logo
Tervetuloa kauppaan

Astu huvin, hilpeyden ja hauskuuden maailmaan!

Osta pääsyliput etukäteen ja pääset ottamaan ilon irti heti saapuessasi HopLopiin. Ja lahjakorttihan on aina huikean mieluinen lahja! Verkkoliput ja lahjakortit saat muutamalla klikkauksella - helposti ja turvallisesti.

Verkkoliput toimitetaan heti maksun jälkeen pdf-muodossa kännykkääsi tai ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Verkko-ostaminen edellyttää rekisteröitymistä.

Pääsyliput

HopLopin sisäänpääsymaksuun kuuluu rajoitukseton yhtäjaksoinen leikkiaika. Valvojina toimivat aikuiset ja alle 2-vuotiaat pääsevät sisään veloituksetta. Voimassaoloaika 6 kuukautta.
Pääsylippu 2-vuotiaat ja yli
18,00 €

Sarjaliput

Osta kerralla enemmän hauskaa! HopLopin Sarjalipun sisäänpääsymaksuun kuuluu rajoitukseton yhtäjaksoinen leikkiaika. Valvojina toimivat aikuiset ja alle 2-vuotiaat pääsevät sisään veloituksetta. Tarkista lisätiedot ja voimassaolot lisätiedoista klikkaamalla kuvaa.
4 Kerran Sarjalippu
59,90 €
8 Kerran Sarjalippu
99,90 €

Lahjakortit

HopLop-lahjakortti on takuuvarma tapa ilahduttaa! Lahjakortilla voi ostaa tuotteita, palveluita tai sisäänpääsylippuja missä tahansa HopLopissa. Voimassaoloaika 12 kuukautta. Käyttämättömän lahjakortin arvoa ei hyvitetä.
Lahjakortti 20€
20,00 €
Lahjakortti 30€
30,00 €
Lahjakortti 40€
40,00 €
Lahjakortti 50€
50,00 €

Kumppaniliput

Lunasta kumppanietusi syöttämällä kampanjakoodi alla olevaan kenttään.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää