HopLop tekee hyvää!

HopLopin tehtävänä on tuoda helpotusta, iloa ja liikuntaa lapsien ja perheiden elämään. Koska mielestämme kaikilla lapsilla on oikeus hauskoihin seikkailuihin omien taitojen mukaan ja ilman suorituspaineita, tuemme myös kouluja, seuroja ja järjestöjä pääsylippulahjoitusten muodossa valtakunnallisesti ja paikallisesti. 

Vinkkaa meille 2022 lahjoituskohde

Onko mielessäsi toimija, joka mielestäsi sopisi hyvin lahjoituskohteeksemme? Valitsemme niin valtakunnalliset kuin paikalliset kohteet vuosittain hakemusten perusteella.  

2021-2022 lahjoitukset

Keväällä 2022 lahjoitimme yli 1500 Viikari- ja Reippailija stipendiä kouluille ja seuroille. Viikari-stipendit jaetaan ensimmäisen luokan oppilaille, ilopillereille, jotka tuovat luokkahuoneisiin vauhtia, virtaa ja positiivista energiaa. Reippailija-stipendit jaetaan kannustaville, reiluille joukkuekavereille. Jouluna 2021 halusimme ilahduttaa pieniä potilaita ja heidän läheisiään HopLop vapaalipuilla yhteistyössä Lasten Klinikoiden kummit ry:n kanssa.

Ehdotuksesi 2022 lahjoituskohteeksi

Ehdota alla olevalla lomakkeella vinkkisi 2022 lahjoituskohteekseemme.  Valitsemme niin valtakunnalliset kuin paikalliset kohteet vuosittain hakemusten perusteella.