Tutustu yhdessä lapsen kanssa

Leikkisäännöt

Tervetuloa HopLopiin leikkimään ja seikkailemaan! Tutustu leikkisääntöihin ennen vierailua. Muistathan, että HopLopissa leikitään omalla vastuulla.

Testaa tunnetko HopLopin leikkisäännöt! Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kuukausittain kolmen kerran sarjalippupaketti HopLopiin.

Tavarat kaappiin

Ulkovaatteet jätetään naulakoihin ja pantillisiin lokerokaappeihin. Naulakkoon jätetään vaatteet omalla vastuulla. Lokerot toimivat 1€ kolikolla tai HopLop-poletilla.

Valitettavasti emme vaihda rahaa kassalla. Lokeroon laitettu kolikko tai poletti toimii panttina, ja asiakas saa sen lähtöhetkellä takaisin.

Syödään ravintolassa

Puistossa nautitaan vain ravintolamme tuotteita. Alle 1-vuotiaiden ruokia voi tuoda HopLopiin. Omat vesipullot ovat sallittuja. Täytäthän pullon jo valmiiksi ennen puistoon saapumista.

Seikkaillaan yhdessä

HopLopissa lapset leikkivät oman valvojan vastuulla, valvojana voi toimia yli 16-vuotias. Kouluikäiset lapset voivat seikkailla ilman vanhempia, kun lapsella on voimassaoleva sähköinen HopLop Leikkilupa. Leikkiluvan voi antaa lapselle Oma HopLopin kautta käsittelymaksun hintaan 2,90€/leikkilupa.

Leikitään sukkasillaan

Turvallisuussyistä leikkialueelle ei voi mennä paljain jaloin tai kengät jalassa.

Emme suosittele jarrusukkia, jotka saattavat napata kiinni liukumäen pinnoista.

Näin leikit turvallisesti

Turvaohjeet leikkivälineissä

Leikkivälineisiin on merkitty turvaohjeet ja rajoitteet. Tutustukaa niihin yhdessä ennen leikkejä. Jos jokin asia arveluttaa, henkilökuntamme auttaa aina!

Odota vuoroasi. Trampoliinilla hypitään yksi kerrallaan. Volttien tekeminen on kielletty. Pysäytä vauhtisi ennen kuin poistut hyppyalustalta.

Jonota rauhallisesti. Kävele suoraan autolle ja varo muuta liikennettä. Pidä jalat auton turvakaaren sisäpuolella. Noudata ajosuuntaa ja pidä turvaväli. Alle 4-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Kiipeä otteita pitkin ylös. Laske alas vain liukumäestä. Tulivuoresta ei saa juosta alas. Varo muita kiipeilijöitä.

Odota vuoroasi. Varmista, että
liukumäki on tyhjä ennen laskua.
Laske yksi kerrallaan: istuen, jalat
edellä ja kädet rinnan päällä. Älä jarruta vauhtia käsillä.

 

Liukumäessä ei saa kävellä eikä kiivetä.
Donitseilla lasketaan yksi kerrallaan.
Pidä kädet ja jalat donitsin sisäpuolella.

Leikkialue on varattu vain pienille seikkailijoille. Yli 4-vuotiaat leikkivät isojen alueella.

Turvallisuusohjeet

Turvallista tekemistä lapsille

Olemme panostaneet voimakkaasti leikkiturvallisuuteen yhteistyössä viranomaisen kanssa, jotta voitte leikkiä puistossa turvallisesti.

Teemme henkilökunnan toimesta erikoissiivouksia ja kaikki HopLop puistot on pinnoitettu suomalaisyritys Nanoksi Finlandin kehittämällä itsedesinfioivalla pinnoitteella, joka tuhoaa virukset tehokkaasti.

Kaikki desinfioivat kätensä vierailun aikana. Tulethan puistoon vain terveenä.

Ruuhkien välttämiseksi otamme viikonloppuisin ja arkisesonkeina asiakkaita sisälle pienemmissä saapumiserissä puolen tunnin välein. Varmista paikkasi ja varaa leikkiaika etukäteen. Ajanvaraaminen on vapaaehtoista, mutta kannattavaa - säästät lippuhinnoissa.

Muistathan, että HopLopissa seikkaillaan hygieniasyistä sukat jalassa. Ota mukaan juomapullo tai osta vesipullo puistosta.

Onko lapsesi kouluikäinen?

Tervetuloa seikkailemaan myös omin päin!

Kouluikäiset lapset voivat seikkailla ilman vanhempia, kun huoltaja hakee ensin lapselleen sähköisen HopLop Leikkiluvan Oma HopLopin kautta.