Hyödynnä etukoodi Lystipassi

Sankarille lahjaksi Kuukausipassi!

Kirjoita koodi LYSTIPASSI varauksen hintayhteenvedossa, niin aktivoit edun. Sankari saa lahjaksi juhlissa ikioman HopLop Kuukausipassin, jolla pääsee juhlavasti sisään vaikka joka ikinen päivä, koko kuukauden ajan.

Vuoden hilpeimmät kemut

Lasten synttärit alk. 13,90€/lapsi

HopLop-synttärit hoituvat leikiten! Valitset vain päivän ja tarjoilun, me hoidamme kaiken valmiiksi. Hinnoissa löytyy vaihtoehtoja budjettisi mukaan – ja vinkkivitosena: arkisin juhlit edullisimmin, alkaen 13,90€/lapsi.

Varaa nyt, peru tarvittaessa

Jos teille tulee este, ei hätää! Voit siirtää tai peruuttaa synttärit vielä 48 tuntia ennen juhlahetkeä. Saat varausmaksun tilalle 50 euron hyvityslahjakortin, joka on voimassa 12 kuukautta.

Uudet synttäripaketit ovat nyt valmiina juhlittaviksi!

Millainen sankari, sellaiset juhlat! Valitse synttäripaketti, joka saa sankarin riemuitsemaan ja vieraat hihkumaan. Synttäripakettien kuvaukset löydät alta ja jos mieli tekee, täydennä pakettia lisätarjoilulla. Huomioithan, että synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja. Synttäreiden valvojille tarjoamme kahvit. Useimmissa paketeissa on mukana HopLop-ohjaaja. Uudet synttäripaketit ovat voimassa 1.11.2023 alkaen.

Huippumageen sankarin synttärit

Sankari rakastaa makeaa juhlahumua! Oman valinnan mukainen teemahuone on katettu herkuilla: värikkäillä donitseilla, suussa sulavalla jäätelöpallokakulla, poksuvilla poppareilla sekä raikkaalla mehulla ja vedellä. HopLop-ohjaajan johdolla kajautetaan onnittelulaulut ja kun huoneessa on juhlahumuiltu, sujahdetaan seikkailupuistoon jatkoille! 

 
Lisätieto tarjoiluista: 
 • popcorn (L, M, G, Veg.)
 • sipsit (L, G)
 • karkkisekoitus (L, osittain myös G ja Veg.)
 • donitsit (saatavilla VL lisäpyynnöstä, laktoosittomille tarjoillaan berliinin- tai sokerimunkki)
 • jäätelöpallokakku kastikkeella (saatavilla L ja Veg. lisäpyynnöstä)
 • sekamehu
Lisätieto palvelusta: 
 • Synttäiohjaaja kokoaa seurueen yhteen, opastaa juhlahuoneeseen, kertaa leikki- ja turvallisuusohjeet ja aloittaa juhlat tarjoiluilla. Huoneajan lopulla ohjaaja kokoaa seurueen huoneeseen viimeisille herkutteluille. 
 • Ohjaaja ei ole koko tuntia huoneessa, eikä paketin palvelu sisällä erillistä leikittämistä.

Huippumageen sankarin synttärit alk. 16,90€/lapsi. Varaa synttärit

Juhlanälkäisen sankarin synttärit

Sankarille maistuu juhlissa kaikki! Huimat seikkailut ja hyvät tarjoilut. Oman valinnan mukainen teemahuone on katettu niin, että maiskis kuuluu! On herkkuja hodareita, rapeita keksejä, poksuvia poppareita ja kylmänviilee jäätelöpallokakku kera koristeiden. Kippis kilistellään mehulla tai vedellä. HopLop-ohjaaja virittelee alkuun onnittelulaulut ja kun herkut on nautittu, singahdetaan puistoon seikkailemaan. 

 
Lisätieto tarjoiluista: 
 • popcorn (L, M, G, Veg.)
 • Hotdog  (M, saatavilla G ja Veg. lisäpyynnöstä)
 • keksivalikoima (saatavilla G lisäpyynnöstä)
 • karkkisekoitus (L, osittain myös G ja Veg.)
 • jäätelöpallokakku kastikkeella (saatavilla L ja Veg. lisäpyynnöstä)
 • sekamehu
Lisätieto palvelusta: 
 • Synttäiohjaaja kokoaa seurueen yhteen, opastaa juhlahuoneeseen, kertaa leikki- ja turvallisuusohjeet ja aloittaa juhlat tarjoiluilla. Huoneajan lopulla ohjaaja kokoaa seurueen huoneeseen viimeisille herkutteluille. 
 • Ohjaaja ei ole koko tuntia huoneessa, eikä paketin palvelu sisällä erillistä leikittämistä.

Juhlanälkäisen sankarin synttärit alk. 17,90€/lapsi. Varaa synttärit

Seikkailijasankarin synttärit

Sankari syttyy seikkailusta! Ensin juhlitaan omassa teemahuoneessa: kajautetaan onnittelulaulut ja napostellaan poksuvat popparit, sipsit, kirjavat karkit, rapeat keksit ja kulautetaan raikkaat mehut ja vedet. Kun jäätelöpallokakku on nautittu aloitetaan ohjaajan johdolla agenttiseikkailu, jonka palkintona 2 polettia / lapsi (arvo 3€). Niillä pääsee vaikka autoradalle tai pelejä pelaamaan, sillä seikkailuaikaa on puistossa niin kauan kuin virtaa riittää!

Lisätieto tarjoiluista:

 • popcorn (L, M, G, Veg.)
 • sipsit (L, G),
 • Karkkisekoitus (L, osittain myös G ja Veg.)
 • Keksivalikoima (G lisäpyynnöstä)
 • jäätelöpallokakku kastikkeella (saatavilla L ja Veg. lisäpyynnöstä)
 • sekamehu

Lisätieto palvelusta:

 • Synttäriohjaaja kokoaa seurueen yhteen, opastaa juhlahuoneeseen, kertaa leikki- ja turvallisuusohjeet ja aloittaa juhlat tarjoiluilla.
 • Ohjattu leikki aloitetaan jäätelöpallokakun nauttimisen jälkeen. Seikkailu kestää n. 10-15 minuuttia.
 • Seikkailun palkintona 2 polettia / lapsi (arvo 3€).
 • Ikäsuositus 6+
 • Ei suositella yli 12 lapsen synttäreille.

Seikkailijasankarin synttärit alk. 18,90€/lapsi. Varaa synttärit

Sähäkän sankarin synttärit

Sankari pomppii innosta, kunhan päästään äkkiä seikkailupuiston puolelle temmeltämään! Siksi juhlaosuus on kompakti: oman valinnan mukainen teemahuone tunniksi ja pöydässä poppareita, karkkeja, raikasta mehua ja vettä. Jos maistuu, niin tarjoilua voi ennakkoon täydentää makeilla tai suolaisilla herkuilla. Vieraat juhlivat keskenään, ilman HopLop-ohjaajaa. 

 
Lisätieto tarjoiluista: 
 • Ei sisällä jäätelöpallokakkua
 • Popcorn (L, M, G, Veg.)
 • Karkkisekoitus (L, osittain myös G ja Veg.)
 • Sekamehu
Lisätieto palvelusta: 
 • Paketti ei sisällä työntekijän ohjausta synttärihuoneessa.
 • Paketti valittavissa ma-to synttäreille.

Sähäkän sankarin synttärit alk. 13,90€/lapsi. Varaa synttärit

Kurkkaa kommentteja synttäreistä!

Meillä HopLopissa on vietetty tuhansia synttäreitä, mutta aina se vaan kivasti kutittelee kun pääsemme järkkäämään uusia juhlia! Katso, mitä juhlijat ovat kirjoitelleet omista synttäreistään.

Synttäriteemat

Juhlitaanko discopallon loisteessa vai merirosvon hytissä?
Valitse synttäriteema sankarin toiveen mukaan ja tee päivästä ikimuistoinen!

Kivat kutsut kivoille kamuille!

Aina ei ehdi askarrella, alapuolelta voit ladata ja tulostaa HopLop-synttärijuhliesi kutsukortin.

Laavasurffari

Suuri kakku

Merirosvokutsu

Avaruuskutsu

Prinsessakutsu

Discokutsu

Hyvä tietää lasten synttäreistä

Mitä tapahtuu ennen juhlia?

Juhlat kuin juhlat sujuvat leikiten, kun valmistelut on hyvin hoidettu! Varausta tehdessä pääsette valitsemaan tärkeimmät – juhla-ajan, upean teemahuoneen ja herkkutarjoilut. Muutokset ja lisätiedot, kuten tarkempi juhlijamäärä, allergiat ja erityisruokavaliot, ovat kätevästi muokattavissa varaukseen OmaHopLopin kautta vielä 48h ennen juhlia. Pian nähdään!

Valitsemanne synttärihuone on varattu teille 1 tunnin ajaksi. Voitte saapua puistoon leikkimään jo ennen huoneaikaa ja jatkaa seikkailuja huoneajan jälkeen. Merkitse tuloaika varauksesi tietoihin, niin olemme valmiina ottamaan juhlaväen vastaan!

Olemme tehneet valmiiksi erilaisia kutsupohjia tai sitten voitte askarella omat! Vierailta kannattaa kysyä erikoisruokavaliot etukäteen ja ilmoittaa ne meille. Juhlaväki on hyvä kutsua paikalle jo hieman ennen aloitusta, niin kaikki sujuu sutjakkaasti.

Jos haluatte lisäyllärin juhlaväelle, voitte tilata mm. kotiinviemislahjat. Aikuisia voi ilahduttaa omalla tarjoilulla: saatte sen ennakkotilauksena alk. -20 % alennuksella. Kaikki nämä tilaukset onnistuvat kätevästi Oma HopLopin kautta.

Synttäreitä voi muokata  itse Oma HopLopin kautta 48 h ennen h-hetkeä.  Päivää ennen juhlia muutoksista voi ilmoittaa suoraan asiakaspalveluun puhelimitse!

Hyvä tietää lasten synttäreistä

Mitä tapahtuu juhlapäivänä?

Kaikki on valmista, kun saavutte: synttärihuone somistettu ja pöytä katettu! Jos olette ostaneet myös aktiviteetin, se odottaa seikkailijoitaan.

Synttärisankari valvojineen vastaanottaa vieraat ja varmistaa, että seikkailut sujuvat puiston puolella koko vierailun ajan. Huisin tärkeää! Sukat jalkaan jokaiselle – myös aikuisille – ja sitten juhlimaan!

Synttärivalvojille tarjoamme kahvit tai teet. Valvovien aikuisten määrää ei ole rajattu.

Vieraita kannattaa olla vastaanottamassa hyvissä ajoin. Suosittelemme saapumaan noin 15 minuuttia ennen kutsuihin merkittyä ajankohtaa (paitsi klo 10 alkavat synttärit). Kun saavutte puistoon, ilmoittautukaa kassalla henkilökunnalle. He opastavat teidät odotustilaan, jossa synttärivieraat vastaanotetaan. Kassalta saatte mukaan kassin lahjoja varten.

Synttärit maksetaan kassalle synttäreiden alussa. On tärkeää informoida mahdollisimman tarkka osallistujamäärä. Vähimmäisveloitus on aina arkisin 7 henkilöltä (6 vierasta + 1 sankari) ja viikonloppuisin 8 henkilöltä (7 vierasta + sankari).

Jos haluatte, tervetuloa leikkimään jo ennen varattua huoneaikaa! Tässä tapauksessa lapset ohjataan puistoon seikkailemaan suoraan kassalta. Tällöin on tärkeää tutustuttaa lapsi leikkisääntöihin. Kun huoneaika alkaa, lapset kuulutetaan synttärihuoneeseen. Tärkeää! Pestään kädet ennen kuin siirrytään huoneeseen ja herkkupöydän ääreen.

Kun tunnin huoneaika alkaa, HopLopin synttäriohjaaja saapuu odotustilaan tai kuuluttaa lapset synttärihuoneeseen. Mikäli varattuna on sähäkän sankarin juhlat, siirtyy juhlaporukka huoneeseen herkkujen äärelle itsenäisesti. Ja hei, muistetaan pestä kädet ennen huoneeseen siirtymistä!

HopLopin ohjaaja kertoo tärkeimmät leikki- ja turvallisuusohjeet. Mikäli saavutte leikkimään ennen huoneaikanne alkamista, säännöt käydään läpi saapuessanne. Huom! Sähäkän sankarin juhlissa synttärivanhempi kertaa ohjeet synttäriseurueelle kassalta annettavan turvaohjeen avulla. Myös eteisen turvallisuusvideota voi hyödyntää!

Valvojat saavat ohjaajalta kahvi/teekupongit HopLop-ravintolaan.

Jos pakettiinne kuuluu synttäriohjaaja, hän esittelee synttäripöydän tarjoilun ja mahdolliset muut tilatut tuotteet ja herkuttelu voi alkaa. Ohjaaja hakee jädekakun, jolloin sankari pääsee puhaltamaan kynttilät ja juhlaväki kajauttamaan onnittelulaulun! Tämän jälkeen seurue voi vapaasti jatkaa herkuttelua ja seikkailuja puistossa huoneajan loppuun asti. Tässä vaiheessa ohjaaja siirtyy muualle, mutta henkilökunta auttaa teitä tarvittaessa kaikissa asioissa.

Huom!

 • Synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja, vaan tarjoilut valitaan aina HopLopin synttäritarjoiluvalikoimista. Valmiita paketteja on mahdollista täydentää lisätarjoiluilla.
 • Pasilan HopLopissa ei paloturvallisuussyistä käytetä kynttilöitä.

Mikäli olette valinneet "Seikkailijasankarin juhlat" paketin, ohjaaja aloittaa Agentti Akatemia seikkailun ohjeistamisen jäätelön syönnin aikana. Lapset jaetaan tiimeihin, jotka saavat kukin yhden pulman ratkaistavakseen. Tiimit selvittävät oman pulmansa puistovihjeiden avulla ja palaavat takaisin synttärihuoneeseen ratkaisun kanssa. Ohjaaja  selvittää lopullisen mysteerin lasten kanssa huoneessa ja palkintona kaikille jaetaan 2 polettia. Seikkailun kesto on seurueesta riippuen n. 10-20 minuuttia. Tämän jälkeen synttäriseurue voi vapaasti jatkaa seikkailuja puiston puolella. Ohjaajan osuus loppuu heti seikkailun jälkeen ja huoneen siivous aloitetaan tunnin huoneajan päättyessä.  

Huom! Ohjattu Agentti Akatemia leikki suoritetaan tunnin huoneajan aikana.

Kun huoneaika on loppunut, on meidän puolestamme kiitosten aika! Herkut voitte halutessanne siirtää kahvilan puolelle tai jättää meidän huoleksemme. Huoneen siivoaminen alkaa heti huoneajan loputtua.

Lähetämme synttärivaraajan sähköpostiin palautekyselyn ja odotamme mielenkiinnolla palautetta: näin pystymme kehittämään synttäreistä yhä ikimuistoisempia. Kaikkien vastaajien kesken arvomme kuukausittain HopLopin kolmen kerran sarjalippupaketin.

Nähdään pian uudestaan! Tarjoamme sankarille ja vieraille Paluulipun puoleen hintaan – vain 10,90 €. Napatkaa omat mukaan kassalta.

Hyödynnä etukoodi Lystipassi

Sankarille lahjaksi Kuukausipassi!

Kirjoita koodi LYSTIPASSI varauksen hintayhteenvedossa, niin aktivoit edun. Sankari saa lahjaksi juhlissa ikioman HopLop Kuukausipassin, jolla pääsee juhlavasti sisään vaikka joka ikinen päivä, koko kuukauden ajan.