Ihan sama mikä sää!

Kesäpassi 36 € / 2 kk

Anna kesälomalaiselle lahjaksi tai muuten vaan hauskaksi yllätykseksi Kesäpassi. Sillä aukeaa ovet seikkailuun joka päivä ja joka säässä – aina kun huvittaa tai ”ei oo mitään tekemistä”.

Kahden kuukauden Kesäpassi maksaa vain 36 euroa. Siis 60 senttiä päivässä! Ja Kesäpasseja voi hommata rajattomasti, ihan kaikille kivaa tekemistä kinuaville – lomalaisille, kavereille, kummilapsille, synttärisankareille, nimpparijuhlijoille ja muille hyville tyypeille!

KESÄPASSI LOMALAISEN TASKUUN JA MENOA RIITTÄÄ!

Kesäpassilla leikkejä, pelejä ja seikkailuja vaikka joka päivä. Eikä mukaan tarvita edes aikuista, jos kesälomalainen on täyttänyt 10 vuotta. Riittää kun huoltaja on mukana ensimmäisellä kerralla ja täyttää Seikkailuluvan. Sen jälkeen tervetuloa ihan omaan tahtiin! Ja jos kaverillakin on Kesäpassi, niin tuplakivaa.

OSTA KESÄPASSI

Usein kysyttyä

 • Mistä Kesäpassin voi ostaa?
  Osta kesäpassi puistosta tai verkkokaupasta.
  Kun ostat Kesäpassin verkkokaupasta saat sähköpostiisi kupongin jota vastaan voit lunastaa Kesäpassisi puistosta 20.6.2019 mennessä.
  Kahden kuukauden leikkiaika alkaa Kesäpassin lunastushetkellä.
 • Miten Kesäpassi toimii?
  Kesäpassi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esitettämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Kesäpassi on voimassa HopLopeissa kautta maan, paitsi Riihimäellä ja Rovaniemellä.
 • Mitä jos Kesäpassi katoaa?
  Pidä Kesäpassi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

 

Kesäpassi ei käy maksuvälineenä maksettaessa HopLop-synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia. Ei jälleenmyyntiin.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch. image/svg+xml