m

Getjenny

Asiakaspalvelu

Miten voimme olla avuksi?

Kaikissa kysymyksissä asiakaspalvelutiimimme on apunasi, ota rohkeasti yhteyttä.  Alta löydät myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysyttyä puistoista

Kyllä, HopLopista löytyy monenlaista puuhaa kaiken ikäisille! Aivan pienimmille 0–4-vuotiaille löytyy oma alue, jossa he voivat tutustua rauhassa HopLopin värikkääseen maailmaan. Isoimmille yli 4-vuotiaille on oma iso alue, jossa puuhaa ja tekemistä riittää trampoliineista hurjiin liukuihin. Kaikista puistoista löytyy myös autorata, joilla voi kurvailla radalla!

Kyllä! Kaikissa HopLopeissa toimii kahvila-ravintola, josta voit ostaa kahvilaherkkuja, pientä naposteltavaa tai lämmintä ruokaa. Tarjoamme herkullisia vaihtoehtoja kaikenikäisille.

HopLopissa nautitaan vain sieltä ostettuja tuotteita. Vauvanruoat voit kuitenkin tuoda mukanasi. Mikäli sinulla on erityisruokavalio tai kysymyksiä ruokavaihtoehdoista, voit kysyä suoraan puiston henkilökunnalta. Voit myös tuoda oman juomapullon tai vesipullon.

Löytötavaroiden osalta voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai suoraan siihen puistoon, jossa vierailit. Autamme sinua mielellämme löytämään kadonneet tavarasi!

Ei saa! HopLopissa kaikki seikkailee vain sukilla tai sisätossuilla. Tämä auttaa pitämään puiston puhtaana ja turvallisena kaikille leikkijöille.

HopLopissa kaikki laitteet on tehty kestämään myös aikuisia. Laitteissa on kuitenkin erilliset ohjeet ja rajoitukset, joita tulee noudattaa turvallisuuden varmistamiseksi.

Usein kysyttyä ajanvarauksesta ja hinnoista

Varaamalla leikkiajan varmistat paikkasi puistossa! Loma-aikoina puistot voivat olla täynnä, jolloin sisään pääsee vain ajanvarauksella. Muistathan varata paikan kaikille puistoon saapuville. Ajanvaraus kannattaa tehdä ajoissa ja se on maksuton. Ajanvarauksen yhteydessä saat halutessasi ostettua edulliset ennakkoliput.

Leikkiajanvaraus sekä lippujen osto verkkokaupasta vaatii rekisteröitymisen.

Puistoon voi saapua myös ilman ajanvarausta ja seikkailemaan pääsee, mikäli puistossa on tilaa. Sisäänpääsyn puistoon voitte maksaa myös HopLopin kassalla. Lipun hinta kassalta ostettuna on hieman kalliimpi kuin ajanvarauksen yhteydessä ostettu sisäänpääsylippu.

Sisäänpääsyn hinta 2–15-vuotiaille vaihtelee HoLop-puistosta ja ajankohdasta riippuen. Puistokohtaisen yksittäisen ennakkosisäänpääsyn hinnan näet ajanvarausjärjestelmästä. 

Yksi aikuinen seikkailee ilmaiseksi yhtä maksavaa lasta kohti. Muut aikuiset ovat ennakkolipulla 3,90 €/ aikuinen tai paikan päällä maksettuna 6,80 €/aikuinen.

1-vuotiaat seikkailevat ennakkolipulla 3,90 €/lapsi tai paikan päällä maksettuna 6,80 €/lapsi

Toki myös aikuiset ovat meille tervetulleita! Voit seikkailla ja pitää hauskaa HoLop-puistossa, mutta muistathan aina huomioida meidän pienet seikkailijamme. Aikuisille voidaan myös järjestää ohjattua toimintaa tai yksityistilaisuuksia. Kysy lisää suoraan myynniltämme!

Verkkokaupasta ostettujen lippujen voimassaoloajat ja jäljellä olevat liput löydät OmaHopLopista. Jos sinulla on puistolta ostettuja lippuja, voit tiedustella niiden tietoja asiakaspalvelustamme.

Edulliset sisäänpääsyliput voi ostaa vain ajanvarauksen yhteydessä. Jos ostat lipun paikan päällä, hinta sisäänpääsylle on kalliimpi.

HopLopin liput käyvät vain HopLopissa, ja Leo’sin liput käyvät vain Leo’s Leikkimaassa. Poikkeuksellisesti erilliset kampanjaliput/passituotteet toimivat molemmissa.

Usein kysyttyä synttäreistä

Valitettavasti syntymäjuhliin ei ole sallittua tuoda omia tarjoiluja tai kakkua. Tarjoilupaketit valitaan HopLopin valikoimasta, mukaan lukien lisätarjoiluvaihtoehdot. Suurimpaan osaan tarjoilupaketteihin sisältyy herkullinen jäätelöpallokakku, jossa on kynttilät, jotta sankari voi puhaltaa ne. (Huomioithan, että Pasilan puistossa kynttilöitä ei voida polttaa paloturvallisuusmääräysten vuoksi.) Synttärivalvojille tarjoamme kahvia, ja tarvittaessa voit tilata heille myös tarjoiluja valikoimastamme.

Syntymäpäiväjuhlien hinta vaihtelee riippuen juhlien ajankohdasta, valitusta tarjoilupaketista ja osallistuvien lasten määrästä. Juhliin sisältyy sisäänpääsy puistoon, juhlahuone tunnin ajaksi sekä valittu tarjoilupaketti. HopLop synttäreillä leikkiaika on rajaton, voitte saapua leikkimään ennen juhlahuoneen alkuaikaa ja/tai jäädä leikkimään huonejan jälkeen puistoon.

Juhlista maksetaan varausmaksu varauksen yhteydessä, juhlien loppumaksu suoritetaan juhlapäivänä.

Juhlien loppumaksu suoritetaan puistolla ennen juhlien alkua.

Kyllä, suosittelemme varaamaan syntymäpäiväjuhlat etukäteen varmistaaksesi saatavuuden haluamanasi päivänä ja ajankohtana.

Varaukseen voi laittaa arvion lasten lukumäärästä. Lukumäärän voi vahvistaa lähempänä juhlia.

Lasten minimimäärä synttärijuhlilla on arkipäivinä 7 lasta. Viikonloppuisin, arkipyhinä ja koulujen loma-aikoina minimimäärä on 8 lasta. Sankari lasketaan mukaan lasten lukumäärään.

Omat syntymäpäivävarauksen tiedot näet ja pääset muuttamaan (esim. lasten lukumäärän) OmaHopLopin kautta 2 vuorokautta ennen juhlia. Mikäli muutoksia tulee vielä päivää ennen juhlia, tulee nämä ilmoittaa asiakaspalveluumme puhelimitse. Juhlapäivänä tulleet viime hetken muutokset otetaan huomioon sisäänpääsymaksun osalta minimimäärää huomioiden. Tarjoilut maksetaan varauksen mukaan.

Mikäli sankari sairastuu, voidaan juhlat siirtää. Tällöin tulee olla asiakaspalveluumme yhteydessä.

Ota yhteyttä

Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti palautelomakkeen kautta.

Puhelun hinnat: 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24 %) kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24 %) kotimaan matkapuhelimista. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Hyvä tietää Touhupassista

Touhupassi on myynnissä vain Leo’s Leikkimaan verkkokaupassa.

Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024.

Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Passi on voimassa 23.6.2024 asti ostopäivästä alkaen. Passi sisältää sisäänpääsyn myös kahdelle aikuiselle.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

1.1.-30.1.2024

Verkkokaupan päivitys

Verkkokaupassamme on päivityskatko ke-to yöllä, n. klo 20.15 – 09.00. Päivityksen aikana verkkokauppa ei ole toiminnassa.

HopLop liput ja kampanjaliput ovat ostettavissa suoraan HopLop puistoista.

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 10.1.-29.2.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Kuukausipassin saa 1 / 7 juhlijaa (14 hengen synttäreillä 2 passia, 21 hengen synttäreillä 3 passia jne.).

Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Passi on voimassa kuukauden juhlapäivästä alkaen. Jos pidät juhlasi HopLop puistossa, kuukausipassi on voimassa kaikissa HopLopeissa. Jos pidät juhlasi Leo’sissa, kuukausipassi on voimassa Leo’s leikkimaissa.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.