m

Getjenny

HopLop: Parhaat sisäaktiviteetit perheelle Vantaalla

Vauhdikasta menoa koko perheelle Vantaan HopLopissa

Vantaalla sijaitseva HopLop on kuin taikamaa, joka kutsuu perheitä nauttimaan yhdessäolosta ja liikunnan riemusta. Täällä jokainen päivä muuttuu seikkailuksi, kun lapset pääsevät tutkimaan ja valloittamaan monipuolisia leikkirakenteita. Kiipeilyseinät, liukumäet ja pallomeret ovat vain osa sitä hauskuuden kirjoa, joka odottaa perheitä sisäleikkipuiston sykkeessä.

HopLopissa liikunnallinen hauskanpito on etusijalla, ja se näkyy jokaisessa nurkassa. Täällä lapset voivat harjoittaa motorisia taitojaan ja päästää luovuutensa valloilleen turvallisessa ympäristössä. Seikkailupuisto tarjoaa myös mainion mahdollisuuden oppia uusia taitoja leikin varjolla, mikä tekee päivästä paitsi hauskan, myös opettavaisen.

Syntymäpäiväjuhlat, joista puhutaan vielä pitkään

Eikö olisikin ihanaa, jos lapsen syntymäpäiväjuhlat olisivat sellaiset, joista puhuttaisiin vielä vuosienkin päästä? HopLopissa järjestetyt Synttärikemut jätskipallokakulla ja ohjatulla ohjelmalla: Unohtumaton seikkailu teemahuoneessa ovat juuri tällaisia. Teemahuoneet tarjoavat upeat puitteet ikimuistoisille juhlille, ja lapsivieraat pääsevät nauttimaan leikeistä ja seikkailuista koko juhlan ajan.

Syntymäpäiväpakettiin kuuluu kaikki tarvittava, jotta juhlat sujuvat mutkattomasti ja vanhemmat voivat keskittyä nauttimaan päivästä yhtä paljon kuin lapset. Järjestelyt ovat vaivattomia, ja jokainen juhlija pääsee kokemaan jotain ainutlaatuista. Syntymäpäivät HopLopissa ovat täynnä naurua, yllätyksiä ja aktiivista menoa.

Turvallinen ja viihtyisä ympäristö leikille

Turvallisuus on vanhemmille yksi tärkeimmistä asioista, kun he valitsevat paikkaa lastensa leikeille. HopLop on ottanut tämän huomioon kaikessa toiminnassaan. Sisäleikkipuistot ovat suunniteltu turvallisuus edellä, ja ne tarjoavat Sisäleikkipuistot: Turvallinen paikka lapsille leikkiä ja oppia -periaatteen mukaisesti. Vanhemmat voivat olla huolettomia, sillä lapset voivat leikkiä ja oppia turvallisessa ympäristössä.

Vantaan HopLopissa viihtyvyys on avainsana. Tilat ovat avarat ja valoisat, ja ne kutsuvat viettämään aikaa ilman kiireen tuntua. Leikkipuiston suunnittelussa on otettu huomioon myös esteettömyys, jotta jokainen perheenjäsen voi nauttia vierailusta täysin rinnoin.

Aktiivista tekemistä satoi tai paistoi

Suomen sää on arvaamaton, mutta HopLopissa keli ei koskaan pilaa päivää. Sisäleikkipuisto on loistava vaihtoehto ulkoleikkipuistoille, sillä se tarjoaa Sisäleikkipuistot: Hauska vaihtoehto ulkoleikkipuistoille. Satoi tai paistoi, HopLopissa voi aina hypätä seikkailuun ja nauttia aktiivisesta tekemisestä.

Vantaan HopLopissa on huomioitu myös se, että lapset tarvitsevat vaihtelua. Siksi leikkipuisto tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita ja Tekemistä lapselle: Ideoita aktiiviseen vapaa-aikaan. Jokainen vierailu on uusi mahdollisuus kokea jotain jännittävää ja kehittävää.

Yhteistä aikaa, joka vahvistaa perhesiteitä

Perheen yhteinen aika on korvaamatonta, ja HopLop tarjoaa siihen täydellisen ympäristön. Leikkipuistossa vanhemmat ja lapset voivat viettää laatuaikaa yhdessä, jaettujen elämysten kautta. HopLop: Aktiivista ja hauskaa tekemistä koko perheelle -konsepti on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen.

Vantaan HopLopissa perheet voivat unohtaa arjen kiireet ja antautua yhteisen hauskanpidon vietäväksi. Seikkailut ja leikit lähentävät toisiinsa ja luovat muistoja, jotka säilyvät sydämissä pitkään. Täällä perhesiteet vahvistuvat ja arjen ilot saavat uuden merkityksen.

Lopuksi

Vantaan HopLop on paikka, jossa jokainen perheenjäsen löytää jotain mieluista tekemistä. Se on turvallinen, viihtyisä ja ennen kaikkea hauska ympäristö, jossa perheet voivat viettää aikaa yhdessä. Seikkailut odottavat – tervetuloa kokemaan ne itse!

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi