m

Getjenny
Motoriikka kehittyy leikkien lomassa

Leikkitaito: Ikimuistoiset hetket HopLopissa

Leikin lumoava maailma

Leikki on lapsen työtä, ja se on vakavaa puuhaa! Mutta älkäämme unohtako, että se on myös hulvatonta hupia, joka kutsuu jokaisen mukaan seikkailuun. Leikin kautta lapset oppivat uusia taitoja, tutkivat maailmaa ja kehittävät mielikuvitustaan. Se on matka, jossa jokainen käännös voi paljastaa uuden, jännittävän maailman.

Leikin merkitys lapsen kehitykselle on kiistaton. Se vahvistaa motorisia taitoja, sosiaalisia kykyjä ja ongelmanratkaisutaitoja. Leikkipuisto on kuin laboratorio, jossa pienet tutkijat voivat kokeilla ja oppia – ja mikä parasta, he voivat tehdä sen turvallisessa ja stimuloivassa ympäristössä.

Yhdessäolon taika

Perheen yhteiset hetket ovat kullanarvoisia. Ne ovat niitä muistoja, jotka säilyvät ja lämmittävät mieltä vuosienkin päästä. Yhteinen leikki ei ole vain hauskaa ajanvietettä, vaan se lujittaa perhesiteitä ja antaa mahdollisuuden oppia toisiltamme. Kun jaamme ilon ja naurun, jaamme osan itsestämme.

Yhdessä leikkiminen ei ole vain lasten etuoikeus. Se on tilaisuus aikuisillekin heittäytyä hetkeksi lapsenmielisiksi, unohtaa arjen kiireet ja sukeltaa leikin pyörteisiin. Se on aikaa, jolloin voimme olla läsnä toisillemme täysin, ilman häiriötekijöitä.

Liikunnan riemua ja naurun kaikua

Liikunta on terveyden peruspilari, ja kun se yhdistetään leikkiin, se muuttuu vastustamattomaksi voimaksi. Kiipeilyrakenteet, liukumäet ja pallomeret kutsuvat lapsia liikkumaan luonnollisella tavalla, herättäen samalla ilon ja naurun. Tämä on paikka, jossa energiaa voi purkaa positiivisella ja rakentavalla tavalla.

Kun lapset kiitävät liukumäistä tai sukeltavat pallomereen, he eivät vain nauti hetkestä – he rakentavat itselleen terveen ja aktiivisen elämäntavan perustaa. Jokainen hyppy ja spurtti on askeleen verran kohti onnellisempaa ja terveempää tulevaisuutta.

Turvallisuus ja viihtyvyys etusijalla

Turvallisuus on asia, josta emme tingi. Se on perusta, jolle rakennamme kaiken toimintamme. Kun lapset leikkivät, heidän on voitava tehdä se huoletta ja vapaasti. Vanhemmat voivat rentoutua tietäen, että ympäristö on suunniteltu lasten ehdoilla, turvallisuutta unohtamatta.

Viihtyvyys on toinen kulmakivi. Se tarkoittaa tiloja, jotka kutsuvat leikkimään ja viihtymään. Se tarkoittaa myös sitä, että jokainen yksityiskohta on mietitty huolella, jotta kokemus olisi mahdollisimman miellyttävä ja ikimuistoinen. Se on kuin toinen koti, jossa jokainen nurkka kätkee sisäänsä mahdollisuuden uuteen seikkailuun.

Leikin kautta oppiminen

Leikki ei ole vain ajanvietettä, se on myös oppimisen väline. Kun lapset ratkovat pulmia, rakentavat linnoja tai suunnistavat esteiden läpi, he kehittävät kognitiivisia taitojaan. He oppivat ymmärtämään syy-seuraussuhteita, kehittävät loogista ajatteluaan ja oppivat työskentelemään yhdessä muiden kanssa.

Leikkipuisto tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia kokeilemalla, mikä on yksi tehokkaimmista oppimisen muodoista. Se on paikka, jossa epäonnistuminen on sallittua ja jopa suotavaa, sillä se on osa oppimisprosessia. Jokainen kompastus on askel eteenpäin kohti uusia taitoja ja itseluottamuksen kasvua.

Ikimuistoiset juhlat ja tapahtumat

Juhlat ja tapahtumat ovat erityisiä hetkiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Ne ovat tilaisuuksia, joissa juhlimme elämän tärkeitä virstanpylväitä ja jaamme ilonhetkiä ystävien ja perheen kesken. Kun nämä hetket vietetään leikin ja riemun keskellä, ne muuttuvat vieläkin merkityksellisemmiksi.

Erityisesti lastenjuhlat ovat tapahtumia, jotka voivat tuoda suurta iloa ja jännitystä pienille juhlijoille. Ne ovat tilaisuuksia, joissa mielikuvitus saa vallan ja jokainen osallistuja voi tuntea olevansa osa jotakin suurempaa ja taianomaista. Juhlien järjestäminen leikkipuistossa tekee niistä unohtumattoman kokemuksen, joka puhuttelee kaikkia aisteja.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi