Tervetuloa kauppaan

Astu huvin, hilpeyden ja hauskuuden maailmaan!

Osta pääsyliput etukäteen ja pääset ottamaan ilon irti heti saapuessasi HopLopiin. Ja lahjakorttihan on aina huikean mieluinen lahja! Verkkoliput ja lahjakortit saat muutamalla klikkauksella - helposti ja turvallisesti.

Verkkoliput toimitetaan heti maksun jälkeen pdf-muodossa kännykkääsi tai ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Verkko-ostaminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kampanjaliput

Kampanjaliput ovat myynnissä verkkokaupassa vain rajoitetun ajan. Erikoislippujen voimassaoloajat vaihtelevat kampanjoittain. Tarkemmat tiedot ja rajoitteet näet klikkaamalla tuotteen kuvaa.
Kesäpassi
39,90 €

Pääsyliput

4h leikkiaika varataan etukäteen. Pääsylippujen voimassaoloaika on 6 kuukautta. Pääsylippu 2-vuotiaalle ja yli puistosta ostettaessa 19,90€ (verkosta 18,00€).
Ennakkolippu verkosta
18,00 €
Viimeisen tunnin lippu
9,00 €

Sarjaliput

Osta kerralla enemmän hauskaa!  Tarkista lisätiedot ja voimassaolot lisätiedoista klikkaamalla kuvaa. 4h leikkiaika varataan etukäteen. 
4 Kerran Sarjalippu
59,90 €
8 Kerran Sarjalippu
99,90 €

Lahjakortit

HopLop-lahjakortti on takuuvarma tapa ilahduttaa! Lahjakortilla voi ostaa tuotteita, palveluita tai sisäänpääsylippuja missä tahansa HopLopissa. Voimassaoloaika 12 kuukautta. Käyttämättömän lahjakortin arvoa ei hyvitetä.
Lahjakortti 20€
20,00 €
Lahjakortti 30€
30,00 €
Lahjakortti 40€
40,00 €
Lahjakortti 50€
50,00 €

Kumppaniliput

Lunasta kumppanietusi syöttämällä kampanjakoodi alla olevaan kenttään.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää