Tervetuloa kauppaan

Astu huvin, hilpeyden ja hauskuuden maailmaan!

Tilaa pääsyliput jo etukäteen: pääset ottamaan ilon irti heti saapuessasi HopLopiin. Ja lahjakorttihan on aina huikean mieluinen lahja: myös lahjakortit saat muutamalla klikkauksella. Helposti ja turvallisesti.

Ostettu lippu toimitetaan heti maksun jälkeen pdf-muodossa kännykkääsi, ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tai paperisena postitse.

Kampanjaliput

Kampanjaliput ovat myynnissä verkkokaupassa vain rajoitetun ajan. Erikoislippujen voimassaoloajat vaihtelevat kampanjoittain. Kunkin lipun tarkemman voimassaolon näet klikkaamalla lipun kuvaa. Kampanjaliput eivät valitettavasti ole voimassa Riihimäen eikä Rovaniemen puistoissa.
Perhelippu, 3 lasta + Viaplay
39,00 €
Perhelippu, 4 lasta + Viaplay
44,00 €
Perhelippu, 5 lasta + Viaplay
49,00 €
Sapuskalippu
19,90 €

Pääsyliput

HopLopin sisäänpääsymaksuun kuuluu rajoitukseton yhtäjaksoinen leikkiaika. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta. Pääsyliput ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä (tarjousliput 6kk). HUOM! Sarjalipulla säästät - ja ne eivät ole henkilökohtaisia: niitä voi käyttää vaikka koko suku!
10 x sarjalippu
120,00 €
yli 3v lippu
16,00 €
1-2v lippu
10,00 €
Kiipeilylippu (yli 3v ja aikuiset)
25,00 €

Lahjakortit

HopLop-lahjakortti on takuuvarma tapa ilahduttaa, kun on lahjan aika. Valitse lahjakortti haluamallesi summalle - voit tulostaa lahjakortin itse saman tien tai valita postitoimituksen. Lahjakortilla voi ostaa tuotteita, palveluja tai sisäänpääsylippuja missä tahansa HopLopissa. Kuin selvää rahaa riemuitsevalle lahjan saajalle! Voimassaoloaika 1 vuosi. Käyttämättömän lahjakortin arvoa ei hyvitetä.
20 € lahjakortti
20,00 €
50 € lahjakortti
50,00 €
100 € lahjakortti
100,00 €

Poletit

Jotkut HopLopin pelit ja laitteet toimivat vain maksupoleteilla. Tilaa tästä poletit etukäteen ja varmista, ettet jää osattomaksi yhdestäkään hihkuntaa herättävästä hauskuutuksesta! Kannattaa ostaa saman tien reilumpi potti – poletit ovat voimassa kokonaisen vuoden ostopäivästä.
Poletit 6 kpl
5,00 €
Poletit 13 kpl
10,00 €
Poletit 100 kpl
50,00 €
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.