Suomen suurin HopLop saapuu Espooseen kesän kynnyksellä

Kauan odotettu, uuden sukupolven HopLop Espoo Suomenoja avaa ovensa kesälomien kunniaksi 1.6. klo 12. Uusi puisto on pinta-alaltaan Suomen suurin HopLop, jossa pienet seikkailijat pääsevät kokemaan muun muassa valtakunnan pisimmän HopLop-seikkailulabyrintin ja valloittamaan entistä isomman ja innostavamman tulivuoriliukumäen. Espoolaisperheiden iloksi myös Esport Arenan HopLop uudistuu lähitulevaisuudessa. 

 

HopLop Espoo Suomenoja sijaitsee Espoon Suomenojalla kauppakeskus Merituulessa, entisen Anttilan (Kodin Ykkönen) tiloissa. Uusi puisto on rakennettu HopLopin uuden konseptin mukaan, jossa aktiivisesti tuetaan perheiden yhteisiä liikuntahetkiä.

 

”Olemme äärimmäisen ylpeitä, että saamme avata juuri Espooseen innostavan sisäseikkailupuiston hyvien yhteyksien äärelle. Uuden sukupolven HopLop-puistoa on odotettu Espooseen jo pitkään. Suomenojan puistossa on tilaa, jossa temmeltää, sillä kyseessä on pinta-alaltaan ketjun suurin puisto. Olemme myös uudistamassa Tapiolan urheilupuiston Esport Arenassa sijaitsevan HopLopin lähitulevaisuudessa”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki.

 

Uudessa puistossa pieniä seikkailijoita villitsevät värikäs tulivuoriliuku, jota pääsee kiipeämään nyt joka suunnalta ja jännittävästi pudottava dropside-liukumäki. Myös vauhdikas autorata ja ratsastamiseen kannustava eläinmaailma odottavat kesälomalaisia.

 

Ikimuistoisen ihanat synttärijuhlat

 

Uusi Suomenojan HopLop tarjoaa kiireisille vanhemmille helpotusta myös synttäreiden järjestämiseen. Synttärihuoneita löytyy uudesta HopLopista peräti neljä erilaista, teemoina prinsessa, avaruus, disco ja merirosvo.

 

”Lapset toivovat usein hauskoja juhlia, jossa saa remuta rauhassa ystävien kanssa suosikkiteeman mukaan. Meillä tämä toteutuu ja HopLop-synttäreillä on luvassa punaisia poskia ja liikkumisen ilosta nauttivia lapsia”, Pulkki kuvailee.

 

HopLop Espoo Suomenoja avautuu yleisölle 1.6. kello 12. Uusi puisto on auki joka päivä kello 10–20.  Synttäreitä voi varata ennakkoon jo ennen puiston avautumista osoitteessa www.hoplop.fi.

 

Pääkaupunkiseudulta HopLop Espoo Suomenojan lisäksi lapsiperheitä palvelevat uuden sukupolven HopLopit Helsingin Ruoholahdessa ja Vantaalla. HopLop-puistot löytyvät myös Helsingin Kivikossa ja Espoon Esport Arenassa.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy
p. 046 850 1712, tomi.pulkki@hoplop.fi

 

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu.
www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää