Hyvä tietää ennen puistoon saapumista

Katso aukioloajat puistosi omilta sivuilta.

Uudet, selkeät hinnat!

Miten hinnoittelu on muuttunut?

Olemme muuttaneet sisäänpääsyn ikärajoja ja tuoneet valikoimiin Paluulipun ja uudet sarjaliput.

Jatkossa kaikki alle 2-vuotiaat lapset ja lapsia valvovat aikuiset pääsevät puistoon sisään ilmaiseksi. Päivälipun hinta yli 2v. on 18€. Tutustu kampanjoihin ja hintoihin verkkokaupassamme.

Miten ikärajat muuttuvat?

Haluamme toivottaa kaikki alle 2-vuotiaat lapset puistoon ilmaiseksi opettelemaan motorisia taitoja turvallisessa ympäristössä. Lapsen ikä on pyydettäessä pystyttävä osoittamaan esim. Kela-kortin avulla. 2-15v lapset maksavat kaikki vierailustaan saman hinnan. Aikuiset (16v+) pääsevät puistoon ilmaiseksi valvojina.

Mitä tapahtuu ennakkoon ostetuille 1-2v lipuille?

Ennakkoon ostetut pienten lasten liput voi käyttää isompien lasten (2v-15v) sisäänpääsyyn ilman lisämaksua. Lipuilla voi vaihtoehtoisesti ostaa niiden alkuperäisen arvon mukaisesti ravintolapalveluita tai muita tuotteita puistossa. Lippuja voi hyödyntää aina niiden viimeiseen voimassaolopäivään asti.

Miten Paluulippu toimii?

Asiakas voi ostaa vierailun aikana Paluulipun, jolla seuraava seikkailu maksaa vain 9.90€/lapsi. Paluulippu rekisteröidään HopLopin sähköiseen järjestelmään ja sen voimassaolo alkaa ostotapahtumaa seuraavana päivänä ja jatkuu 1kk ajan. Ei saatavana verkkokaupassa.

Kuinka sarjaliput toimivat?

Tarjolla on 4 kerran ja 8 kerran sarjalippuja. Sarjaliput käyvät normaaliin sisäänpääsyyn ja ne eivät ole henkilökohtaisia. Sarjalippuja ei voi käyttää synttäreiden maksuun, koska niiden hintaan kuuluu teemahuone ja synttärivetäjän palvelut.

SAAPUMINEN JA PARKKIPAIKAT

HopLopien edessä on runsaasti parkkitilaa. HopLopeihin pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuvälineillä. Katso sijainnit ja reittiohjeet puistojen omilta sivuilta.

VAATESÄILYTYS

Eteisen naulakot sekä pantilliset lokerot auttavat vaatesäilytyksessä ja ne toimivat 1€ kolikolla tai HopLop poletilla. Kiireisimpinä päivinä suosittelemme tarkistamaan kenkien ja vaatteiden nimikoinnit, niin jokaiselle löytyy seikkailujen loputtua omat ulkovaatteet päälle. HopLop ei vastaa naulakkoon jätetyistä tavaroista.

AINA VAUHTISUKAT JALASSA

Muistathan, että HopLopissa tepastellaan sukilla tai sisätossuilla. Ulkokengät tulee jättää eteiseen niille varatuille paikoille.

TURVALLISIA SEIKKAILUJA AIKUISEN KANSSA

HopLopissa leikitään aina vanhemman vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin HopLop-puistoon. 10 vuotta täyttäneet lapset voivat tulla leikkimään HopLopiin huoltajan kirjallisella luvalla eli HopLopin seikkailuluvalla. Ensimmäisellä leikkikerralla lapsen oma huoltaja täyttää seikkailuluvan tuodessaan lapsen puistoon ja allekirjoittaa sen yhdessä henkilökunnan kanssa. (Seikkailulupa ei ole käytössä Rovaniemen HopLopissa.) Luvan allekirjoituksen jälkeen lapsi saa seikkailla puistossa ilman huoltajan läsnäoloa. Toivomme aikuisen tutustuvan yhdessä lapsen kanssa turvalliseen leikkiin ennen itsenäisiä seikkailuhetkiä.

KOKO PERHEELLE, TIETENKIN!

Meidän mielestämme seikkailut kuuluvat koko perheelle ja siksi suorastaan kannustammekin aikuisia osallistumaan leikkeihin! Puistojen kaikilta leikkialueilta löytyy niitä mahdollisesti koskevat erityis- ja turvallisuusvaatimukset kuten pituus-, paino- ja ikärajat sekä yhtäaikaiset maksimikäyttäjämäärät. Yhdessä on aina hauskempaa!

 

WIFI KÄYTÖSSÄNNE

Kaikissa HopLopeissa on käytettävissä ilmainen wifi-yhteys. Puistoistamme löytyy myös latauspaikkoja puhelimille. Kysythän puiston henkilökunnalta lisätietoja.

RUOKAA A´LA HOPLOP!

Kahvilaravintolamme laajasta valikoimasta löydätte esimerkiksi hedelmiä, välipalajogurtteja, lihapullia perunamuusilla, hampurilaisia tai vaikka jäähilejuomaa viilentämään punaisia poskia. Vauvanruoat ovat sallittuja tuoda myös kotoa ja ravintolastamme löytyy myös asiakasmikro niiden lämmittämiseen.

Muun perheen annokset ja välipalat ovat ostettavissa ravintolastamme. Omia ruokia ja eväitä ei saa tuoda HopLopiin.

VINKKEJÄ PERHEEN PIENIMMILLE

Tervetuloa vaunut ja vauvat

Lastenvaunut ovat tervetulleita puistoihin, mikäli renkaat ovat kuivattu tai renkailla on omat suojat mukana. Joissakin puistoissa on myös erikseen merkitty vaunuparkki, tiedustelethan vaunuille parasta paikkaa henkilökunnaltamme. Jokaisesta puistosta löytyy myös lastenhoitohuone ja myynnissämme on myös vaippoja.

Turvallisia leikkihetkiä!

Lippukassalta saat turvallisuuteen liittyviä ohjeita sekä taaperon paitaan liimattavan tarran tai rannekkeen lapsen nimeä/aikuisen yhteystietoja varten. Tutustu tästä pienten lasten aktiviteetteihin

Isoon ja pieneen nälkään

Kahvilaravintolamme laajasta valikoimasta löydätte esimerkiksi Piltti hedelmäsoseita, hedelmiä, kauraleipää, maitoa ja lihapullia perunamuusilla.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää