Getjenny

Jyväskylän HopLop muuttaa uusiin tiloihin 13.10.2023

HopLop

HopLopissa on kivaa yhdessä

Kauan odotettu ja toivottu suurempi ja uudempi HopLop aukeaa Jyväskylässä 13.10.2023 HopLop ja Leo’s Leikkimaa yhdistivät leikkivoimansa vuoden vaihteessa ja HopLop muuttaa Leo’sin tiloihin osoitteeseen Alasinkatu 7. 

Jyväskylän avautuvassa puistossa seikkaillaan värikkäässä viidakkomaailmassa. Jännitystä ja vauhtia tarjoavat huiman korkea tulivuoriliuku, äkkijyrkkä dropslide-liukumäki ja hauska donitsiliukumäki. Puiston suosikeiksi veikataan trampoliinipelejä ja pidempää autorataa. 

”Olemme jo pidemmän aikaa etsineet Jyväskylän seudulta sopivaa tilaa isommalle HopLop-puistolle. Yhdistyminen Leo´sin kanssa toi nyt mahdollisuuden yhdistää molempien puistojen parhaat puolet isommassa tilassa. Olemme ylpeitä ja iloisia avatessamme nyt Jyväskylään uuden ja hauskemman HopLopin. Puistossa on tilaa seikkailla, liikkua ja leikkiä yli 4000 neliötä”, riemuitsee HopLopin toimitusjohtaja Kalle Peltola. 

Jyväskylän seikkailupuistoesimies Ulrika on pitkälinjan hoploplainen

Olen ollut HopLopissa töissä toistakymmentä vuotta ja saanut olla mukana monenlaisissa puistoavauksissa ja projekteissa. HopLop ja Leo’spuistojen yhdistämisprojekti on ollut täysin uudenlainen ja erittäin mielenkiintoinen. Yhdistyneestä tiimistämme löytyy mahtavia ja kokeneita osaajia ja odotamme kaikki innoissamme siirtymistä uusiin tiloihin ja erityisesti lasten iloisia ilmeitä!”, kertoo Jyväskylän seikkailupuistoesimies Ulrika Kiviharju. 

HopLop Jyväskylä avautuu yleisölle 13.10. kello 15 osoitteessa Alasinkatu 7

  • Puisto on auki syyslomalla joka päivä kello 9–20 
  • Syyslomaviikolla syyslomajahti ja arvoituksia, joista mahdollisuus voittaa palkintoja.  Varaa leikkiaika etukäteen verkosta www.hoplop.fi 
  • Puistossa Halloween kemut 26.10. 
  • Syssypassilla seikkailet 23.12.2023 asti. Syssypassi myynnissä 10.10. alkaen. 

 
Lisätietoja:  

Toimitusjohtaja Kalle Peltola, HopLop  
p. +358 40 3593 194,kalle.peltola@hoplop.fi 

Lue myös nämä

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Tutkimus: Vanhemmat toivovat lapsilleen enemmän paineetonta...

Lue lisää

Ajankohtaista