Tampereelle jo toinen uuden sukupolven HopLop

Pirkanmaan suurin ja haastavin seikkailulabyrintti avataan

Odotettu sisäseikkailupuisto HopLop Tampere, Linnainmaa avautuu yleisölle 11.5. ja luvassa on upean iloisia liikuntaelämyksiä koko perheelle. Suomalainen liikuntapuistoketju HopLop kasvaa kovaa vauhtia koko maassa. Tampereen seutua hemmotellaan erityisesti, sillä alueelle on suunniteltu avattavan kaikkiaan kolme uutta HopLopia vuonna 2017. HopLop työllistää Suomessa 300 henkeä ja sille on myönnetty oikeus käyttää suomalaisesta työstä todistavaa avainlippua.  

HopLop Tampere, Linnainmaa avaa ovensa lapsiperheiden riemuksi Linnakeskuksessa torstaina 11.5. klo 12. Puisto avautuu mitä mainioimmalla hetkellä, sopivasti juuri kesälomien alkuun.

”Linnainmaan HopLop on suunniteltu uuden sukupolven konseptin mukaan. Haluamme tukea perheiden yhdessäoloa ja kannustamme aikuisia mukaan leikkimään. Puistoissa lapset voivat taitotasosta riippumatta kokeilla rajojaan ja saada onnistumisen elämyksiä”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki.

Uudesta Linnainmaan HopLopista löytyy myös kokemisen arvoinen ihme, Pirkanmaan laajin seikkailulabyrintti.

”Paitsi suurin ja kaunein, labyrintti on takuulla myös alueen haastavin ja houkuttavin. Labyrintti rakentuu jopa viidestä päällekkäisestä kerroksesta ja tarjoaa huikean hauskoja haasteita koko perheelle”, Pulkki tiivistää.

Viidakkoteemaisen puiston suosikeiksi voi jo etukäteen veikata – kiehtovien synttärihuoneiden lisäksi – hassunhilpeää donitsiliukua, hurjaa dropslide-liukua, vauhdikasta tulivuoriliukua sekä sähäkkää sähköautorataa, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Puistossa voi myös testata ratsastamista muun muassa suloisilla leikkiseeproilla ja -poneilla.

Pian neljä HopLopia Tampereen seudulla

Tampereen seudulla on pian kolme uuden konseptin mukaista riemukkaan railakasta HopLop-puistoa. Ensimmäinen alueen uuden sukupolven HopLopeista avautui Pirkkalan Partolaan vuodenvaihteessa. Nyt Linnakeskukseen Itä-Tampereelle avautuva puisto on järjestyksessään toinen. Kolmas uuden ajan HopLop avautuu vielä vuoden 2017 aikana Länsi-Tampereen Lielahteen. Lisäksi Tampereen Onkiniemessä sijaitsee perinteikäs vanhemman mallinen HopLop.

”Tampereen seudulla on käynnissä monta suurta kehityshanketta, mikä kasvattaa alueen kiinnostavuutta. Kehitämme osaltamme pirkanmaalaisten lapsiperheiden palveluja ja aivan uudenlaista elämystarjontaa”, toteaa Pulkki.

HopLop-puistot suunnitellaan Suomessa

Jo yli 10-vuotias HopLop on vahvasti suomalainen yritys. Puistot on suunniteltu Suomessa, nimenomaan suomalaisia lapsiperheitä ajatellen. Suomalaisuuden Työn Liitto onkin myöntänyt HopLopille Avainlipun käyttöoikeuden tunnustukseksi palvelun merkittävästä kotimaisuusasteesta ja yrityksen kotimaisesta omistuksesta.

”Haluamme pitää puistojen suunnittelun itsellämme. Meillä on jo pitkä kokemus liikuttavien, viihdyttävien ja turvallisten sisäseikkailupuistojen suunnittelussa. Edelläkävijänä HopLopilla on myös vastuu alan kehittämisestä ja suomalaisen palveluosaamisen viemisestä ulkomaille saakka. Loppuvuodesta avaamme ensimmäisen puistomme Saksaan”, kertoo Pulkki.

HopLop Tampere, Linnainmaa avataan 11.5. klo 12 osoitteessa Korpikodinkatu, 33580 Tampere. Uusi puisto on auki joka päivä kello 10–20.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy
p. 046 850 1712, tomi.pulkki@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. HopLopilla on käytössään avainlippu.

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää