Suomen suurin HopLop avataan Raisiossa

Koko perhettä innostava seikkailupuisto HopLop Raisio avautuu Myllyn alueelle 14.marraskuuta. Suomen suurimmassa HopLopissa lapsia ja aikuisia liikuttavat muun muassa valtava seikkailulabyrintti, huiman korkea tulivuoriliukumäki, sekä villi donitsiliukumäki.

”Olemme etsineet Turun seudulta sopivaa tilaa isommalle HopLop-puistolle. Olemme ylpeitä ja iloisia avatessamme nyt Raisioon varsinaissuomalaisille uuden ja huikean HopLopin. Puistossa on tilaa seikkailla, liikkua ja leikkiä yli 4 200 neliötä”, riemuitsee HopLopin toimitusjohtaja Petri Pitkäranta.

Suomalaisomisteinen HopLop on viimeisten vuosien aikana uudistanut konseptiaan, ja nykyiset puistot ovat aiempaa leikittävämpiä, kehittävämpiä ja hauskempia. Toimintaa ohjaa ’älä ole ei’ -filosofia, jonka mukaan vanhempien ottaessa välillä hieman rennommin, koko perheellä menee paremmin.

Puistonvetäjä Kaisa on pitkänlinjan hoploplainen

”Olen ollut kohta 12 vuotta töissä HopLopissa. Matkaan on mahtunut paljon erilaisia projekteja ympäri Suomen sekä hieno Saksan puiston avaaminen nyt keväällä”, kertoo puistonjohtaja Kaisa Niemi, joka odottaa innoissaan avautuvaa puistoa ja erityisesti lasten iloisia ilmeitä.

Projektitiimi on tehnyt mahtavaa työtä ja minäkin olen saanut vaikuttaa puiston kehittämiseen, välillä hieman hulluillakin ideoillani. Uudet jutut tekevät tästä puistosta loputtoman seikkailun”, sanoo Niemi.

Raision puistossa seikkaillaan värikkäässä viidakkomaailmassa. Jännitystä ja vauhtia tarjoavat huiman korkea tulivuoriliuku, äkkijyrkkä dropslide-liukumäki ja hauska donitsiliukumäki. Puiston suosikiksi veikataan bagjumpia, johon voi pomppia suoraan trampoliinilta. Hohtava pallomeri ja iso taaperoalue eläinhahmoineen houkuttelevat pikkutenavia touhuamaan.

Ravintolassa viihtyy koko perhe

Perheen ruokailu HopLopissa on nyt entistä sujuvampaa ja mukavampaa. Ravintolakonseptia on kehitetty asiakkaiden vinkkien ja ideoiden pohjalta. Terveellisten kotiruoka-annosten määrää on lisätty ja ravintolassa on nyt oma lista lapsille. Puistossa on myös toimiva ilmainen langaton verkko ja mukavia istuinryhmiä, joilla voi huilata peuhaamisen lomassa.

Synttärijuhlia varten on rakennettu seitsemän synttärihuonetta, joissa on helppo järjestää hauskat ja ikimuistoiset kekkerit. Sankarit saavat valita juhlivatko prinsessa, merirosvo, disco vai avaruusmaailmassa. Synttäreitä voi varata jo nyt osoitteessa www.hoplop.fi.

  • HopLop Raisio avautuu yleisölle 14.11. kello 14 osoitteessa Itäniityntie 16, 21280 Raisio. Avajaisten jälkeen puisto on auki joka päivä kello 9–20.
  • Avajaisviikolla jaetaan päivittäin ilmapalloja. Ohjelmassa on mm. kasvomaalausta, lasten bingoa, viidakonseikkailu ja viidakon eläimet leikittävät lapsia.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Pitkäranta, HopLop Oy, p. 044 7800 600, petri.pitkaranta@hoplop.fi

 

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin kesäkuussa 2018. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää