m

Getjenny
Leikkipuisto on hauska harrastus

HopLop on mukana Harrastamisen Suomen mallissa

HopLop-seikkailupuistoketju on valittu yhdeksi palveluntarjoajaksi Harrastamisen Suomen malliin, minkä myötä HopLop Helsinki Pasila ja HopLop Helsinki Outlet, HopLop Vantaa Vantaanportti, HopLop Lohja ja HopLop Pirkkala ovat tänä lukuvuonna mukana maksuttoman harrastustoiminnan tarjoajissa koulupäivän jälkeen. HopLopin tarjoaman harrastustoiminnan tavoitteena on kannustaa lapsia liikkumiseen ilon ja leikin kautta, lisätä sosiaalisia taitoja ja purkaa harrastamiseen liittyvää eriarvoisuutta.

Harrastamisen Suomen malli on opetus- ja kulttuuriministeriön luoma koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyömalli, joka laajentuu lukuvuonna 2023–2024. Suomen mallissa tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Suomen mallin harrastustuntien maksajana toimivat kunnat.

HoLopin harrastustoiminnassa on kyse liikunnallisista harrastustunneista, joita vetävät HopLopin koulutetut ohjaajat. Harrastustoimintaan kuuluu monipuolisia vaihtuvia teemoja, kuten trampoliinikoulua, ninjakoulua ja sirkuskoulua. Lapsia ohjataan myös esimerkiksi muistipelien, toiminnallisten aarrejahtien ja pihapelien pariin.

Tunnit ovat olleet erittäin suosittuja. Ryhmät täyttyivät nopeasti ja olemme lisänneet uusia ryhmiä. Lapset ovat ottaneet HopLopin liikunnalliset harrastustunnit ilolla vastaan. Lapsilta tullut palaute on esimerkiksi ollut, että järjestettäisiinpä tämä kerho joka päivä ja kestäisipä se monta tuntia”, iloitsee HopLop Lohjan seikkailupuistoesimies Kirsi Tuominen.  

HopLopin harrastetoiminta on ollut käynnissä syyskuun alusta alkaen useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomea lisänä seikkailupuiston muuta toimintaa. Vantaanportin HopLopissa toiminta käynnistyy lokakuussa. HopLopin uudet maksuttomat harrastetoiminnan tunnit ovat saaneet positiivisen vastaanoton.

“Saimme heti huomata, että HopLopin harrastustunneille löytyy valtavasti kysyntää. Lapset ovat tykänneet monipuolisista leikeistä ja löytäneet jo uusia kavereita kerhosta, mikä on meille tärkeää”, kertoo HopLop Helsinki Outletin seikkailupuistoesimies Jonna Porko

 

HopLopin tavoitteena on lisätä lasten liikkumisen iloa ja kehittää sosiaalisia taitoja

Aktiivisilla tunneilla pelataan ja leikitään erilaisissa ryhmissä. HopLopin harrastustoiminnan tavoitteena on, että lapset liikkuvat mahdollisimman paljon ja saavat onnistumisen tunteita ratkottuaan erilaisia päättely- ja rastitehtäviä. HopLopin seikkailupuiston erilaiset aktiviteettivälineet kannustavat liikkumiseen ilon ja leikin kautta.

“Olemme tutkineet, että HopLopissa lapsi ottaa tyypillisesti yhden puistovierailun aikana yli 5000 askelta. Kun liikkuminen tapahtuu leikin ja ryhmätekemisen kautta, tulevat askeleet kuin itsestään”, kommentoi HopLopin myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö Kaisa Niemi.

Toisena tärkeänä tavoitteena Hoplopin harrastustoiminnalle on sosiaalisten taitojen kehittäminen. Peleissä ja leikeissä otetaan huomioon, että lapset eivät välttämättä tunne toisiaan, vaan lapsia voi olla monesta eri koulusta ja eri luokilta. HopLopin harrastustoiminnan kautta lapset voivat löytää uusia ystäviä.

HopLopin mukanaolo Harrastamisen Suomen mallissa tarjoaa lasten arkipäiviin uudenlaisia liikkumisen mahdollisuuksia sekä puitteet, jotka eivät ole kaikille lapsille itsestäänselvyys.

“On tutkittu tosiasia, että lapsilla on erilaiset mahdollisuudet harrastamiseen ja liikkumiseen. HopLopille on kunnia-asia olla mukana tarjoamassa maksutonta toimintaa ja purkamassa eriarvoisuutta useissa eri kunnissa. Liikkumisen ilo on lasten ja nuorten perusoikeus”, kommentoi HopLopin toimitusjohtaja Kalle Peltola.

 

Lisätietoja

Tiina Riihola, Viestintäpäällikkö, HopLop
tiina.riihola@hoplop.fi, +358 50 3103 200

 

Seikkailupuisto HopLop

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistoketju. HopLop on perustettu vuonna 2005. HopLop haluaa tuoda iloa ja riemua lapsiperheiden elämään ja tehdä siitä helpompaa turvallisuudesta tinkimättä. Koko perheen seikkailupuistoelämyksiä tarjoavat HopLop ja Leo’s Leikkimaa yhdistyivät tammikuussa 2023. Euroopan suurimmaksi yksityiseksi lasten liikuttajaksi nousseella yhtiöllä on lähes 70 puistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Lue lisää: hoplop.fi 

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi