Synttärikutsu päivänsankarin kivoimpiin kekkereihin

HopLopissa synttärien järjestäminen käy käden käänteessä ja ainoastaan päivänsankarin mielikuvitus on kekkerien rajana. Miltä kuulostaa esimerkiksi merirosvoteemaiset juhlat, joissa rosvojen ruhtinaallisena aluksena toimii sisäleikkipuiston siisteimmät seikkailuradat? Tai prinsessasynttärit, joissa juhlaväki kutsutaan kiipeilemään kuninkaallisten päheimpään palatsiin? 

HopLopissa jokaisella vieraalla on taatusti tilaa peuhata ja pomppia päivänsankarin kanssa, eikä huoltajan tarvitse hikoilla järjestelyjen parissa. Me toteutamme juhlat ja hoidamme hommat puolestasi!  

Kutsupohja valmiina kivoille kamuille

Arki lasten kanssa on ajoittain hektistä eikä synttärikutsuja aina ehdi askarrella vaikka haluaisikin. HopLop-synttärien kutsukorteista ei aiheudu päänvaivaa, sillä meiltä lataat ja tulostat helposti kutsukortit valmiiksi. Tarjoamme juhliasi varten neljä eri synttärikutsuvaihtoehtoa, joista voitte yhdessä päivänsankarin kanssa valita mieluisimman. Synttärikutsut voi tietysti aina myös askarrella itse ja meiltä saa ottaa mallia suunnittelussa!

Merirosvokutsu

Avaruuskutsu

Prinsessakutsu

Discokutsu

Muistathan kysyä kutsussa vieraiden erikoisruokavalioista ja ilmoittaa ne meille etukäteen, jotta voimme ottaa ne tarjoilussa huomioon. Säästyäksesi ylimääräiseltä hämmingiltä, muista kutsua vieraat paikalle hyvissä ajoin. Suosittelemme saapumaan noin 10-15 minuuttia ennen huonevarauksen ajankohtaa (paitsi klo 10 alkavat synttärit). Leikkimäänhän synttäriseurue voi tulla jo ennen huoneaikaa – merkitse se näppärästi jo varausvaiheessa meille tiedoksi.

Mainitse synttärikutsussa myös HopLopin yllätysohjelmasta

Kun juhlien teema on valittu ja synttärikutsut lähetetty, on aika miettiä kekkereiden ohjelmaa. HopLop-synttäreihin voit halutessasi valita valmiiksi synttärileikiksi aarrejahdin tai viidakon mysteerin. Aarrejahdissa juhlaväen tehtävänä on löytää puistoon livistänyt eläin ja aarrearkun lukon koodi. Koodin avulla seurue saa avattua aarrearkun, josta jokainen lapsi löytää itselleen kaksi polettia, jotka käyvät muun muassa sähköautoihin. 

Viidakon mysteerissä seikkailijoiden tehtävänä on selvittää arkun koodi ennen kuin rosvo vie aarteen mennessään. Tämä seikkailu sopii parhaiten lukutaitoisille lapsille. 

Leikkien kesto on seurueen koosta riippuen 10-30 minuuttia. Lisäksi lapsille löytyy HopLopista roppakaupalla riemukkaita aktiviteetteja. Tutustu aktiviteetteihin etukäteen niin myös ensikertalaiset pääsevät nopeasti mukaan hassuttelemaan!

HopLopissa juhlat järjestyvät leikiten

Synttärien järjestäminen HopLopissa käy kuin tanssi, sillä me hoidamme juhlien valmistelun, tarjoilun ja siivoamisen puolestasi. Sinun tarvitsee vain lähettää synttärikutsut valituille vieraille, ilmoittaa erityisruokavaliot meille ja valita HopLopin aktiviteetti- ja tarjoilupaketeista mieluisat kekkerit.

Psst! Vinkkivitonen!

Lystipassi sopii täydellisesti lahjaksi päivänsankarille, joka saa juhlissa ikioman HopLop Kuukausipassin käyttöönsä. Kirjoita koodi LYSTIPASSI varauksen hintayhteenvetoon, niin aktivoit edun. HopLop-hullaantuneen synttärisankarin unelmalahja, eikös olekin?