m

Getjenny
Rastiradat leikittävät lapsia HopLopissa

Lapsen kehitys: Miten leikki edistää oppimista

Leikin merkitys lapsen oppimiselle

Leikki on lapsen työtä, ja sen merkitys oppimiselle on kiistaton. Kun lapset sukeltavat mielikuvituksellisiin leikkeihin, he eivät ainoastaan viihdytä itseään, vaan myös kehittävät tärkeitä taitoja. Leikin kautta lapsi oppii uusia sanoja, hahmottaa maailmaa ja harjoittelee sosiaalisia taitoja. HopLop sisäleikkipuistoissa leikki muuttuu seikkailuksi, jossa jokainen kiipeilyrakenne ja pomppulinna tukee lapsen kehitystä hauskalla ja turvallisella tavalla.

Leikin aikana lapsen aivot ovat erityisen vastaanottavaisia uusille tiedoille. Esimerkiksi roolileikit kehittävät empatiakykyä ja vuorovaikutustaitoja, kun taas rakenteluleikit parantavat hienomotoriikkaa ja ongelmanratkaisukykyä. HopLopissa leikki ei ole vain hauskanpitoa, vaan myös oppimista tukeva kokemus, joka valmistaa lapsia tulevaisuuden haasteisiin leikin lomassa.

Motoriset taidot ja leikin rooli niiden kehittämisessä

Motoristen taitojen kehittyminen on lapsen kasvun kannalta olennaista. Kiipeily, hyppiminen ja tasapainoilu ovat kaikki toimintoja, jotka vahvistavat lapsen kehon hallintaa ja koordinaatiota. HopLop sisäleikkipuistot on suunniteltu juuri näitä taitoja silmällä pitäen. Monipuoliset leikkialueet tarjoavat lapsille turvallisen ympäristön, jossa he voivat testata ja haastaa itseään fyysisesti.

Leikkipuiston kiipeilyrakenteet ja pomppulinnat eivät ole pelkästään jännittäviä, vaan ne myös opettavat lapsille kehon ja tilan hahmottamista. HopLopissa jokainen liuku ja kiipeilyseinä on mahdollisuus oppia uutta. Lapsen itsevarmuus kasvaa, kun hän oppii ylittämään esteitä ja saavuttamaan tavoitteitaan leikin varjolla.

Luovuuden ja ongelmanratkaisun kehittäminen leikin avulla

Luovuus on taito, joka auttaa lapsia näkemään maailman uusin silmin ja löytämään ratkaisuja arjen haasteisiin. Leikki on luovuuden liikkeellepaneva voima. HopLopissa lapset voivat rakentaa oman linnoituksensa, suunnitella seikkailuratoja tai keksiä uusia leikkejä ystäviensä kanssa. Tällainen vapaa ja ohjaamaton leikki kannustaa lapsia ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja kehittämään ongelmanratkaisutaitojaan.

Leikkipuiston turvallisessa ympäristössä lapset voivat kokeilla ja erehtyä ilman pelkoa epäonnistumisesta. Tämä rohkaisee heitä kokeilemaan uusia asioita ja oppimaan niistä. HopLopissa jokainen leikkihetki on mahdollisuus oppia jotain uutta, olipa kyse sitten palapelin kokoamisesta tai esteiden ylittämisestä liikuntaradalla.

Sosiaaliset taidot ja yhteistyön oppiminen leikin kautta

Sosiaaliset taidot ovat elintärkeitä lasten kehitykselle, ja leikki on yksi parhaista tavoista harjoitella niitä. HopLop sisäleikkipuistoissa lapset kohtaavat toisiaan leikin merkeissä, mikä tarjoaa heille ainutlaatuisen tilaisuuden oppia yhteistyötä, vuorotellen toimimista ja konfliktien ratkaisua. Ryhmäleikit ja yhteiset seikkailut vahvistavat lasten sosiaalista älykkyyttä ja opettavat heitä toimimaan osana ryhmää.

Leikkipuiston dynaamisessa ympäristössä lapset oppivat myös kommunikoimaan tehokkaasti ja ilmaisemaan tunteitaan. HopLopissa järjestettävät tapahtumat ja syntymäpäiväjuhlat tarjoavat loistavan mahdollisuuden juhlia yhdessä ja luoda yhteisiä muistoja. Tällaiset kokemukset ovat korvaamattomia, kun lapset kasvavat ja kehittävät sosiaalisia taitojaan.

Leikin vaikutus lapsen kognitiiviseen kehitykseen

Kognitiivinen kehitys on prosessi, jossa lapsi oppii ja kehittää ajattelutaitojaan. Leikki on tässä kehityksessä keskeisessä roolissa, sillä se haastaa lasta ajattelemaan, muistamaan ja oppimaan uutta. HopLop leikkipuistot tarjoavat stimuloivan ympäristön, jossa lapset voivat harjoittaa näitä taitoja pelien ja pulmien kautta.

Leikin avulla lapset oppivat myös keskittymään ja asettamaan tavoitteita. HopLopissa jokainen aktiviteetti on suunniteltu tukemaan lasten kognitiivista kehitystä, olipa kyseessä sitten aarteenetsintä tai seikkailuradan läpäiseminen. Leikin kautta lapset oppivat myös sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä, jotka ovat tärkeitä ominaisuuksia koulussa ja elämässä yleensä.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi