Uusi HopLop avautuu Seinäjoelle 21.2.

Nyt on aihetta riemuun: Uusi HopLop Seinäjoki avaa ovensa

Koko perheen iloinen sisäleikkipuisto HopLop Seinäjoki avautuu 21. helmikuuta kello 14 Rengastien teollisuusalueella. Uudessa puistossa hurmaavat muun muassa valtava seikkailulabyrintti, värikäs tulivuoriliukumäki, hauska ponisafarialue ja vauhdikkaat autoradat. HopLop-puistoissa ei veloiteta aikuisilta sisäänpääsymaksua, ja tällä tavalla halutaan kannustaa koko perhettä yhteiseen ilonpitoon.

”Seinäjoen omaa HopLop-puistoa on kaivattu alueelle jo pitkään ja kyselyjä asiasta on tullut valtavasti. Uusi puisto on lattiapinta-alaltaan 3 500 neliötä ja se on yksi Suomen suurimmista HopLop-puistoista. Kaikki on edennyt aikataulussa, on tosi hienoa, että pian saamme avata ovet”, sanoo HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki ylpeänä.

Suomalaisomisteinen HopLop on viimeisten vuosina aikana kehittänyt omaa HopLop 2.0 -konseptiaan, ja uudet puistot ovat aiempaa leikittävämpiä, kehittävämpiä ja hauskempia. Toimintaa ohjaa ’älä ole ei’ -filosofia, jonka mukaan vanhempien ottaessa välillä hieman rennommin, koko perheellä menee paremmin.

”Suomalaisperheiden arki on murroksessa, ja lasten luontaiset leikkimispaikat ovat muuttuneet. Meidän mielestämme lapsille pitää taata turvallisia paikkoja kehittyä, liikkua ja saada iloa oppimisestaan. Punaiset posket ja koko perheen yhteinen riemu on meille tärkein onnistumisen mittari”, arvioi Pulkki.

Helpot ja hauskat synttärit

Seinäjoen puisto on seikkailujen värikäs viidakkomaailma. Tenavia hurmaavat seitsemän erilaista liukumäkeä, monenlaiset trampoliinit, innostava tulivuori, vauhdikas autorata, suloinen ponisafarialue ja valtava seikkailulabyrintti.  Puiston yhteydessä on myös viihtyisä ravintola, joka tarjoaa lounaita ja pieniä herkkuja koko alueen vierailijoiden käyttöön.

Perheen pienille syntymäpäiväsankareille on rakennettu neljä eri teemaista synttärihuonetta, joissa on helppo järjestää hauskat ja ikimuistoiset juhlat. Syntymäpäiviä voi varata jo ennakkoon osoitteessa www.hoplop.fi.

HopLop Seinäjoki avautuu yleisölle 21.helmikuuta kello 14 osoitteessa Rengastie 9. Avajaispäivän aamulla järjestetään erityislapsille maksuton leikkihetki, joka on toteutettu yhdessä potilaskerho Eppulin kanssa. Avajaisten jälkeen puisto on auki joka päivä kello 10–20.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy, p. 046 850 1712, tomi.pulkki@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 22 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää