Getjenny

Aina on hyvä syy juhlia – synttärit ja muut juhlat HopLopissa

HopLop

Kädet sipsikupissa

Lasten juhlien järjestäminen kotona saattaa olla suuri sekamelska kovan työn ja vaivan takana. Kotona täytyy siivota sekä ennen että jälkeen juhlien, vieraille täytyy suunnitella ja ostaa tarjoilut ja viihdyttävää ohjelmaa pitää keksiä kaikille. Mitäpä jos juhlien järjestäminen ei olisikaan näin vaivalloista ja hommat hoidettaisiin sujuvasti puolestasi? HopLop juhlien järjestäminen käy kuin tanssi eikä sinun tarvitse stressata turhaan, meillä on homma hanskassa!

Pojat herkuttelee

HopLopissa arjen juhlahetket ovat tärkeitä

HopLopissa on aina syytä juhlaan. Vieraat riemuitsevat vapaasti kaikkien aikojen päheimmissä juhlatiloissa, joiden varaaminen ei vaadi merkkipäivää tai muuta erityistä juhlan aihetta. Kavereiden ja tuttavien kutsuminen yhteiseen ajanviettoon kuuluu arjen tärkeimpiin juhlahetkiin ja HopLopin juhlissa ainoastaan mielikuvitus on rajana. Kerää siis porukka kokoon ja järjestä lasten juhlat milloin vain, me olemme aina valmiina hauskanpitoon!

Synttäreiden lisäksi juhlan aiheita on monia ja meiltä löytyy jo valmiiksi pitkä lista erilaisia juhlia, joiden järjestäminen HopLopissa onnistuu vallan mainiosti.

  • Vappubileet. Vappu on suurta riemun aikaa ja siihen kuuluvat perinteisesti serpentiinit, ilmapallot sekä munkit ja monet muut herkut. Mitä jos tänä vappuna koottaisiin yhteen kaikki kaverit ja pidettäisiin hauskaa HopLopissa?
  • Koulun päättäjäiset. Järjestä luokkakavereille yhteiset koulun loppumisbileet esimerkiksi kesäloman alkaessa. Koululaiset nauttivat yhteisestä juhlasta rankan kouluvuoden jälkeen. Tee vaikka ryhmävaraus.
  • Halloween kekkerit. Karkki vai kepponen? Syysiltojen pimeydessä jännitystä elämään saa järjestämällä hurjat Halloween-juhlat. Viettäkkä HopLopissa Halloween-synttärit, joihin jokainen vieras voi tuoda haluamansa asusteet.
  • Vuodenajan tai pyhän teemajuhlat. Lapset lomailevat koulusta hiihto- ja syysloman sekä pääsiäisen tienoilla ja tällöin vapaa-aikaa saattaa olla liikaa. Lomapäivät vierähtävät Hoplopin hauskanpidossa huomaamatta ja vieraat pukeutuvat pyhien teemajuhliin parhaimpiinsa.
  • Pikkujoulukemut. Vaikka joulu ei vielä ole lähelläkään, voi korvan taakse kuitenkin pistää jo seuraavan talven pikkujoulukemut. Joulun jännitys unohtuu hetkessä talvijuhlien hauskojen aktiviteettien aikana.
  • Serkkubileet. Onko edellisestä serkkutapaamisesta vierähtänyt jo pitkä aika? HopLopin sisäleikkipuistoissa myös suurilla suvuilla on tilaa peuhata, joten eikun kaikki serkut ja pikkuserkut koolle ja leikkimään.
  • Yllätyssynttärit mummolle. HopLopissa viihtyvät myös aikuiset. Vanhin synttärisankari HopLopissa on tähän mennessä ollut 92-vuotias, joten myös mummot ilahtuvat lastenlasten järjestämistä HopLop-yllätysjuhlista.
Iloinen tyttö synttärihuoneessa

HopLop juhlat hoituvat leikiten - suorituksista vapaata juhlimista

Meiltä saat kaiken valmiina juhliasi varten ja kekkerit ovat sekä järjestäjille että vieraille painevapaata aikaa. HopLop juhlien helppous tarttuu lapsien leikkeihin ja sisäleikkipuistoissa juhliminen on meillä täysin suorituksista vapaata leikkimistä. Aikuiset voivat huoletta hengähtää lasten iloitessa kaikkien aikojen päheimmistä kemuista.

Herääkö sinulla vielä bileisiin liittyviä kysymyksiä vai tarvitsetko apua arjen juhlahetkien ideoinnissa? Ota yhteyttä HopLopin asiakaspalveluun, intohimoinen tiimimme on aina tukenasi ja avustaa upeiden kekkereiden järjestämisessä!

Lue myös nämä

Tutkimus: Vanhemmat toivovat lapsilleen enemmän paineetonta...

Lue lisää

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Ajankohtaista