Hyödynnä etukoodi Lystipassi

Sankarille lahjaksi Kuukausipassi!

Kirjoita koodi LYSTIPASSI varauksen hintayhteenvedossa, niin aktivoit edun.  Sankari saa lahjaksi juhlissa ikioman HopLop Kuukausipassin, jolla pääsee juhlavasti sisään vaikka joka ikinen päivä, koko kuukauden ajan.

Vuoden hilpeimmät kemut

Lasten synttärit alk. 13,90€/lapsi

HopLop-synttärit hoituvat leikiten! Valitset vain päivän ja tarjoilun, me hoidamme kaiken valmiiksi. Hinnoissa löytyy vaihtoehtoja budjettisi mukaan – ja vinkkivitosena: arkisin juhlit edullisimmin, alkaen 13,90 € / lapsi.

 

Varaa nyt, peru tarvittaessa

Jos teille tulee este, ei hätää! Voit siirtää tai peruuttaa synttärit vielä 48 h ennen juhlahetkeä. Saat varausmaksun tilalle 50 euron hyvityslahjakortin, joka on voimassa 12 kk.

Uutta! Ohjattu synttärileikki

Viidakon mysteeri

Nyt lähdetään porukalla seikkailemaan ja ratkaisemaan arvoituksia! Rosvo on huijannut haltuunsa aarrearkun koodin! Nyt vikkelästi matkaan ja nokkelasti tehtäviä ratkomaan. Seikkailijoiden tulee selvittää koodi, jolla arkun saa auki. Ja tehdä se ennen kuin rosvo ehtii napata aarteen!

Aarrearkusta löytyy jokaiselle lapselle 2 polettia, joilla pääsee mm. sähköautoilemaan. Leikki sopii lukutaitoisille lapsille.  Leikki ja materiaali suomeksi. Lapset suorittavat leikin itsenäisesti annettujen vinkkien perusteella.

Uutta! Ohjattu synttärileikki

Aarrejahti

Nyt lähdetään porukalla seikkailemaan ja ratkaisemaan arvoituksia! Viidakon eläin on karannut puistoon mukanaan aarrearkun avain. Nyt silmät, korvat ja nokka tarkkana! Missä eläin piileksii? Miten saamme napattua avaimen, jolla arkku aukeaa? Aarrearkusta löytyy jokaiselle lapselle 2 polettia, joilla pääsee mm. sähköautoilemaan. Leikki sopii myös lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea sujuvasti. Lapset suorittavat leikin itsenäisesti annettujen vinkkien perusteella.

Kurkkaa kommentteja synttäreistä!

Meillä HopLopissa on vietetty tuhansia synttäreitä, mutta aina se vaan kivasti kutittelee kun pääsemme järkkäämään uusia juhlia! Katso, mitä juhlijat ovat kirjoitelleet omista synttäreistään.

Herkulliset tarjoilut lasten synttäreille

Tuottavatko synttäritarjoilut päänvaivaa? HopLop synttäreillä me teemme kaiken puolestasi, tehtäväksesi jää vain kertoa meille millaiset juhlat haluatte. Huomioithan, että HopLop synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja. Valitse tarjoilupaketit HopLopin valikoimasta sekä lisätarjoiluvaihtoehdoista.

Donitsi-juhlat

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, sipsejä, karkkeja, donitseja, jäätelöä, pillimehu ja vettä.

Snack-kestit

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, karkkeja, Foccacina kinkku-juusto, dippikasvikset (kurkku- ja porkkanatikut), dippi, jäätelöä,  pillimehu ja vettä.

Popcorn-kekkerit

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, karkkeja, jäätelöä, pillimehu ja vettä.

Synttäriteemat

Juhlitaanko discopallon loisteessa vai merirosvon hytissä?
Valitse synttäriteema sankarin toiveen mukaan ja tee päivästä ikimuistoinen!

Kivat kutsut kivoille kamuille!

Aina ei ehdi askarrella, alapuolelta voit ladata ja tulostaa HopLop-synttärijuhliesi kutsukortin.

Merirosvokutsu

Avaruuskutsu

Prinsessakutsu

Discokutsu

Hyvä tietää lasten synttäreistä

Väliaikaiset muutokset synttäreillä

Herkut katetaan tällä hetkellä jokaiselle herkuttelijalle omalle lautaselle. Henkilökuntamme jakaa  ruoat ja jäätelökakun kaikille. Näin ehkäisemme pöpöjen leviämistä.

Synttärikakku kynttilöineen tuodaan onnittelulaulun saattelemana huoneeseen juhlien alussa.

Korona-aikana synttäreillä nautitaan vain HopLopin synttärituotteita. Oman kakun tai muiden tarjoilujen tuonti ei ole sallittua.

Henkilökuntamme varmistaa, että synttärijuhlat sujuvat puhtain käsin. Juhlijat ohjataan käsipesulle ja käyttämään käsidesiä ennen ja jälkeen synttäreiden sekä ennen herkuttelua huoneessa.

Hyvä tietää lasten synttäreistä

Mitä juhlapäivänä tapahtuu?

Sankarin on hyvä saapua paikalle odottamaan vieraita n. 15 minuuttia ennen huoneajan alkua synttäreiden odotusalueelle.  Silloin käydään läpi juhlien kulku ja mahdolliset erityisruokavaliot. Annamme teille tilavan HopLop-kassin, johon mahtuu kätevästi sankarin saamat lahjat. Juhlien loppumaksu maksetaan kassalla.

 

Haluatteko aloittaa synttärileikit ennen huoneaikaa?

Jos haluatte aloittaa seikkailut jo ennen huoneajan alkua, ilmoitathan saapumisaikanne varauksen yhteydessä tai muokkaa tilaisuuttasi Oma HopLopissa. Synttäriohjaaja aloittaa synttärit kun huoneaika alkaa.

Synttärihuoneeseen siirrytään käsien pesun kautta. Valitsemasi synttäritarjoilut on katettu valmiiksi juhlahuoneeseen.  Huone on käytössänne tunnin ajan.

Huomioithan, että HopLop synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja. Tarjoilupaketit valitaan HopLopin valikoimasta sekä lisätarjoiluvaihtoehdoista. Synttärivalvojille tarjoamme kahvit. 

Huoneajan päättyessä henkilökunta kuuluttaa juhlaväen huoneeseen viimeisiä herkutteluita varten. 

Seikkailuja voi jatkaa huonejan päättymisen jälkeen, vaikka koko loppu päivän. Jos olette valinneet synttäreillenne ohjatun seikkailun, leikki aloitetaan huonejan päättyessä. Ohjattu seikkailuleikki kestää enimmillään puoli tuntia. 

Juhlien jälkeen lähetämme teille palautekyselyn sähköpostilla.