m

Getjenny
Leikkiminen on perheen yhteistä aikaa

Mitä vanhemmat voivat tehdä lasten kehittymisen tukemiseksi?

Yhdessäolo on parasta aikaa

Perheen yhteiset hetket ovat kullanarvoisia. Ne vahvistavat siteitä ja tukevat lapsen sosiaalista kehitystä. Kun vanhemmat osallistuvat aktiivisesti lastensa elämään, se luo turvallisuuden tunnetta ja edistää positiivista itsetuntoa. Yhteiset pelihetket ja seikkailut HopLopissa tarjoavat mainion mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Muistakaa nauraa ja pitää hauskaa – se on parasta kasvun lannoitetta!

Luovuus kukoistaa, kun annetaan tilaa kokeilulle ja uuden oppimiselle. HopLopin seikkailupuisto tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja, jotka haastavat mielikuvituksen ja motoriikan rajoja. Pallomeressä sukeltelu tai esteiden kiipeily kehittää lapsen koordinaatiota ja tasapainoa. Ja mikä parasta, aikuiset pääsevät mukaan toimintaan! Muistathan, että HopLopissa nautitaan yhdessä tarjolla olevista herkuista, joten omat eväät jätetään kotiin.

Kehitämme taitoja leikin varjolla

Leikki on lapsen työtä, ja sen kautta opitaan uusia taitoja. HopLopissa leikki muuttuu seikkailuksi, jossa jokainen este ja peli tukee lapsen kehitystä. Kiipeilyseinät ja liukumäet eivät ole vain hauskoja, vaan ne myös opettavat lapsia ylittämään esteitä ja kohtaamaan haasteita. Tämä rohkaisee lapsia kokeilemaan uusia asioita ja luottamaan omiin kykyihinsä.

Kun lapset saavat liikkua vapaasti ja turvallisesti, heidän itsevarmuutensa kasvaa. HopLopissa vanhemmat voivat seurata sivusta, kun lapset tutkivat ympäristöään ja oppivat uutta. Tärkeintä on kannustaa ja tukea, ei ohjata liikaa. Anna lapsen johtaa leikkiä ja seuraa hänen luontaista uteliaisuuttaan. Se on paras tapa oppia!

Ruokailu osana kasvua

Ravinto on tärkeä osa lapsen kehitystä. Tasapainoinen ruokavalio tukee niin fyysistä kuin henkistäkin kasvua. HopLopissa on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja, jotka maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin. Kun energiaa kuluu leikkien lomassa, on hyvä tankata välillä terveellisillä ja maistuvilla välipaloilla. Tämä opettaa lapsille myös terveellisten ruokailutottumusten merkitystä.

Muista, että HopLopissa nautitaan yhdessä tarjolla olevista herkuista, joten omat eväät jätetään kotiin. Tämä on myös hyvä tilaisuus opettaa lapsille yhteisöllisyyttä ja jakamisen iloa, kun jaetaan yhteinen herkkuhetki perheen kesken. Ruokailuhetki on myös oiva aika jutella päivän seikkailuista ja kuunnella, mitä lapsilla on sanottavanaan.

Liikunta luo perustan

Liikunta on avainasemassa lapsen fyysisessä kehityksessä. Se vahvistaa lihaksia, kehittää motoriikkaa ja parantaa koordinaatiota. HopLopissa liikkuminen on tehty hauskaksi ja kiehtovaksi. Esteiden ylittäminen, kiipeily ja pallomeressä pomppiminen ovat kaikki osa aktiivista leikkiä, joka pitää yllä lapsen luontaista liikkumisen iloa.

Liikunnalliset aktiviteetit HopLopissa ovat suunniteltu niin, että ne tarjoavat haasteita kaikenikäisille. Vanhemmat voivat osallistua toimintaan ja näyttää esimerkkiä terveellisistä elämäntavoista. Muistakaa pitää taukoja ja juoda vettä, jotta energiaa riittää koko seikkailun ajan. Liikunnan ilo tarttuu, kun se on osa yhteistä hauskanpitoa!

Turvallisuus ja luottamus

Turvallisuuden tunne on lapsen kehityksen kulmakivi. Kun lapsi tuntee olonsa turvalliseksi, hän uskaltaa tutkia maailmaa ja kokeilla uusia asioita. HopLopissa on luotu ympäristö, jossa lapset voivat seikkailla turvallisesti. Vanhempien läsnäolo ja tuki antavat lapsille luottamusta, ja he tietävät, että apu on lähellä, jos sitä tarvitaan.

Vanhempien on tärkeää osoittaa luottamusta lapsiensa kykyihin. Anna lapsen kokeilla ja oppia omista virheistään. Se on osa kasvuprosessia. HopLopissa vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia siitä, että lapset leikkivät omatoimisesti. Tämä ei tarkoita, että lapset olisivat valvomatta, vaan että vanhemmat ovat läsnä ja valmiina auttamaan tarvittaessa.

Yhteistyöllä eteenpäin

Kasvatus on joukkuelaji, jossa vanhemmat, opettajat ja muut aikuiset tekevät yhteistyötä lapsen parhaaksi. HopLopissa vanhemmat voivat tavata muita vanhempia ja jakaa kokemuksia sekä kasvatusvinkkejä. Tämä yhteisöllisyys on arvokasta, sillä se tarjoaa uusia näkökulmia ja tukiverkostoja.

Kun vanhemmat ovat aktiivisesti mukana lastensa elämässä ja tarjoavat tukensa, lapset kasvavat onnellisiksi ja tasapainoisiksi aikuisiksi. HopLopissa vietetty aika on investointi lapsen tulevaisuuteen. Se on paikka, jossa perheet voivat kasvaa yhdessä, oppia uutta ja ennen kaikkea – pitää hauskaa!

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi