Getjenny

5 syytä juhlia synttäreitä HopLopissa

HopLop

Tytöt lasten synttärihuoneessa HopLopissa

Synttärit tulossa? Niin kivaa ja jännittävää, mutta samalla melkoinen mylläkkä! Kekkereiden järjestäminen koko synttärisankarin kaveriporukalle voi olla aikamoista hulinaa. Synttärikemut HopLopissa ovat ratkiriemukas ratkaisu lapsille ja superhelppo valinta aikuisille. Tässä on viisi syytä, miksi juhlien järjestäminen sisäleikkipuistossa on hyvä idea.

1. Upea teeman mukainen juhlapaikka

Juhlaväki saa meillä käyttöön ihka oman synttärihuoneen, joka on varattu vain synttäripoppoon leikkejä, pelejä ja herkuttelua varten. Kekkerit voidaan järjestää avaruuden upeimmassa aluksessa, hurjalla merirosvolaivalla, ihanassa prinsessan puutarhassa tai diskopallojen välkkeessä.

Päivänsankarin valitseman teeman mukainen juhlatila kohottaa tunnelman varmasti kattoon. Samalla aikuisten homma helpottuu, kun kotia ei tarvitse laittaa juhlakuntoon. Pikkuviikareiden juhliessa sotkulta ei voida myöskään välttyä. Järjestämällä kemut sisäleikkipuistossa säästyt juhlien jälkeiseltä siivousurakalta – me hoidamme tämän puolestasi.

Hienot synttäreiden juhlatilat HopLopissa

2. Herkullinen synttärimenu

Ikimuistoisiin juhliin kuuluu tietysti makoisa synttäritarjoilu. Tarjoiltavien valmistaminen etenkin isommalle porukalle on kuitenkin aikamoinen homma. Kun järjestät synttärit HopLopissa, me huolehdimme synttäriherkkujen järjestämisen puolestasi.

Päivänsankari voi valita erilaisten menujen välillä. Saatavilla on sekä suolaisia että makeita vaihtoehtoja. Useimmissa paketeissa juhlatarjoiluihin kuuluu myös synttärit kruunaava jäätelöpallokakku, josta jokainen vieras saa osansa. Kun tarjolla on purtavaa ja virvokkeita, pikku juhlavieraat jaksavat pitää menoa yllä koko kekkereiden ajan. Aikuiset taas voivat nauttia kahvilan virvokkeista, ja halutessa voitte myös tilata etukäteen erilliset maukkaat aikuisten tarjoilut. 

3. Huippuhauskaa ohjelmaa ja tekemistä

Synttäriohjelman suunnittelu voi olla oma urakkansa! Mitä leikkejä voitaisiin leikkejä? Kuinka varmistaa, että kaikilla synttärivierailla on hauskaa? HopLopissa tätä ongelmaa ei ole – synttäriväki viihtyy varmasti. Teemahuone inspiroi leikkeihin, minkä lisäksi koko sisäleikkipuisto on juhlijoiden vapaassa käytössä. Päivänsankari ja vieraat voivat pomppia puiston puolella juhlimisen ohessa niin paljon kuin pikkuviikarit vain jaksavat. Puistoon saa jäädä huvittelemaan myös synttärijuhlien päätyttyä. Hurjat liukumäet, jännittävät kiipeilytelineet ja muut huvitusvekottimet odottavat pikku juhlijoita!

Synttärijuhlat voi kruunata vielä kivoilla pikku lahjoilla synttärivieraille. HopLopissa järjestät vaivattomasti riemuntäyteiset ja mieleenpainuvat lasten juhlat.

HopLopissa lasten synttäreillä ei tekeminen lopu

4. Ei säävarausta

Mikä parasta, HopLopissa on aina hyvä juhlasää. Vaikka ulkona paukkuisi pakkanen tai kurakeli ankeuttaisi pihalla, sisäleikkipuistossa juhlat sujuvat aurinkoisissa tunnelmissa. Kutsuun ei tarvita säävarausta, eikä vierasmäärää tarvitse rajoittaa kodin tiloihin sopivaksi – tilavaan synttärihuoneeseen mahtuu mukaan paljon kavereita. Pidätpä juhlat kesällä, syksyllä, talvella tai keväällä, säällä ei ole meillä merkitystä.

5. Vuoden hilpeimmät kemut vaivattomasti

Sisäleikkipuiston tiloissa juhlitaan, hassutellaan ja herkutellaan isommallakin porukalla – ihan ilman ennakkojärjestelyjä. Tee vain varaus, lähetä kutsut ja saavu juhlaväen kanssa paikalle kemuttelemaan! 

Valitse sopiva päivä ja varaa vuoden hauskimmat kekkerit helposti varauspalvelun kautta. Samalla voit päättää synttärisankarin kanssa sopivan menun ja tilata mahdolliset lisäpalvelut. Varauksen tekeminen onnistuu myös suoraan lähimmästä sisäleikkipuistosta. Varaa synttärikemut HopLopista ja luo vauhtiviikarillesi ikimuistoinen juhla!

Pst! Hyödynnä etukoodisi LYSTIPASSI

Kirjoita koodi LYSTIPASSI varauksen hintayhteenvedossa, niin aktivoit edun. Sankari saa lahjaksi juhlissa ikioman HopLop Kuukausipassin, jolla pääsee juhlavasti sisään vaikka joka ikinen päivä, koko kuukauden ajan.

Lue myös nämä

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Tutkimus: Vanhemmat toivovat lapsilleen enemmän paineetonta...

Lue lisää

Ajankohtaista