HopLopin hulppeat juhlatilat ikimuistoisille synttäreille

Synttäreiden järjestäminen kotona saattaa olla suuri sekamelska ja kovan vaivan takana. Kaiken lisäksi sopivan juhlatilan löytäminen vie arjen arvokasta aikaa. HopLop-synttäreillä juhlaväki riemuitsee ja iloitsee vapaasti kaikkien aikojen päheimmissä juhlatiloissa. Meiltä saat synttäreitä varten kaiken valmiista synttärikutsuista koristeltuun juhlatilaan ja kivoihin kotiinviemislahjoihin. Aikuiset voivat huoletta hengähtää synttäreiden aikana, meillä on homma hallussa!

Tytöt lasten synttärihuoneessa HopLopissa

Juhlatila teeman mukaisesti

HopLop-juhlissa synttäripoppoo saa käyttöönsä ihka oman synttärihuoneen, jossa herkuttelut, huvittelut ja lahjojen jako voidaan tehdä yhdessä ennen suuntaamista sisäleikkipuiston seikkailuradoille. Synttärisankari voi valita juhliin mieluisan teemahuoneen, josta löytyy teemaan sopivia koristeita ja elementtejä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi synttärit avaruuden upeimmassa aluksessa tai joraavat discokekkerit discopallon loisteessa?

Saatte varaamanne juhlatilan käyttöönne yhden tunnin ajaksi. HopLopiin voi tietysti saapua aikaisemmin leikkimään ja sisäleikkipuiston seikkailuja saa vapaasti jatkaa myös varsinaisten synttärien päätyttyä.

Mitä HopLopin juhlatiloissa voi tehdä?

HopLopissa voi järjestää vaikka minkälaiset synttärit ja ainoastaan päivänsankarin toiveet ovat rajana. Sitä paitsi kaikilla vierailla on varmasti tarpeeksi tilaa hyppiä ja pomppia päivänsankarin kanssa. Jotta pääpäivä ja juhlien järjestäminen sujuisivat mahdollisimman vaivattomasti, olemme koonneet esimerkin siitä, miltä hulppeat HopLop-juhlat voivat näyttää.

1. Juhlaväki saapuu paikalle ja leikkii sisäleikkipuistossa kunnes synttärit alkavat tai temmeltävät suoraan teille varattuun juhlatilaan huonevarauksen alkaessa.  

2. Jokainen juhlijajoukko saa oman synttäriohjaajan, joka kuuluttaa lapset koolle juhlatilaan varausajan alkaessa. Ohjaaja käy läpi HopLopin yhteiset leikkisäännöt ja esittelee herkullisen synttärimenun. 

3. Lasten huoltajat ja valvojat saavat kahvi/teekupongit HopLop-ravintolaan, mutta aikuisille voi tietysti myös tilata omat tarjoilut Oma HopLopin kautta. Vinkkivitonen! Saatte aikuisten tarjoilut alk. -20% alennuksella tekemällä sen ennakkotilauksena.

4. Synttäriherkut kakkuineen nautitaan juhlatilassa varausajan sisällä. Jos valitsette juhliin ohjatun synttärileikin, kuten jännittävän aarrejahdin tai viidakon mysteerin, on herkuttelun jälkeen seikkailun aika! 

5. Kun tunti on vierähtänyt loppuun, ohjaaja kiittää hauskoista juhlista. Juhlaväki voi vielä jatkaa leikkejä sisäleikkipuiston puolella. Avulias henkilökuntamme auttaa aina tarvittaessa.

6. Olisiko vielä pikku lisäyllärin aika? Voit tilata vieraille parhaat kotiinviemislahjat synttärivarauksen yhteydessä.  

Hyödynnä etukoodi

Jos päivänsankarin lahja on vielä hankkimatta, HopLopin Lystipassi on täysosuma seikkailijan toiveisiin. Hyödyntämällä etukoodin LYSTIPASSI varauksen yhteydessä annat sankarille lahjaksi HopLopin Kuukausipassin, jolla hän pääsee leikkimään HopLopiin milloin tahansa kuukauden ajan. 

Iloinen tyttö synttärihuoneessa

Voit varata upeat juhlat helposti ja nopeasti varauspalvelusta tai lähimmästä HopLopistasi. Seikkailusynttäreillä lapset ovat iloisesti irti teille varatussa yksityisessä juhlatilassa sekä HopLopin yleisessä sisäleikkipuistossa. Varauksen yhteydessä voitte valita juhla-ajan, teeman mukaisen tilan, maukkaimman synttärimenun sekä mahdolliset lisä- ja kotiinviemistuotteet. Varausta voi kätevästi muunnella vielä 48h ennen synttäreitä Oma HopLopin kautta. Tervetuloa juhlimaan!