Jee! HopLopit ovat avoinna.

VARAA LEIKKIAIKA TURVALLISIN MIELIN

Vipattaako vauhtivarpaat? Olemme panostaneet voimakkaasti leikkiturvallisuuteen yhteistyössä viranomaisen kanssa, jotta voitte leikkiä puistossa turvallisesti.

PUISTOT ON PINNOITETTU VIRUKSENTUHOAJALLA

Teemme henkilökunnan toimesta erikoissiivouksia ja kaikki HopLop puistot on pinnoitettu suomalaisyritys Nanoksi Finlandin kehittämällä itsedesinfioivalla pinnoitteella, joka tuhoaa virukset tehokkaasti.

RAJOITETTU ASIAKASMÄÄRÄ JA TURVAVÄLIT

Olemme rajoittaneet puistossa samaan aikaan vierailevien asiakkaiden määrää ajanvarausjärjestelmän avulla ja rajaamalla leikkiaikaa. Turvavälit on merkitty selkeästi puistossa ja asiakkaita muistutetaan turvaväleistä säännöllisin kuulutuksin.

SEIS PÖPÖILLE HETI OVELLA

Kaikki desinfioivat kätensä vierailun aikana Virus Stop-tehosuojalla, joka antaa 120 min suojan viruksia vastaan.

SUOSITTELEMME VAHVASTI MASKIEN KÄYTTÖÄ

Suosittelemme vahvasti kaikille yli 12v. asiakkaille maskien käyttöä. Voit halutessasi ostaa meiltä kertakäyttömaskin kassalta tai käyttää omaasi. Kunnioitathan muita asiakkaita sekä henkilökuntaa pitämällä riittävät turvavälit ja huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta sekä käyttämällä kasvomaskia.

Varaa siis leikkiaika nopsaan omalle porukallesi. Osta erikseen verkkoliput verkosta tai puistolla. Verkosta ostetut liput ovat edullisempia! Alle 2-vuotiaat ja aikuiset seikkailevat ilmaiseksi.

Edessä synttärijuhlat? Varaa synttärit tästä

KOLME ASKELTA TURVALLISEEN SEIKKAILUUN

1. VARAA LEIKKIAIKA

Ruuhkien ja jäljitettävyyden helpottamiseksi kaikkien tulee varata leikkiaika etukäteen verkossa. Varauksen tekeminen on veloitukseton.

VARAA LEIKKIAIKA

2. NAPPAA LIPUT

Kun ostat liput etukäteen verkosta, säästät mukavasti rahaa ja vähennät ruuhkia kassalla. Voit hyödyntää puistossa myös voimassaolevat lahjakortit ja liput.

OSTA LIPUT

3. TERVETULOA

Tulethan puistoon vain terveenä! Voit peruuttaa varauksen ilman kuluja ja käyttää ostamasi liput myöhemmin.

PERUUTA AIKA TARVITTAESSA

MUISTA KYMMENEN KULTAISTA SEIKKAILUSÄÄNTÖÄ!

Poikkeusaikana toisten huomioiminen on tärkeää ja iso osa yhteistä turvallisuutta. Tulethan siis puistoon vain terveenä ja noudatat yhteisiä sääntöjä.

1. JÄTÄ TURHAT TAVARAT KOTIIN

Lähde kevyesti liikkeelle. Naulakoissa pidetään tavaroita omalla vastuulla, joten varaudu ottamaan arvotavarat puiston puolelle. Lastenvaunut voi tuoda puistoihin, kunhan renkaat on putsattu ja kuivattu tai renkailla on omat suojat.

 

2. ÄLÄ OTA OMIA EVÄITÄ

Omia eväitä ei saa ottaa puistoon hygieniasyistä. Alle 1-vuotiaiden vauvanruokia voi ottaa mukaan ja ravintolasta löytyy asiakasmikro ruokien lämmittämiseen.

3. VAUHTISUKAT, MASKIT JA JUOMAPULLO MUKAAN

Muistathan, että HopLopissa seikkaillaan hygieniasyistä sukat jalassa. Poikkeusaikana vesipisteet on varattu käsien pesulle. Ota siis mukaan valmiiksi täytetty juomapullo tai osta vesipullo puistosta. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä yli 12-vuotiailta.

4. VARAA LEIKKIAIKA ENNAKKOON

Muistathan varata leikkiajan verkosta ennen puistoon saapumista.  Alle 2-vuotiaat lapset ja aikuiset vierailevat ilmaiseksi. Varmista, että leikkiaika on varattu jokaiselle! Jos et pääse paikalle, peruuta varaus. Voit tehdä sen ilman kuluja.

5.  NAPPAA ENNAKKOLIPPU EDULLISEMMIN

Säästät selvää rahaa, kun ostat lipun HopLop-verkkokaupasta etukäteen. Näin vähennät myös jonojen muodostumista kassalla.

Ennen poikkeusaikaa ostettujen ennakkolippujen ja lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty automaattisesti 3kk.

6. VIRUS STOP -TEHOSUOJA KÄSILLE

Seis pöpöille heti ovella! Pese kädet kotona ennen lähtöä. Jokainen vieras aloittaa vierailun hieromalla käsiinsä 120 minuuttin suojan antavan Virus Stop -käsidesin. Muista lisätä VirusStoppia aina, kun peset kätesi vessakäynnin jälkeen ja ennen ruokailua.

7. LEIKITÄÄN TURVALLISESTI

Saat kassalta leikkisäännöt, joihin on hyvä tutustua lapsen kanssa ennen seikkailun alkua. Huomaathan, että osa leikkivälineistä, joille ei pystytä tekemään erikoissiivouksia, ovat toistaiseksi pois käytöstä.

8.  PIDÄ TURVAETÄISYYDET

Poikkeusaikana leikitään omissa porukoissa ja jonotustilanteissa pidetään etäisyyttä muihin seikkailijoihin. Muista puhua tästä lapsellesi ja valvoa leikkitilanteita. Erityisesti aikuisten tulee muistaa turvaetäisyydet istuessaan ravintola-alueella ja sohvilla ja suosittelemme vahvasti ruuhkatilanteissa maskia.

9. PÖYTÄTAVAT A LA HOPLOP

Kahvila-ravintolamme laajasta valikoimasta löydätte esimerkiksi lihapullia perunamuusilla, salaatteja, hampurilaisia tai vaikka jäähilejuomaa viilentämään punaisia poskia. Ravintola-alueen paikkoja on vähennetty turvavälien säilyttämiseksi ja toimintatavat on uudistettu entistä turvallisemmaksi. Huomioithan ruokailevat asiakkaat ja siirryt tarvittaessa puiston puolelle ravintolapaikkojen täyttyessä.

10. PIDETÄÄN HUOLTA ITSESTÄMME JA TOISISTAMME!

TURVALLISIA SEIKKAILUJA AIKUISEN KANSSA

HopLopissa leikitään aina vanhemman vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin HopLop-puistoon. 10 vuotta täyttäneet lapset voivat tulla leikkimään HopLopiin huoltajan kirjallisella luvalla eli HopLopin seikkailuluvalla. Ensimmäisellä leikkikerralla lapsen oma huoltaja täyttää seikkailuluvan tuodessaan lapsen puistoon ja allekirjoittaa sen yhdessä henkilökunnan kanssa. (Seikkailulupa ei ole käytössä Rovaniemen HopLopissa.) Luvan allekirjoituksen jälkeen lapsi saa seikkailla puistossa ilman huoltajan läsnäoloa. Toivomme aikuisen tutustuvan yhdessä lapsen kanssa turvalliseen leikkiin ennen itsenäisiä seikkailuhetkiä.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää