Tervetuloa kauppaan

Astu huvin, hilpeyden ja hauskuuden maailmaan!

Tilaa pääsyliput jo etukäteen: pääset ottamaan ilon irti heti saapuessasi HopLopiin. Ja lahjakorttihan on aina huikean mieluinen lahja: myös lahjakortit saat muutamalla klikkauksella. Helposti ja turvallisesti.

Ostettu lippu toimitetaan heti maksun jälkeen pdf-muodossa kännykkääsi tai ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kampanjaliput

Kampanjaliput ovat myynnissä verkkokaupassa vain rajoitetun ajan. Erikoislippujen voimassaoloajat vaihtelevat kampanjoittain. Tarkemmat tiedot ja rajoitteet näet klikkaamalla tuotteen kuvaa.
5 x Syyslippu
45,00 €
5 x Mini Syyslippu (alle 3v.)
25,00 €

Pääsyliput

HopLopin sisäänpääsymaksuun kuuluu rajoitukseton yhtäjaksoinen leikkiaika. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta. Pääsyliput ovat voimassa 3 kuukautta ostopäivästä. Perheliput eivät ole voimassa Rovaniemen tai Riihimäen HopLopeissa.
1-2-v lippu (voimassa 3 kk)
10,00 €
Yli 3-v lippu (voimassa 3 kk)
18,00 €
Kiipeilylippu Konala (yli 3v ja aikuiset, voimassa 3 kk)
25,00 €

Lahjakortit

HopLop-lahjakortti on takuuvarma tapa ilahduttaa, kun on lahjan aika. Valitse lahjakortti haluamallesi summalle - voit tulostaa lahjakortin itse saman tien tai valita postitoimituksen. Lahjakortilla voi ostaa tuotteita, palveluja tai sisäänpääsylippuja missä tahansa HopLopissa. Kuin selvää rahaa riemuitsevalle lahjan saajalle! Voimassaoloaika 12 kuukautta. Käyttämättömän lahjakortin arvoa ei hyvitetä.
20 € lahjakortti
20,00 €
50 € lahjakortti
50,00 €
100 € lahjakortti
100,00 €

Poletit ja muut tuotteet

Jotkut HopLopin pelit ja laitteet toimivat vain pelipoleteilla. Tilaa tästä poletit etukäteen ja varmista, ettet jää osattomaksi yhdestäkään hihkuntaa herättävästä hauskuutuksesta! Kannattaa ostaa saman tien reilumpi potti – poletit ovat voimassa kokonaisen vuoden ostopäivästä.
Poletit 6 kpl
5,00 €
Poletit 14 kpl
10,00 €
Poletit 30 kpl
20,00 €
Poletit 100 kpl
50,00 €

Kumppaniliput

Lunasta kumppanietusi syöttämällä kampanjakoodi alla olevaan kenttään.
Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
Artboard Copy Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch. image/svg+xml