JEE! HOPLOPIT OVAT AVOINNA.

VARAA AIKA SISÄLEIKKIPUISTOON ENNEN VIERAILUA!

Huisin tärkeää!  Varaa ensin leikkiaika ajanvarausjärjestelmästä ja katso hinnat osta erikseen edullisemmat verkkoliput lippukaupasta. Alle 2-vuotiaat ja aikuiset seikkailevat poikkeusaikana ilmaiseksi vain maksavan lapsen seurassa. Mikäli seurueessa ei ole yhtään yli 2-vuotiaita lapsia, tulee alle 2-vuotiaalle ostaa yli 2-vuotiaan sisäänpääsylippu. Muista varata seikkailuaika kaikille!

1. Varaa leikkiaika2. Osta verkkoliput

Seikkailupuiston aktiviteeteista tekemistä koko perheelle!

HopLopissa on lupa leikkiä! Puistomme ovat innostavia, turvallisia tiloja täynnä hauskoja aktiviteetteja, jotka saavat koko perheen liikkeelle: jännittäviä seikkailulabyrintteja, riemukkaita trampoliineja, sähäköitä polkuautoja, vauhdikkaita liukumäkiä…

HopLopissa lapset taitotasosta riippumatta voivat kokeilla rajojaan ja saada onnistumisen elämyksiä. Ei-asenne voidaan suosiolla jättää nurkkaan nököttämään. Meillä lapset saavat olla lapsia ja aikuisetkin ovat tervetulleita kirmaamaan mukaan leikkiin!

LASTEN SYNTTÄRIT

Lastenkutsujen järjestäminen voi olla rankka rasti arjen kiireen keskellä. Ei hätää: HopLop pelastaa! HopLop seikkailupuistossa järjestät ratkiriemukkaat tai supersuloiset synttärit – sinun ja synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

HopLop perheravintola

Laske mäkiä, pompi, syö ja käy laskemassa vielä lisää! Onko mahtavampaa ympäristöä lapsiperheen ruokailulle, kun valtava seikkailupuisto ravintolan ympärillä. Ruokakin maistuu paremmin, kun takana on hurja määrä askeleita ja hyppyjä! Rakensimme juuri teille rakkaat hulivilit vanhempineen Suomen lapsiystävällisimmän ravintolan, ruoan laadusta tinkimättä.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää