m

Getjenny

Leikkipuisto lapsille: Hauska ja turvallinen leikkipaikka

Leikin merkitys lapsen kehitykselle

Leikki on lapsen työtä, ja sen merkitys kasvun ja kehityksen kannalta on kiistaton. Leikin kautta lapset oppivat uusia taitoja, kehittävät motoriikkaansa ja sosiaalisia kykyjään sekä oppivat ymmärtämään maailmaa ympärillään. Leikkipuisto tarjoaa ihanteellisen ympäristön, jossa mielikuvitus saa siivet ja jokainen päivä on seikkailu täynnä uusia oppimisen mahdollisuuksia.

Leikkipuistossa lapset kohtaavat erilaisia haasteita, jotka rohkaisevat heitä kokeilemaan rajojaan turvallisessa ympäristössä. Kiipeilyrakenteet, liukumäet ja pallomeret ovat suunniteltu tukemaan lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Ne tarjoavat jännittäviä kokemuksia, jotka vahvistavat itseluottamusta ja itsenäisyyttä, samalla kun lapset oppivat arvokkaita sosiaalisia taitoja leikkien muiden lasten kanssa.

Turvallisuus ensisijaisena huomiona

Turvallisuus on jokaisen vanhemman ensisijainen huoli, kun puhutaan lasten leikkipaikoista. On tärkeää, että leikkipuisto on suunniteltu ja rakennettu lapsen parhaaksi, huomioiden kaikki mahdolliset turvallisuusnäkökohdat. Turvallinen leikkipuisto on sellainen, jossa vanhemmat voivat rentoutua tietäen, että lapset leikkivät suunnitellussa ja hyvin ylläpidetyssä ympäristössä.

Leikkipuiston suunnittelussa on otettu huomioon eri ikäryhmien tarpeet ja kyvyt. Leikkivälineet ovat CE-merkittyjä ja ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit. Lisäksi leikkipuiston lattiamateriaalit on valittu vaimentamaan kaatumisista aiheutuvia iskuja, ja rakenteet on suunniteltu minimoimaan loukkaantumisriski. Vanhempien mielenrauha on tärkeää, ja siksi leikkipuisto onkin paikka, jossa turvallisuus kohtaa hauskuuden.

Yhdessäolo ja perheen yhteiset hetket

Perheen yhteiset hetket ovat korvaamattomia, ja leikkipuisto tarjoaa täydellisen miljöön yhteisen ajan viettoon. Se on paikka, jossa vanhemmat ja lapset voivat nauttia toistensa seurasta ilman arjen kiireitä. Leikkipuistossa vanhemmat voivat seurata lastensa leikkejä ja iloita heidän saavutuksistaan, samalla kun lapset saavat nauttia vapaudesta ja seikkailusta.

Leikkipuisto on myös sosiaalinen kohtauspaikka, jossa lapset voivat luoda uusia ystävyyssuhteita ja vanhemmat tavata muita vanhempia. Yhteisöllisyys ja vertaistuki ovat tärkeitä elementtejä, jotka rikastuttavat perheen elämää. Leikkipuisto tarjoaa mahdollisuuden irrottautua digitaalisista laitteista ja keskittyä aidosti läsnä olevaan vuorovaikutukseen.

Liikunnan ilo ja terveyshyödyt

Liikunta on olennainen osa terveellistä elämäntapaa, ja leikkipuisto kannustaa lapsia liikkumaan luontaisesti ja iloisesti. Leikkipuiston monipuoliset aktiviteetit, kuten kiipeilyseinät ja liukumäet, tarjoavat lapsille hauskan tavan kehittää lihaskuntoaan ja koordinaatiotaan. Liikunnan myötä lapset voivat myös purkaa ylimääräistä energiaa, mikä edistää parempaa unenlaatua ja keskittymiskykyä.

Leikkipuistossa liikkuminen ei ole vain fyysistä harjoitusta, vaan se myös tukee lapsen henkistä hyvinvointia. Leikin kautta lapset voivat ilmaista tunteitaan ja käsitellä kokemuksiaan, mikä on tärkeää emotionaalisen tasapainon kannalta. Säännöllinen liikunta leikkipuistossa auttaa lapsia kasvamaan terveinä ja onnellisina.

Luovuuden ja oppimisen tukeminen

Leikkipuisto on kuin suuri laboratorio, jossa lapset voivat tutkia, kokeilla ja oppia. Leikin kautta lapset oppivat ratkaisemaan ongelmia, kehittämään loogista ajatteluaan ja harjoittamaan luovuuttaan. Leikkipuiston stimuloiva ympäristö rohkaisee lapsia kokeilemaan uusia asioita ja oppimaan kokeilun ja virheiden kautta.

Leikkipuiston erilaiset leikkivälineet ja aktiviteetit tarjoavat lapsille mahdollisuuden oppia eri taitoja leikin varjolla. Esimerkiksi pallomeressä leikkiminen kehittää lapsen aistihavaintoja ja hienomotoriikkaa, kun taas kiipeilyseinät haastavat lapsen fyysiset ja kognitiiviset kyvyt. Leikkipuisto on paikka, jossa oppiminen tapahtuu luonnollisesti ja hauskasti.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi