Jee! HopLopit ovat avoinna.

VARAA LEIKKIAIKA ENNAKKOON

Vipattaako vauhtivarpaat? Poikkeusaikana pääset seikkailemaan, kun varaat leikkiajan etukäteen tästä.  Jotta kaikilla olisi turvallisesti tilaa, otamme puistoon vain rajoitetun määrän seikkailijoita. Varaa siis leikkiaika nopsaan omalle porukallesi. Edullisemmat verkkoliput ostetaan erikseen lippukaupastamme. Alle 2-vuotiaat ja aikuiset seikkailevat  ilmaiseksi.

Edessä synttärijuhlat? Varaa synttärit tästä

KOLME ASKELTA TURVALLISEEN SEIKKAILUUN

1. VARAA LEIKKIAIKA

Ruuhkien ja jäljitettävyyden helpottamiseksi kaikkien tulee varata leikkiaika etukäteen verkossa. Varauksen tekeminen on veloitukseton.

VARAA LEIKKIAIKA

2. NAPPAA LIPUT

Kun ostat liput etukäteen verkosta, säästät mukavasti rahaa ja vähennät ruuhkia kassalla. Voit hyödyntää puistossa myös voimassaolevat lahjakortit ja liput.

OSTA LIPUT

3. TERVETULOA

Tulethan puistoon vain terveenä! Voit peruuttaa varauksen ilman kuluja ja käyttää ostamasi liput myöhemmin.

PERUUTA AIKA TARVITTAESSA

HOPLOPIT PINNOITETTU VIRUKSEN TUHOAJALLA

Olemme panostaneet voimakkaasti turvallisuuteen yhteistyössä viranomaisen kanssa, jotta voitte tulla leikkimään rauhallisin mielin.

Rajoitettu asiakasmäärä ja turvavälit

Olemme rajoittaneet puistossa samaan aikaan vierailevien asiakkaiden määrää ajanvarausjärjestelmän avulla ja rajaamalla leikkiaikaa 3h mittaiseksi. Turvavälit on merkitty selkeäsi puistossa ja asiakkaita muistutetaan turvaväleistä säännöllisin kuulutuksin.

Käsihygienia

Kaikki desinfioivat kätensä vierailun aikana Virus Stop-tehosuojalla, joka antaa 120 min suojan viruksia vastaan.

Puhtaat pinnat

Teemme henkilökunnan toimesta erikoissiivouksia ja kaikki HopLop puistot on pinnoitettu suomalaisyritys Nanoksi Finlandin kehittämällä itsedesinfioivalla pinnoitteella, joka tuhoaa virukset tehokkaasti.

MUISTA KYMMENEN KULTAISTA SEIKKAILUSÄÄNTÖÄ!

Poikkeusaikana toisten huomioiminen on tärkeää ja iso osa yhteistä turvallisuutta. Tulethan siis puistoon vain terveenä ja noudatat yhteisiä sääntöjä.

1. JÄTÄ TURHAT TAVARAT KOTIIN

Lähde kevyesti liikkeelle. Poikkeusaikana vain osa lokerokaapeista on käytettävissä ja naulakoissa pidetään tavaroita omalla vastuulla, joten varaudu ottamaan arvotavarat puiston puolelle. Lastenvaunut voi tuoda puistoihin, kunhan renkaat on putsattu ja kuivattu tai renkailla on omat suojat.

 

2. ÄLÄ OTA OMIA EVÄITÄ

Omia eväitä ei saa ottaa puistoon hygieniasyistä. Alle 1-vuotiaiden vauvanruokia voi ottaa mukaan ja ravintolasta löytyy asiakasmikro ruokien lämmittämiseen.

3. VAUHTISUKAT JA JUOMAPULLO MUKAAN

Muistathan, että HopLopissa seikkaillaan hygieniasyistä sukat jalassa. Poikkeusaikana vesipisteet on varattu käsien pesulle. Ota siis mukaan valmiiksi täytetty juomapullo tai osta vesipullo puistosta.

4. VARAA LEIKKIAIKA ENNAKKOON

Muistathan varata leikkiajan verkosta ennen puistoon saapumista. Varaus voi olla enintään 3 tuntia. Alle 2-vuotiaat lapset ja aikuiset vierailevat ilmaiseksi. Varmista, että leikkiaika on varattu jokaiselle! Jos et pääse paikalle, peruuta varaus. Voit tehdä sen ilman kuluja.

5.  NAPPAA ENNAKKOLIPPU EDULLISEMMIN

Säästät selvää rahaa, kun ostat lipun HopLop-verkkokaupasta etukäteen. Näin vähennät myös jonojen muodostumista kassalla.

Ennen poikkeusaikaa ostettujen ennakkolippujen ja lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty automaattisesti 3kk.

6. VIRUS STOP -TEHOSUOJA KÄSILLE

Seis pöpöille heti ovella! Pese kädet kotona ennen lähtöä. Jokainen vieras aloittaa vierailun hieromalla käsiinsä 120 minuuttin suojan antavan Virus Stop -käsidesin. Muista lisätä VirusStoppia aina, kun peset kätesi vessakäynnin jälkeen ja ennen ruokailua.

7. LEIKITÄÄN TURVALLISESTI

Saat kassalta leikkisäännöt, joihin on hyvä tutustua lapsen kanssa ennen seikkailun alkua. Huomaathan, että osa leikkivälineistä, joille ei pystytä tekemään erikoissiivouksia, ovat toistaiseksi pois käytöstä.

8.  PIDÄ TURVAETÄISYYDET

Poikkeusaikana leikitään omissa porukoissa ja jonotustilanteissa pidetään etäisyyttä muihin seikkailijoihin. Muista puhua tästä lapsellesi ja valvoa leikkitilanteita. Erityisesti aikuisten tulee muistaa turvaetäisyydet istuessaan ravintola-alueella ja sohvilla.

9. PÖYTÄTAVAT A LA HOPLOP

Kahvila-ravintolamme laajasta valikoimasta löydätte esimerkiksi lihapullia perunamuusilla, salaatteja, hampurilaisia tai vaikka jäähilejuomaa viilentämään punaisia poskia. Ravintola-alueen paikkoja on vähennetty turvavälien säilyttämiseksi ja toimintatavat on uudistettu entistä turvallisemmaksi. Huomioithan ruokailevat asiakkaat ja siirryt tarvittaessa puiston puolelle ravintolapaikkojen täyttyessä.

10. NOUDATA LEIKKIAIKAA

Olemme rajoittaneet asiakasmääriä ja leikkiaikaa kolmeen tuntiin. Noudatathan sovittua 3h leikkiaikaa ja teet tilaa uusille seikkailijoille. Kiitos!

PIDETÄÄN HUOLTA ITSESTÄMME JA TOISISTAMME!

TURVALLISIA SEIKKAILUJA AIKUISEN KANSSA

HopLopissa leikitään aina vanhemman vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin HopLop-puistoon. 10 vuotta täyttäneet lapset voivat tulla leikkimään HopLopiin huoltajan kirjallisella luvalla eli HopLopin seikkailuluvalla. Ensimmäisellä leikkikerralla lapsen oma huoltaja täyttää seikkailuluvan tuodessaan lapsen puistoon ja allekirjoittaa sen yhdessä henkilökunnan kanssa. (Seikkailulupa ei ole käytössä Rovaniemen HopLopissa.) Luvan allekirjoituksen jälkeen lapsi saa seikkailla puistossa ilman huoltajan läsnäoloa. Toivomme aikuisen tutustuvan yhdessä lapsen kanssa turvalliseen leikkiin ennen itsenäisiä seikkailuhetkiä.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää