uutta! Synttärileikki

Viidakon mysteeri

Nyt lähdetään porukalla seikkailemaan ja ratkaisemaan arvoituksia! Rosvo on huijannut haltuunsa aarrearkun koodin! Nyt vikkelästi matkaan ja nokkelasti tehtäviä ratkomaan. Seikkailijoiden tulee selvittää koodi, jolla arkun saa auki. Ja tehdä se ennen kuin rosvo ehtii napata aarteen!

Aarrearkusta löytyy jokaiselle lapselle 2 polettia, joilla pääsee mm. sähköautoilemaan. Leikki sopii lukutaitoisille lapsille.  Leikki ja materiaali suomeksi. Lapset suorittavat leikin itsenäisesti ohjaajan antamien vinkkien perusteella.

Uutta! Synttärileikki

Aarrejahti

Nyt lähdetään porukalla seikkailemaan ja ratkaisemaan arvoituksia! Viidakon eläin on karannut puistoon mukanaan aarrearkun avain. Nyt silmät, korvat ja nokka tarkkana! Missä eläin piileksii? Miten saamme napattua avaimen, jolla arkku aukeaa? Aarrearkusta löytyy jokaiselle lapselle 2 polettia, joilla pääsee mm. sähköautoilemaan. Leikki sopii myös lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea sujuvasti. Lapset suorittavat leikin itsenäisesti ohjaajan antamien vinkkien perusteella.

Kurkkaa kommentteja synttäreistä!

Meillä HopLopissa on vietetty tuhansia synttäreitä, mutta aina se vaan kivasti kutittelee kun pääsemme järkkäämään uusia juhlia! Katso, mitä juhlijat ovat kirjoitelleet omista synttäreistään.

Herkulliset tarjoilut lasten synttäreille

Tuottavatko synttäritarjoilut päänvaivaa? HopLop synttäreillä me teemme kaiken puolestasi, tehtäväksesi jää vain kertoa meille millaiset juhlat haluatte. Huomioithan, että HopLop synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja. Valitse tarjoilupaketit HopLopin valikoimasta sekä lisätarjoiluvaihtoehdoista.

Donitsi-juhlat

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, sipsejä, karkkeja, donitseja, jäätelöä, mehua ja vettä.

Snack-kestit

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, karkkeja, Foccacina kinkku-juusto, dippikasvikset (kurkku- ja porkkanatikut), dippi, jäätelöä, mehua ja vettä.

Popcorn-kekkerit

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, karkkeja, jäätelöä, mehua ja vettä.

Synttäriteemat

Juhlitaanko discopallon loisteessa vai merirosvon hytissä?
Valitse synttäriteema sankarin toiveen mukaan ja tee päivästä ikimuistoinen!

Kivat kutsut kivoille kamuille!

Aina ei ehdi askarrella, alapuolelta voit ladata ja tulostaa HopLop-synttärijuhliesi kutsukortin.

Merirosvokutsu

Avaruuskutsu

Prinsessakutsu

Discokutsu

Hyvä tietää lasten synttäreistä

Mitä tapahtuu ennen juhlia?

Juhlat kuin juhlat sujuvat leikiten, kun valmistelut on hyvin hoidettu! Varausta tehdessä pääsette valitsemaan tärkeimmät – juhla-ajan, upean teemahuoneen ja herkkutarjoilut. Muutokset ja lisätiedot, kuten tarkempi juhlijamäärä, allergiat ja erityisruokavaliot, ovat kätevästi muokattavissa varaukseen OmaHopLopin kautta vielä 48h ennen juhlia. Pian nähdään!

Valitsemanne synttärihuone on varattu teille 1 tunnin ajaksi. Voitte saapua puistoon leikkimään jo ennen huoneaikaa ja jatkaa seikkailuja huoneajan jälkeen. Merkitse tuloaika varauksesi tietoihin, niin olemme valmiina ottamaan juhlaväen vastaan!

Olemme tehneet valmiiksi erilaisia kutsupohjia tai sitten voitte askarella omat! Vierailta kannattaa kysyä erikoisruokavaliot etukäteen ja ilmoittaa ne meille. Juhlaväki on hyvä kutsua paikalle jo hieman ennen aloitusta, niin kaikki sujuu sutjakkaasti.

Jos haluatte lisäyllärin juhlaväelle, voitte tilata mm. kotiinviemislahjat. Aikuisia voi ilahduttaa omalla tarjoilulla: saatte sen ennakkotilauksena alk. -20 % alennuksella. Kaikki nämä tilaukset onnistuvat kätevästi Oma HopLopin kautta.

Synttäreitä voi muokata  itse Oma HopLopin kautta 48 h ennen h-hetkeä.  Päivää ennen juhlia muutoksista voi ilmoittaa suoraan asiakaspalveluun puhelimitse!

Hyvä tietää lasten synttäreistä

Mitä tapahtuu juhlapäivänä?

Kaikki on valmista, kun saavutte: synttärihuone somistettu ja pöytä katettu! Jos olette ostaneet myös aktiviteetin, se odottaa seikkailijoitaan.

Synttärisankari valvojineen vastaanottaa vieraat ja varmistaa, että seikkailut sujuvat puiston puolella koko vierailun ajan. Huisin tärkeää! Sukat jalkaan jokaiselle – myös aikuisille – ja sitten juhlimaan!

Synttärivalvojille tarjoamme kahvit tai teet. Valvovien aikuisten määrää ei ole rajattu.

Vieraita kannattaa olla vastaanottamassa hyvissä ajoin. Suosittelemme saapumaan noin 15 minuuttia ennen kutsuihin merkittyä ajankohtaa (paitsi klo 10 alkavat synttärit). Kun saavutte puistoon, ilmoittautukaa kassalla henkilökunnalle. He opastavat teidät odotustilaan, jossa synttärivieraat vastaanotetaan. Kassalta saatte mukaan kassin lahjoja varten.

Synttärit maksetaan kassalle ennen synttäreitä tai huoneajan aikana. On tärkeää informoida mahdollisimman tarkka osallistujamäärä. Sisäänpääsyt veloitetaan osallistujamäärän mukaan (kuitenkin minimi 7 hlö), mutta tarjoilut saatetaan veloittaa ennalta ilmoitetun määrän pohjalta. Vähimmäisveloitus on aina 7 henkilöltä (6 vierasta + 1 sankari).

Jos haluatte, tervetuloa leikkimään jo ennen varattua huoneaikaa! Tässä tapauksessa lapset ohjataan puistoon seikkailemaan suoraan kassalta leimojen kera. Kun huoneaika alkaa, lapset kuulutetaan synttärihuoneeseen. Tärkeää! Pestään kädet ennen kuin siirrytään huoneeseen ja herkkupöydän ääreen.

Kun tunnin huoneaika alkaa, HopLopin synttäriohjaaja saapuu odotustilaan tai kuuluttaa lapset synttärihuoneeseen. Ja hei, muistetaan pestä kädet ennen kuin saavutaan huoneeseen!

HopLopin ohjaaja kertoo tärkeimmät leikki- ja turvallisuusohjeet. Hän esittelee synttäripöydän tarjoilun ja mahdolliset muut tilatut tuotteet. Herkut katetaan tällä hetkellä jokaiselle herkuttelijalle omalle lautaselle. Henkilökuntamme jakaa ruoat ja jäätelökakun kaikille. Näin ehkäisemme pöpöjen leviämistä. Valvojat saavat ohjaajalta kahvi/teekupongit HopLop-ravintolaan.

Ohjaaja hakee jädekakun: sankari pääsee puhaltamaan kynttilät  ja juhlaväki kajauttamaan onnittelulaulun! Tämän jälkeen seurue voi vapaasti jatkaa herkuttelua ja seikkailuja puistossa huoneajan loppuun asti. Tässä vaiheessa ohjaaja siirtyy muualle, mutta henkilökunta auttaa teitä tarvittaessa kaikissa asioissa.

Huom! Synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja, vaan tarjoilut valitaan aina HopLopin synttäritarjoiluvalikoimista. Valmiita paketteja on mahdollista täydentää lisätarjoiluilla.

Huom! Pasilan HopLopissa ei paloturvallisuussyistä käytetä kynttilöitä.

Kun tunnin synttärihuoneaika on päättymäisillään, ohjaaja kuuluttaa lapset huoneeseen. Jos olette varanneet seikkailuaktiviteetin, ohjaaja laittaa homman käyntiin ja lapset seikkailevat leikin omatoimisesti. Toki henkilökunta on apuna, jos tarvitaan. Aktiviteetin kesto on seurueesta riippuen 10-30 minuuttia. Aktiviteetti päättyy kassoille. Tämän jälkeen synttäriseurue voi vapaasti jatkaa seikkailuja puiston puolella.

Kun aktiviteetti on ohjattu käyntiin tai huoneaika loppunut, on meidän puolestamme kiitosten aika! Herkut voitte halutessanne siirtää kahvilan puolelle tai jättää meidän huoleksemme. Huoneen siivoaminen alkaa heti huoneajan loputtua.

 

Lähetämme synttärivaraajan sähköpostiin palautekyselyn ja odotamme mielenkiinnolla palautetta: näin pystymme kehittämään synttäreistä yhä ikimuistoisempia. Kaikkien vastaajien kesken arvomme kuukausittain HopLop-lahjakortin, jonka arvo on 50 €.

 

Nähdään pian uudestaan! Tarjoamme sankarille ja vieraille Paluulipun puoleen hintaan – vain 9,90 €. Napatkaa omat mukaan kassalta.