m

Getjenny

Hauskat 4-v. synttärit HopLopissa

Unelmien syntymäpäiväjuhlat lapsille

Kun pieni sankari täyttää neljä vuotta, on aika järjestää juhlat, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä merkkipaalua kuin päivä täynnä seikkailua ja riemua? Sisäleikkipuistot ovat kuin luotu ikimuistoisten syntymäpäivien viettoon, ja ne tarjoavat juuri oikeanlaisen ympäristön vilkkaan nelivuotiaan energian purkamiseen.

Syntymäpäiväjuhlat sisäleikkipuistossa ovat helppo ja vaivaton valinta. Sinun ei tarvitse murehtia sään armoilla olemisesta tai kodin muuttamisesta juhlavalmiiksi – kaikki on valmiina odottamassa juhlijoiden saapumista. Juhlapäivänä voit keskittyä nauttimaan lapsesi riemusta ja seurustelemaan muiden vanhempien kanssa, kun taas lapset pääsevät tutkimaan ja seikkailemaan turvallisesti suunnitellussa leikkiympäristössä.

Aktiviteetit, jotka saavat mielikuvituksen lentoon

Nelivuotiaan mielikuvitus on rajaton, ja sisäleikkipuisto tarjoaa juuri oikeanlaisen paikan tämän mielikuvituksen ruokkimiseen. Kiipeilyrakenteet, liukumäet ja pallomeret ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea on tarjolla. Lapset voivat sukeltaa pallomereen ja kokea upottavan seikkailun tai kiitää liukumäissä vauhdin hurmaa.

Juhlapäivänä jokainen lapsi pääsee olemaan oman tarinansa sankari. He voivat kiipeillä, hypellä ja liukua mielensä mukaan, ja jokainen aktiviteetti on suunniteltu tukemaan lasten motorista kehitystä. Tämä tarkoittaa, että samalla kun lapset pitävät hauskaa, he myös oppivat ja kehittyvät. Ja mikä parasta, kaikki tämä tapahtuu leikin varjolla!

Herkut ja tarjoilut – huoleton herkuttelu

Syntymäpäiväjuhlat eivät olisi mitään ilman herkullisia tarjoiluja. Sisäleikkipuistossa on tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat pienten juhlijoiden makuun. Voit unohtaa leipomisen ja eväiden pakkaamisen, sillä kaikki tarvittava löytyy paikan päältä. Juhlapöytä notkuu herkkuja, jotka on valittu juuri lapsia ajatellen.

Kun kakku tuodaan ja kynttilät puhalletaan, voit olla varma, että kaikki herkut ovat paitsi maistuvia myös turvallisia. Sinun ei tarvitse huolehtia allergioista tai erityisruokavalioista – kaikki on huomioitu valmiiksi. Näin voit keskittyä olennaiseen: juhlimaan ja nauttimaan päivästä yhdessä lapsesi ja hänen ystäviensä kanssa.

Turvallisuus ja viihtyvyys etusijalla

Lapsen turvallisuus on vanhemmille ensiarvoisen tärkeää, ja sisäleikkipuistossa tämä asia on otettu vakavasti. Kaikki leikkivälineet ja tilat on suunniteltu turvallisuus edellä, jotta voit olla huoletta, kun lapsesi seikkailee ja tutkii ympäristöään. Viihtyisät tilat takaavat, että myös vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia juhlahetkestä.

Juhlapäivänä voit luottaa siihen, että kaikki on järjestetty lapsesi parhaaksi. Värikkäät ja kutsuvat tilat houkuttelevat leikkiin, ja jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Tämä tarkoittaa, että voit antaa lapsesi nauttia juhlasta täysin rinnoin, tietäen, että kaikki on suunniteltu heidän ilokseen ja hyvinvointinsa huomioiden.

Juhlapaketit – vaivatonta järjestelyä

Järjestäessäsi syntymäpäiväjuhlia sisäleikkipuistossa, voit valita valmiista juhlapaketeista, jotka on räätälöity eri tarpeisiin. Paketit sisältävät kaiken tarvittavan, jotta juhlat sujuvat kuin tanssi. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista – kaikki on mietitty valmiiksi.

Valitsemalla juhlapaketin saat käyttöösi oman juhlatilan, herkulliset tarjoilut ja pääsyn kaikkiin leikkialueisiin. Voit räätälöidä juhlapaketin toiveidesi mukaan, ja asiantunteva henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan päivän, joka sopii juuri sinun lapsellesi. Näin voit keskittyä olennaiseen: luomaan unohtumattomia muistoja nelivuotiaallesi.

Vinkkejä onnistuneisiin juhliin

Jotta juhlapäivästä tulisi mahdollisimman sujuva ja ikimuistoinen, tässä muutama vinkki, jotka kannattaa pitää mielessä:
– Varaa juhlat hyvissä ajoin, jotta saatte juuri haluamanne päivän ja ajan.
– Kutsu mukaan lapsesi parhaat ystävät – yhdessä leikkiminen tekee päivästä entistä hauskemman.
– Muista, että sisäleikkipuistossa on tarjolla kaikki tarvittava, joten voit jättää omat eväät kotiin.
– Pukeutukaa mukaviin vaatteisiin, jotka sopivat leikkiin ja liikkumiseen.
– Ota mukaan kamera tai puhelin, jotta voit ikuistaa päivän parhaat hetket.

Kun kaikki on valmiina ja juhlapäivä koittaa, voit huoletta heittäytyä juhlatunnelmaan. Nauti siitä, kun näet lapsesi silmät loistavan ilosta ja kuulet naurun kaikuvan leikkipuiston käytävillä. Nämä ovat niitä hetkiä, jotka jäävät sydämeen ja muistoihin pitkäksi aikaa.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi