HopLop avaa kesäksi ensimmäisen ulkoseikkailupuistonsa Lahteen

Tiedote 7.6.2018

Seikkailupuistoketju HopLop riemastuttaa kesälomalaisia avaamalla 19. kesäkuuta lähes 1 000 neliömetrin kokoisen pop up -ulkopuiston Lahteen. Uusi, värikäs ulkoseikkailupuisto sijaitsee Lahden HopLopin yhteydessä, ja samalla sisäänpääsyllä saa remuta sisä- ja ulkoalueilla. 

Suomalainen HopLop on tuonut lapsiperheille iloa ja punaisia poskia jo 12 vuoden ajan. Toimintaa on kehitetty asiakkaita kuunnellen, ja puistoja on Suomessa jo 21. HopLopeissa vierailee vuosittain 1,4 miljoonaa kävijää, joka tekee vuosittain 2,4 miljoonaa tuntia temmellystä.

Yhteiskunnan muuttuessa yhä digitaalisempaan suuntaan, on myös perheiden vapaa-aika suuressa muutoksessa. Ruutuaika ja pelimaailma houkuttelevat lapsia liikkumisen sijaan.

”Digitaalisten aktiviteettien vastapainoksi on tärkeää tukea liikuntaa ja luoda inspiroivia paikkoja, joissa taidot kehittyvät. Haluamme saada suomalaiset lapsiperheet liikkumaan ja tarjota yhteisiä onnistumisen elämyksiä”, HopLopin toimitusjohtaja Petri Pitkäranta sanoo.

Juhannusviikolla avattava Lahden ulkoseikkailupuisto on uusi päänavaus HopLopille. Ulkoilmapuistossa on muun muassa useita pomppulinnoja, keppihepparata ja suojaisa terassialue. Kokonaisuudessaan HopLop Lahdessa on reilusti yli 4 000 neliötä leikkitilaa.

”Lahti on luonteva paikka testata innostavaa ulkoilmakonseptia. Alueella asuu paljon lapsiperheitä ja monet perheet myös suuntaavat kesäloman viettoon Lahden kautta. Ulkoseikkailupuisto on mainio, liikunnallinen pysähdyspiste koko perheelle”, Pitkäranta sanoo.

 

HopLop-puistoissa liikutaan ja nautitaan läpi kesän

Kesälomalla ei tarvitse nurista tekemisen puutetta, sillä HopLop-puistot ovat avoinna kesälomallakin joka päivä kello 9-20. Tänä kesänä yli 10-vuotiaat pääsevät huoltajan luvalla ilottelemaan puistoihin ilman valvojaa.

Kesälomalla HopLop-puistot tarjoavat hauskaa ohjelmaa koko perheelle. Elokuussa ensi-iltansa saavan Puluboi ja Poni -elokuvan teemoja vilisee HopLop-puistoissa jo heinäkuussa, jolloin luvassa on muun muassa perheiden yhteinen seikkailukisa.

Lahden uusi HopLop-ulkoseikkailupuisto avautuu 19.6. kello 9 ja on avoinna säävarauksella elokuun loppuun saakka osoitteessa: HopLop Lahti, Renkomäki, Jussilankatu 2.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Pitkäranta
p. +358 44 7800 600, petri.pitkaranta@hoplop.fi

 

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia.
www.hoplop.fi

#hoplop #äläoleie #kreisikivaa

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää