Tekemistä koko perheelle!

 

HopLopissa on lupa leikkiä! Seikkailupuistot ovat täpösen täynnä innostavia ja turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille, jotka saavat koko perheen liikkeelle: onko virkeän vieraan ensimmäinen valinta jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, vauhdikas liukumäki – vai ihan jokin muu? Valinta on vapaa!

 

Taaperon kanssa HopLoppaamaan

Pienen ihmisen suuret seikkailut!
Tutustu leikkivinkkeihin tästä.

Leikkivinkit
leikki-ikäisille

Kiipeilemällä kukkulalle ja vauhdilla alas!
Kurkkaa leikkivinkkimme tästä.

Tekemistä
koululaisille

Ei kouluikä lapselta seikkailuja vie!
Kurkkaa koululaisen touhuvinkit tästä.

TAAPERON KANSSA HOPLOPPAAMAAN

Värien, muotojen ja seikkailujen maailma kutsuu perheen pienimpiä HopLop puistoihin! Jokaisesta puistosta löytyy turvallinen ja täysin pehmustettu taaperoalue, jonka aidattu tila tarjoaa monenmoista hämmästeltävää. Leikkimoduulissa pääsee kiipeämään, laskemaan ja sukeltamaan pallomereen pienempiä esteitä ylittäen. Pehmeät rakennuspalikat ja teemaeläimet ihastuttavat väreillään ja majanrakennus onkin suosituinta puuhaa taaperoille.

Myös isommille lapsille suunnattu leikkialue on taaperolle ja aikuiselle jännittävä rata yhdessä kuljettavaksi. Jokaisesta aktiviteetista löytyy myös turvallisuuteen liittyvät kuvalliset ohjeet. Aktiviteetit vaihtelevat puistosta riippuen, mutta valikoimasta löytyy esimerkiksi trampoliinit, sähköautorata, lego-rakentelualue sekä monipelikentät palloineen.

Seikkailuja leikki-ikäisille

Kun lapsi on yli 4-vuotias, avautuu kaikki puiston aktiviteetit myös hänen omatoimiseen käyttöönsä. Lukemattomat kiipeilypaikat, liukumäet sekä laadukkaat ja suuret trampoliinit kiehtovat leikki-ikäisiä takuuvarmasti.

Monipelikentällä voit pelata jalkapalloa ja sählyä, ilmakiekolla kisata kaverin tai vanhemman kanssa kuninkuudesta ja osallistua kaikkiin viidakosta löytyviin aktiviteetteihimme. Jokaisesta aktiviteetista löytyy myös turvallisuuteen liittyvät kuvalliset ohjeet. Aktiviteetit vaihtelevat puistosta riippuen, mutta valikoimasta löytyy esimerkiksi sähköautorata, lego-rakentelualue sekä hurjan korkea tulivuori liukumäkineen.

Tekemistä kouluikäisille

HopLop puistoissa tekemistä riittää vielä koulutiensä aloittaneillekin. Parasta onkin, että lapsen taidot riittävät jo monenlaiseen temppuiluun ja siksi seikkailulabyrintin hämärät ja jännittävät käytävät, monipelikentän pallopelit sekä hurjat liukumäet suorastaan huutavat hurjapäitä seikkailuihin! Aktiviteetit vaihtelevat puistoittain, mutta esimerkiksi sähköautorata, korkea tulivuori liukumäkineen, spider kiipeilytorni, rengasliukumäki sekä rakentelualue löytyvät useimmista puistoistamme.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää