Ouluun avautuu uuden sukupolven HopLop kesäkuussa

Vahvasti suomalainen sisäseikkailupuisto kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä

Lapsiperheitä jo yli 10 vuoden ajan liikuttanut HopLop avaa upouuden puiston Ouluun vetovoimaiselle Limingantullin alueelle torstaina 15.6. Entistä tilavampi ja viihdyttävämpi HopLop Oulu, Limingantulli palvelee perheitä myös koko kesän ajan. HopLop on suomalaisomisteinen yritys, joka työllistää Suomessa noin 300 henkeä. Hoplopille on myönnetty myös oikeus käyttää suomalaisesta työstä kertovaa Avainlippua.  

”Oulu on meille tärkeä alue ja olemme jo pitkään etsineet sopivaa tilaa erinomaisella sijainnilla. Mahtavaa palkita pitkä odotus uuden sukupolven HopLopilla, jossa iloa ja riemua riittää koko perheelle”, toteaa HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki.

Pian avautuva Limingantullin puisto on suunniteltu HopLopin uuden konseptin mukaan, jossa innostetaan perheitä yhteiseen liikuntaseikkailuun värikkään iloisessa viidakkomaailmassa. Uusissa puistoissa lapset voivat, taitotasosta riippumatta, kokeilla rajojaan ja saada onnistumisen elämyksiä.

Ainutlaatuista tunnelmaa ja riemua on varmasti luvassa. Uuden puiston vetonauloiksi veikataan hauskojen synttärihuoneiden lisäksi riemukasta donitsiliukua, suloisia seeproja ja jännittävää tulivuoriliukua.

Suomessa suunniteltuja seikkailuelämyksiä koko perheelle

Vahvasti suomalainen yritys, HopLop, on kasvanut kohinalla Suomessa ja avannut uusia puistoja ympäri maan. Puistot on suunniteltu Suomessa, nimenomaan suomalaisia lapsiperheitä ajatellen. Suomalaisuuden Työn Liitto onkin myöntänyt HopLopille Avainlipun käyttöoikeuden tunnustukseksi palvelun merkittävästä kotimaisuusasteesta ja yrityksen kotimaisesta omistuksesta.

HopLop vahvistaa markkinajohtajuuttaan erityisesti panostamalla omaan konseptikehitykseen. Suunnittelutyössä kuunnellaan lapsiperheitä herkällä korvalla.

”Tietääkseni olemme Euroopan ainoa ketjumainen toimija, jossa suunnittelutyö tehdään kokonaan omin voimin. Kysymme säännöllisesti lapsiperheiden toiveita, mutta tämän lisäksi haluamme tuoda suomalaisperheille myös täysin uusia elämyksiä, joita he eivät osaa edes toivoa”, kertoo Pulkki.

HopLop haluaa tehdä Suomesta lapsiystävällisemmän maan ja on julistautunut jatkuvaa ei-asennetta vastaan.

”Paras palkinto on nähdä punaisia poskia ja perheet liikkumassa yhdessä iloisen rennosti. Näistä hetkistä voi ammentaa myönteistä asennetta myös muuhun arkeen. Välillä on hyvä heittää ei-asenne romukoppaan ja heittäytyä remuamaan lasten kanssa!”, vinkkaa Pulkki, joka itse on neljän lapsen isä.

HopLop Oulu Limingantulli avautuu yleisölle koulujen kesälomien kynnyksellä 15.6. klo 12. osoitteessa Alasintie 10, 90400 Oulu. Uusi puisto on auki joka päivä kello 10–20.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy
p. 046 850 1712, tomi.pulkki@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu.
www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää