m

Getjenny

HopLop: Vauhdikkaita aktiviteetteja perheelle Vaasassa

Seikkailua ja liikunnan riemua koko perheelle

Vaasan HopLop tarjoaa perheille unohtumattomia hetkiä täynnä liikuntaa ja leikin iloa. Täällä lapset pääsevät purkamaan energiaansa turvallisessa ja stimuloivassa ympäristössä, joka on suunniteltu juuri heidän tarpeitaan ajatellen. Kiipeilyrakenteet, liukumäet ja pallomeret ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea HopLopissa voi kokea. Jokainen vierailu on seikkailu, joka kehittää lasten motorisia taitoja ja luovuutta leikin varjolla.

Perheen pienimmät löytävät HopLopista monenlaisia aktiviteetteja, jotka on suunniteltu ikäryhmän mukaan. Täällä jokainen voi löytää oman suosikkinsa, olipa kyseessä sitten vauhdikas liukumäki tai värikäs pallomeri. Leikin lomassa lapset oppivat uusia taitoja ja saavat onnistumisen kokemuksia, jotka kasvattavat itseluottamusta ja sosiaalisia taitoja.

Aktiivista hauskanpitoa säästä riippumatta

Sisäleikkipuistot, kuten Vaasan HopLop, tarjoavat täydellisen ympäristön aktiiviseen hauskanpitoon säästä riippumatta. Ei enää huolta sateisista päivistä tai liian kuumista kesäpäivistä – HopLopissa leikit jatkuvat aina lämpimässä ja kuivassa. Tämä tekee siitä ihanteellisen paikan viettää perheen yhteistä aikaa ja nauttia liikunnasta vuoden ympäri.

Kun lapset kaipaavat uusia ideoita ja vinkkejä leikkeihin, HopLop on oikea paikka. Sivulta Tekemistä lapsille: Ideoita ja vinkkejä löytyy inspiraatiota, joka saa mielikuvituksen lentoon ja jalat liikkeelle. Jokainen HopLop-vierailu on mahdollisuus kokea jotain uutta ja jännittävää.

Kehitystä leikin kautta

Leikki on lapsen työtä, ja HopLopissa työskentely on erityisen hauskaa. Sisäleikkipuistot ovat tärkeitä lapsen kehitykselle, sillä ne tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia oppia ja kasvaa. HopLopin leikkirakenteet ja aktiviteetit on suunniteltu tukemaan lasten kehitystä ja tarjoamaan haasteita, jotka sopivat eri ikäisille ja eri taitotasoille.

Lisätietoa sisäleikkipuistojen merkityksestä lapsen kehitykselle voi lukea artikkelista Sisäleikkipuistot: Miksi ne ovat tärkeitä lapsen kehitykselle. Sieltä selviää, kuinka tärkeää on antaa lapsille mahdollisuus liikkua ja leikkiä turvallisessa ympäristössä, joka tukee heidän kokonaisvaltaista kasvuaan.

Yhteisiä hetkiä ja ikimuistoisia juhlia

HopLop ei ole vain paikka leikkimiseen, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden juhlistaa erityisiä hetkiä. Syntymäpäiväjuhlat HopLopissa ovat ikimuistoisia tapahtumia, jotka jättävät lämpimiä muistoja niin juhlijoille kuin vieraillekin. Järjestä lapsellesi päivä täynnä naurua, leikkiä ja ystäviä – HopLop huolehtii lopusta.

Kouluryhmille ja päiväkodeille HopLop tarjoaa lystikkäitä luokkaretkiä, jotka yhdistävät oppimisen ja aktiivisen tekemisen. Tutustu tarkemmin, miten HopLop voi tehdä oppimisesta hauskaa, artikkelissa Lysti luokkaretki: Aktiivinen ja hauska tapa oppia uutta.

Turvallisuus ja viihtyvyys etusijalla

HopLop panostaa vahvasti turvallisuuteen ja viihtyvyyteen, jotta vanhemmat voivat olla huolettomia, kun lapset nauttivat leikeistään. Kaikki leikkivälineet ja tilat on suunniteltu turvallisuus edellä, ja ne tarkastetaan säännöllisesti, jotta leikkiturvallisuus säilyy korkealla tasolla.

Vanhemmat voivat rentoutua tietäen, että HopLopissa leikkiminen on paitsi hauskaa myös turvallista. Tämä tekee siitä ihanteellisen paikan viettää aikaa perheen kanssa, sillä voit luottaa siihen, että lapset ovat hyvissä käsissä. Lisätietoa HopLopin turvallisuudesta ja sisäleikkipuistojen suosiosta perheiden keskuudessa löydät artikkelista Sisäleikkipuistot: Miksi ne ovat suosittuja perheiden keskuudessa.

Leikin iloa Vaasassa

Vaasan HopLopissa leikin ilo on käsin kosketeltavaa. Täällä jokainen perheenjäsen löytää jotain, joka saa sydämen sykkimään ja mielen virkistymään. Kutsu siis perheesi mukaan ja suunnatkaa yhdessä Vaasan HopLopiin, jossa leikin ilo on taattu jokaiselle vierailulle.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi