m

Getjenny

HopLop: Leikin iloa perheelle Helsingissä

Perheen yhteiset seikkailut Helsingin sydämessä

Helsinki tarjoaa perheille lukemattomia aktiviteetteja, mutta harva paikka vetää vertoja sisäleikkipuistojen tarjoamalle energialle ja ilolle. Sisäleikkipuistot ovat kuin taikamaailmoja, joissa mielikuvitus saa siivet ja liikunta on osa jokaisen leikin ydintä. Ne ovat paikkoja, joissa perheet voivat viettää aikaa yhdessä, nauttien toistensa seurasta ja unohtumattomista hetkistä.

Helsingissä sijaitseva sisäleikkipuisto on suunniteltu erityisesti perheen pienimpien tarpeisiin. Leikkipuiston sydämessä lapset voivat sukeltaa pallomereen, kiipeillä monitasoisissa rakenteissa ja antaa mielikuvituksensa lentää vapaasti turvallisessa ympäristössä. Tällaisessa paikassa jokainen päivä on seikkailu, ja jokainen leikki kantaa mukanaan uuden oppimisen mahdollisuuden.

Syntymäpäiväjuhlat, joista puhutaan vielä pitkään

Syntymäpäivät ovat lapsille vuoden kohokohtia, ja jokainen vanhempi haluaa tehdä niistä erityisen ikimuistoisia. Helsingin sisäleikkipuisto tarjoaa juuri tähän täydellisen ratkaisun. Järjestä lapsellesi päivä täynnä seikkailua ja riemua, jossa hän ja hänen ystävänsä voivat nauttia leikeistä ja aktiviteeteista sydämensä kyllyydestä. Tutustu erilaisiin syntymäpäiväpaketteihin, kuten “Synttärikemut jätskipallokakulla ja hodareilla: Huimia seikkailuja ja herkullisia tarjoiluja” tai “Synttärikemut: Hauskaa ja jännitystä seikkailupuistossa“, jotka on räätälöity tarjoamaan unohtumattoman päivän.

Nämä juhlat eivät ole vain hauskoja, vaan ne myös helpottavat vanhempien järjestelytaakkaa. Kaikki on valmiina odottamassa, joten voit keskittyä nauttimaan päivästä yhtä paljon kuin lapsesikin. Syntymäpäiväjuhlat sisäleikkipuistossa ovat helppo ja vaivaton tapa luoda lapsellesi ilon ja riemun täyteinen päivä.

Turvallinen ympäristö leikkiä ja oppia

Turvallisuus on vanhemmille ensisijaisen tärkeää, kun he valitsevat paikkaa, jossa lapsensa voivat leikkiä. Sisäleikkipuistot ovat suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen. Ne tarjoavat turvallisen ja valvotun ympäristön, jossa lapset voivat tutkia ja oppia uusia taitoja. Lisätietoja turvallisuudesta ja leikkipuistojen eduista voit lukea artikkelista “Sisäleikkipuistot: Turvallinen paikka lapsille leikkiä ja oppia“.

Leikkipuistossa lapset voivat harjoittaa motorisia taitojaan kiipeilyrakenteissa ja pallomeressä, mikä on tärkeä osa heidän kehitystään. Leikkiessään he eivät ainoastaan pidä hauskaa, vaan myös oppivat uusia taitoja ja kehittävät sosiaalisia kykyjään. Tämä on syy, miksi sisäleikkipuistot ovat niin suosittuja perheiden keskuudessa, kuten artikkelissa “Sisäleikkipuistot: Miksi ne ovat suosittuja perheiden keskuudessa” kerrotaan.

Liikunnan ilo osana terveellistä elämäntapaa

Lapsuus on parasta aikaa omaksua terveellisiä elämäntapoja, ja liikunta on niiden kulmakivi. Sisäleikkipuistot tarjoavat hauskat puitteet liikunnalle, joka on välttämätöntä lasten fyysiselle ja henkiselle kehitykselle. Artikkelista “Lasten liikunta: Tärkeä osa terveellistä elämäntapaa” saat lisätietoa siitä, miksi lasten liikunta on niin tärkeää.

Leikkipuistossa liikkuminen ei ole vain hyödyllistä, vaan myös äärimmäisen hauskaa. Lapset voivat juosta, hypätä, kiipeillä ja liukua – kaikki tämä samalla, kun he nauravat ja oppivat uusia asioita. Tämä tekee liikunnasta nautinnollisen kokemuksen, joka kannustaa lapsia pysymään aktiivisina ja terveinä.

Yhteenveto

Helsingin sisäleikkipuisto on paikka, jossa perheet voivat yhdessä kokea ilon ja jännityksen hetkiä. Se on turvallinen ja stimuloiva ympäristö, joka tukee lasten kehitystä ja tarjoaa heille mahdollisuuden oppia leikin kautta. Olipa kyseessä sitten tavallinen leikkipäivä tai erityinen syntymäpäiväjuhla, sisäleikkipuisto on täydellinen valinta perheen yhteiseen hauskanpitoon.

Kun suunnittelet seuraavaa perhepäivää tai lapsesi syntymäpäiväjuhlia, muista, että Helsingin sisäleikkipuisto odottaa teitä avosylin. Se on paikka, jossa jokainen päivä on seikkailu ja jokainen leikki on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Tervetuloa kokemaan leikin iloa!

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi