HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun

HopLop sisäleikkipuistoissa lapset ovat iloisesti irti! On tilaa juosta ja liikkua, kiipeillä ja kömpiä, hyppiä ja pomppia, peuhata ja pelleillä. Monipuolisessa ympäristössä lasten motoriset, fyysiset ja sosiaaliset taidot kehittyvät huomaamatta ja hauskanpidossa aika kuluu kuin siivillä. Ja jos tekeminen meinaa loppua kesken, ei hätää! Olemme keksineet ja koonneet yhteen parhaimpia vinkkejä ja ideoita kaikenikäisten lasten iloksi.

Mitä kivaa HopLopissa voi tehdä?

HopLop puistoissa vain lasten mielikuvitus on rajana. Samalla huolehdimme, että jokainen lapsi voi seikkailla turvallisesti ja yhteiset leikkisäännöt ovat kaikkien tiedossa. Poimi tästä omat lempparileikit!

Pompi ja loiki huimia hyppyjä ja siistejä temppuja isoilla, mutta turvallisilla trampoliineilla. Kuka hyppää korkeammalle tai tekee hauskimman peppuplätsin?

Sukella ja piiloudu pallojen sekaan - pallomeri on jännä piilopaikka moneen leikkiin! Lapset voivat käyttää palloja touhuissaan tai keksiä vaikka oman aluksen pallomeren aallokkoon! 

Koe vauhdin viima ja hujauta alas HopLopin hulvattomista liukumäistä.   

Voita itsesi ja kehitä ketteryyttä kiipeilyseinillä ja huikeissa telineissä. Pääset ehkä tällä kerralla korkeammalle kuin viimeksi! 

Haasta ystäväsi tai löydä uusia kavereita hilpeän hauskoissa tai villin vauhdikkaissa peleissä. Pelejä piisaa paljon, eikä kaikkia löydy mistään muualta kuin HopLopista!

Haaveena rallikuskin ura? HopLopin autoradalla huristelet menemään, mutta muista säästellä kaasujalkaa sen verran, että turvavälit pysyvät!

Kiipeä vuoren huipulle ja laske liukumäkeä niin, että vatsassa kutittaa! Lapset rakastavat jännittävää tulivuorta!

Järjestämme myös erilaisia seikkailuja ja aktiviteetteja ympäri HopLop-sisäleikkipuistoja. Lähde mukaan ilman lisämaksua. Pidä lisäksi myös silmät ja korvat auki, sillä järjestämme huippusuosittuja HopLop-diskoja säännöllisin välein!

Aktiviteetit eri ikäisille lapsille

Jokainen lapsi on yksilö ja kehittyy eri tahtiin. Myös lapsen tarpeet ja mieltymykset muuttuvat iän mukaan. Jotta kaikille löytyisi mieluisaa tekemistä, olemme ottaneet huomioon lasten kehitysvaiheet sisäleikkipuistojen suunnittelussa. 

Alle 4-vuotiaat

Puistoista löytyy erillinen alue, jossa perheen pienimmät leikkivät turvallisesti. Alue on tarkoitettu alle nelivuotiaille taaperoille, joiden menossa aikuisen tulee aina olla mukana. 

Myös vauvojen viihtyminen on huomioitu puistoissa. Erilaiset lelut ja tekstuurit innostavat hauskoihin leikkeihin. Opetelkaa esimerkiksi pehmeän pallon heittämistä tai harjoitelkaa seisomaan nousemista helppoja kiipeilytelineitä vasten.  

Kouluikäiset lapset

Esikoulu- ja kouluikäiset lapset touhuavat HopLopissa sekä itsenäisesti että yhdessä muiden lasten kanssa. Kouluikäiset voivat seikkailla puistoissa myös ilman huoltajaa leikkiluvalla. Leikkilupa haetaan lapselle etukäteen ja sen saa sähköisesti Oma HopLopin kautta. HopLopissa on huimat mahdollisuudet keksiä erilaisia leikkejä. Esimerkiksi piilottamalla esineitä puiston seikkailuradoille saat helposti vaikkapa etsi ja löydä -leikin aikaiseksi. Vinkki! Jos lapsesi leikkii yksin ja kaipaa seuraa, niin rakentakaa maja, jonne on hauska kutsua kylään muita puistossa leikkiviä lapsia.

Leikitään yhdessä turvallisesti

HopLopissa on aina henkilökuntaa paikalla, jotta kaikki sujuu mukavasti ja turvallisesti. On kuitenkin hyvä muistaa, että lapset leikkivät oman vanhemman tai valvojan vastuulla. 

Kaikki vieraat noudattavat sisäleikkipuistojen sääntöjä, ja HopLopissa seikkaileminen opettaa lapsia seuraamaan ja kunnioittamaan yhteisiä sääntöjä. Monipuoliset ja hauskat leikit, joihin ei välttämättä ole tilaa ja mahdollisuutta kotona tai ulkona, edistävät lasten liikkuvuutta, kuntoa ja luovuutta. Myös yhteistyökyky kehittyy ja HopLopissa lapsi saa loistavan tilaisuuden löytää uusia ystäviä. 

Varaa leikkiaika lähimpään sisäleikkipuistoosi ja tuo lapsesi ystävineen seikkailemaan HopLopiin milloin tahansa. Lue lisää puistojen aukioloajoista ja yhteystiedoista ja valitse teille sopivin ajankohta seikkailuille. Nähdään pian!