m

Getjenny

Lasten kutsut HopLopissa

Juhlahumua Lapsille Sisäleikkipuistossa

Kun suunnittelet unohtumattomia juhlia pienille vieraille, sisäleikkipuisto tarjoaa täydellisen ympäristön täynnä riemua ja naurua. Juhlapäivä on lapsille aina erityinen, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa sitä kuin antaa mielikuvituksen lentää vapaasti leikkien parissa? Sisäleikkipuistossa lapset pääsevät nauttimaan liikunnallisista seikkailuista ja jännittävistä haasteista turvallisessa ympäristössä.

Järjestäessäsi juhlat sisäleikkipuistossa, voit unohtaa huolen siitä, että sää pilaisi päivän tai että koti muuttuisi kaaoksen näyttämöksi. Täällä kaikki on valmiina viihtyisään juhlintaan, ja parasta on, että siivouksenkin hoitaa joku muu! Juhlatilat ovat suunniteltu juuri lapsia ajatellen, joten voit olla varma, että jokainen pieni vieras löytää mieluisaa tekemistä.

Syntymäpäivät Täynnä Seikkailua

Syntymäpäivät ovat lapsille vuoden kohokohtia, ja sisäleikkipuiston tarjoamat aktiviteetit tekevät päivästä vieläkin ikimuistoisemman. Kiipeilyrakenteet, liukumäet ja pallomeret ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten lapset voivat viettää syntymäpäiväänsä aktiivisesti ja turvallisesti. Jokainen leikkiväline on suunniteltu kutsuvaksi ja innostavaksi, jotta lapset voivat kehittää motorisia taitojaan samalla kun pitävät hauskaa.

Syntymäpäiväpakettiin kuuluu herkulliset tarjoilut, joten sinun ei tarvitse huolehtia eväiden pakkaamisesta. Kaikki on valmiina, jotta voit keskittyä nauttimaan juhlahetkestä yhdessä lapsen ja hänen ystäviensä kanssa. Muista, että aikuisetkin ovat tervetulleita seuraamaan juhlahumua, kunhan seurueessa on mukana lapsia.

Turvallisuus ja Viihtyvyys Etusijalla

Turvallisuus on vanhemmille yksi tärkeimmistä asioista, kun he valitsevat paikkaa lapsensa juhlille. Sisäleikkipuistossa voit olla huoleti, sillä leikkivälineet ja tilat on suunniteltu lapsia ajatellen. Juhlatilat ovat avaria ja esteettömiä, jotta jokainen lapsi voi liikkua vapaasti ja turvallisesti. Viihtyvyys on myös avainasemassa, joten tilat ovat iloisia ja värikkäitä, mikä luo juhlaan iloisen tunnelman.

Kun suunnittelet juhlia sisäleikkipuistossa, voit luottaa siihen, että kaikki on järjestetty lasten parhaaksi. Juhlatilat ovat puhtaita ja hyvin ylläpidettyjä, joten voit keskittyä olennaiseen – lapsesi ja hänen ystäviensä iloisiin ilmeisiin ja naurunpyrskähdyksiin.

Vinkkejä Onnistuneisiin Juhliin

Jotta juhlat sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti, tässä muutama vinkki järjestelyihin:
– Varaa juhlat hyvissä ajoin, jotta saatte parhaan mahdollisen ajankohdan.
– Kutsuissa kannattaa mainita, että sisäleikkipuistossa on tarjolla herkkuja, joten omia eväitä ei tarvita.
– Muistuta vanhempia, että sisäleikkipuiston seikkailut ovat aktiivista menoa, joten mukavat vaatteet ovat paikallaan.
– Kerro kutsuissa, että aikuiset pääsevät mukaan juhlimaan, kunhan he saapuvat lasten seurassa.

Näillä vinkeillä varmistat, että juhlapäivästä tulee sekä lapsille että aikuisille ikimuistoinen. Juhlien järjestäminen sisäleikkipuistossa on helppoa ja vaivatonta, joten voit itsekin rentoutua ja nauttia päivästä yhtä paljon kuin pienet juhlijat.

Loppusanat

Lapsen juhlapäivä on täynnä iloa, riemua ja yhdessäoloa. Sisäleikkipuiston tarjoamat seikkailut ja leikit tekevät päivästä erityisen ja jättävät jokaiselle osallistujalle lämpimiä muistoja. Juhlien järjestäminen on vaivatonta, ja voit luottaa siihen, että kaikki on järjestetty lapsesi parhaaksi. Seuraavan kerran, kun juhlapäivä lähestyy, muista sisäleikkipuiston mahdollisuudet – ne ovat avain onnistuneisiin ja ikimuistoisiin juhliin.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua suunnittelemaan täydelliset juhlat sisäleikkipuistossa. Lapsesi ja hänen ystävänsä tulevat varmasti nauttimaan jokaisesta hetkestä tässä leikin ja liikunnan täyteisessä paratiisissa!

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi