Hyvä tietää ennen puistoon saapumista

Kokosimme tähän HopLop seikkailupäivän tärkeimpiä huomioita ja tietoa palveluistamme.

AUKIOLOAJAT

HopLopit ovat avoinna joka päivä klo 9-20. Poikkeukselliset aukioloajat voit tarkistaa puistojen omilta sivuilta.

LIPUT JA HINNAT

HopLopissa aikuiset (yli 16-vuotiaat) ja alle 1-vuotiaat seikkailevat ilmaiseksi. 1-2-vuotiaiden lippu maksaa 10€ ja yli 3-vuotiaiden 18€. Kun perheessä on 3-5 lasta, voitte ostaa myös edullisen perhelipun, alkaen 44€.  Tutustu erilaisiin lippuvaihtoehtoihin verkkokaupassamme. Liput voi ostaa myös suoraan puiston lippukassalta. Sisäänpääsylippu oikeuttaa yhtäjaksoiseen koko päivän seikkailuun HopLopin aukioloajan mukaisesti.

 

SAAPUMINEN JA PARKKIPAIKAT

HopLopien edessä on runsaasti parkkitilaa. HopLopeihin pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuvälineillä. Katso sijainnit ja reittiohjeet puistojen omilta sivuilta.

VAATESÄILYTYS

Eteisen naulakot sekä pantilliset lokerot auttavat vaatesäilytyksessä ja ne toimivat 1€ kolikolla tai HopLop poletilla. Kiireisimpinä päivinä suosittelemme tarkistamaan kenkien ja vaatteiden nimikoinnit, niin jokaiselle löytyy seikkailujen loputtua omat ulkovaatteet päälle.

AINA VAUHTISUKAT JALASSA

Muistathan, että HopLopissa tepastellaan sukilla tai sisätossuilla. Ulkokengät tulee jättää eteiseen niille varatuille paikoille.

TURVALLISIA SEIKKAILUJA AIKUISEN KANSSA

HopLopissa leikitään aina vanhemman vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin HopLop-puistoon. 10 vuotta täyttäneet lapset voivat tulla leikkimään HopLopiin huoltajan kirjallisella luvalla. Ensimmäisellä leikkikerralla lapsen oma huoltaja täyttää seikkailuluvan tuodessaan lapsen puistoon ja allekirjoittaa sen yhdessä henkilökunnan kanssa. (Seikkailulupa ei ole käytössä Rovaniemen HopLopissa.) Luvan allekirjoituksen jälkeen lapsi saa seikkailla puistossa ilman huoltajan läsnäoloa. Toivomme aikuisen tutustuvan yhdessä lapsen kanssa turvalliseen leikkiin ennen itsenäisiä seikkailuhetkiä.

KOKO PERHEELLE, TIETENKIN!

Meidän mielestämme seikkailut kuuluvat koko perheelle ja siksi suorastaan kannustammekin aikuisia osallistumaan leikkeihin! Puistojen kaikilta leikkialueilta löytyy niitä mahdollisesti koskevat erityis- ja turvallisuusvaatimukset kuten pituus-, paino- ja ikärajat sekä yhtäaikaiset maksimikäyttäjämäärät. Yhdessä on aina hauskempaa!

 

WIFI KÄYTÖSSÄNNE

Kaikissa HopLopeissa on käytettävissä ilmainen wifi-yhteys. Puistoistamme löytyy myös latauspaikkoja puhelimille. Kysythän puiston henkilökunnalta lisätietoja.

RUOKAA A´LA HOPLOP!

Kahvilaravintolamme laajasta valikoimasta löydätte esimerkiksi hedelmiä, välipalajogurtteja, lihapullia perunamuusilla, hampurilaisia tai vaikka jäähilejuomaa viilentämään punaisia poskia. Vauvanruoat ovat sallittuja tuoda myös kotoa ja ravintolastamme löytyy myös asiakasmikro niiden lämmittämiseen.

Muun perheen annokset ja välipalat ovat ostettavissa ravintolastamme. Jätäthän omat eväät kotiin.

VINKKEJÄ PERHEEN PIENIMMILLE

Tervetuloa vaunut ja vauvat

Lastenvaunut ovat tervetulleita puistoihin, mikäli renkaat ovat kuivattu tai renkailla on omat suojat mukana. Joissakin puistoissa on myös erikseen merkitty vaunuparkki, tiedustelethan vaunuille parasta paikkaa henkilökunnaltamme. Jokaisesta puistosta löytyy myös lastenhoitohuone ja myynnissämme on myös vaippoja.

Turvallisia leikkihetkiä!

Lippukassalta saat turvallisuuteen liittyviä ohjeita sekä taaperon paitaan liimattavan tarran tai rannekkeen lapsen nimeä/aikuisen yhteystietoja varten. Tutustu tästä pienten lasten aktiviteetteihin

Isoon ja pieneen nälkään

Kahvilaravintolamme laajasta valikoimasta löydätte esimerkiksi Piltti hedelmäsoseita, hedelmiä, kauraleipää, maitoa ja lihapullia perunamuusilla.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
Artboard Copy Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch. image/svg+xml