Getjenny

Kuusi vinkkiä etätyöpäivään HopLopissa

HopLop

Pitkä kesäloma on ihana, mutta lasten lomat voivat aiheuttaa päänvaivaa vanhemmille, joilla ei ole mahdollisuutta lomailla täysipainoisesti useita viikkoja: miten varmistaa oma keskittyminen työntekoon ilman, että jälkikasvu viettää vapaitaan nenä kiinni ruudussa?

HopLopissa etätyöskentely onnistuu ravintola-alueella kahvikupin ääressä ja lisäksi eri puolille puistoa on sijoiteltu pöytiä, pistokkeita ja mukavia sohvia. Paikkaa voi siis vaihtaa kesken päivän. Keskeisiltä paikoilta on helppo samalla seurata lasten leikkiä ja välillä käydä itsekin hulluttelemassa.

HopLopissa on kivaa yhdessä

Kuusi vinkkiä etätyöpäivään

  1. Rennompi etätyöpäivä. Suunnittele etätyöpäivät ennalta normaalia työpäivää väljemmiksi, jos mahdollista. Näin sinulle jää aikaa kunnon taukoihin lasten kanssa, jolloin myös lapset viihtyvät omissa leikeissään paremmin.
  2. Työpäivän rytmitys. Tee esimerkiksi tunti töitä ja temmellä sen jälkeen 10 minuuttia yhdessä lasten kanssa. Ehdit nähdä lasten uudet temput ja käydä itsekin vaikka hyppimässä trampoliinilla. Pysyt taatusti energisenä koko päivän.
  3. Vältä nälkäkiukku. HopLopin ravintolasta saat maittavat lounaat ja välipalat koko porukalle. Säästät aikaa ruuanlaitossa ja siivouksessa.
  4. Lapselle kaveri mukaan. Yhdessä lapset viihtyvät leikkipuistossa yleensä paremmin, ja voit itse keskittyä töiden tekoon. Lisäksi voit helpottaa samalla kaveriperheen arkea.
  5. Kuulokkeet messiin. Sisäleikkipuistoon kuuluu riemun kiljahdukset, joten kuulokkeet voivat auttaa sinua keskittymään. Pidä kuitenkin äänenvoimakkuus maltillisena, jotta pysyt tietoisena myös leikkipuiston tapahtumista.­­ Villasukat on myös hyvä asuste, jos varpaitasi palelee usein.
  6. Ole armollinen itsellesi. Lasten kanssa töiden tekeminen on harvoin yhtä tehokasta kuin yksin, eivätkä lapsetkaan välttämättä hihku riemusta, kun et voi antaa heille täyttä huomiotasi. Kyse on kuitenkin väliaikaisesta ratkaisusta, jolloin tärkeintä on mahdollistaa lapsille kivaa tekemistä ja itselle paras mahdollinen työrauha.

Lue myös nämä

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Tutkimus: Vanhemmat toivovat lapsilleen enemmän paineetonta...

Lue lisää

Ajankohtaista