Uusi HopLop avautuu Helsinki Outletissa

HopLop tarjoaa ilmaisen luokkaretken lähiseudun koulujen 3.luokkalaisille.

Uusi HopLop-seikkailupuisto Helsinki Outletissa avataan torstaina 5.12 klo 9.00. Uutena vetonauloina toimivat Suomen mahtavin ninjarata ja interaktiiviset trampoliinipelit, jotka puhuttelevat erityisesti koululaisia ja kannustavat heitä liikkeelle. Uusi ninjarata Helsinki Outletissa on huikeat 40m pitkä.

”Perheiden arki on kiireistä ja lasten harrastukset yhä kunnianhimoisempia. Me haluamme tarjota ympäristön, missä lapset voivat olla lapsia ja koululaiset voivat liikkua ilman suorituspainetta”, kertoo HopLopin uusi toimitusjohtaja Kalle Peltola.

HopLop tarjoaa Helsinki Outletin lähiseudun koulujen 3. luokille ilmaisen luokkaretken uuteen puistoon ennen joulua.

”Luokkaretket ovat lapsille tärkeä juttu ja haluamme tarjota lähiseudun koululaisille mahdollisuuden päästä kokemaan uudet trampoliinipelit ja Suomen mahtavimman ninjaradan uudessa HopLopissa ensimmäisten joukossa”, kertoo Kalle Peltola.

Koulut ovat HopLopille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Valtakunnallisesti HopLop tarjoaa vuosittain 1. luokkalaisille Viikari-stipendin, joita myönnettiin vuonna 2019 yli 800 kpl. Vuoden 2020 stipendien haku on auki HopLopin verkkosivulla osoitteessa hoplop.fi/ryhmille/viikari-stipendi.

Seikkailupuisto HopLop Helsinki Outlet avautuu 5.12 klo 9.00.  Uusina vetonauloina toimii Suomen mahtavin ninjarata ja interaktiiviset trampoliinit, jotka puhuttelevat erityisesti koululaisia.  Lisätietoa uudesta puistosta osoitteessa hoplop.fi/puistot/helsinki-outlet

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Tiina Riihola HopLop Oy, p. 050 310 3200 tiina.riihola@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 22 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin kesäkuussa 2018. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää