HopLop tekee hyvää!

HopLopin tehtävänä on tuoda helpotusta, iloa ja liikuntaa lapsien ja perheiden elämään. Koska mielestämme kaikilla lapsilla on oikeus hauskoihin seikkailuihin omien taitojen mukaan ja ilman suorituspaineita, tuemme myös kouluja, seuroja ja järjestöjä pääsylippulahjoitusten muodossa valtakunnallisesti ja paikallisesti. 

Vinkkaa meille 2023 lahjoituskohde

Onko mielessäsi toimija, joka mielestäsi sopisi hyvin lahjoituskohteeksemme? Valitsemme niin valtakunnalliset kuin paikalliset kohteet vuosittain hakemusten perusteella.  

HopLop Hopsu ja sydän

2022 lahjoitukset

Jouluna 2022 halusimme ilahduttaa lapsiperheitä HopLop vapaalipuilla yhteistyössä Hope ry:n kanssa. Keväällä 2022 lahjoitimme yli 1500 Viikari- ja Reippailija stipendiä kouluille ja seuroille. Viikari-stipendit jaetaan ensimmäisen luokan oppilaille, ilopillereille, jotka tuovat luokkahuoneisiin vauhtia, virtaa ja positiivista energiaa. Reippailija-stipendit jaetaan kannustaville, reiluille joukkuekavereille.

Ehdotuksesi 2023 lahjoituskohteeksi

Ehdota alla olevalla lomakkeella vinkkisi 2023 lahjoituskohteekseemme.  Valitsemme niin valtakunnalliset kuin paikalliset kohteet vuosittain hakemusten perusteella.