Lasten ohjatut seikkailut

Mälsät kelit ulkona voivat laittaa mielikuvituksen koetukselle, kun pitäisi keksiä tekemistä. Ei kuitenkaan kannata antaa sateen ja muiden harmillisten sääilmiöiden ankeuttaa. HopLopit ympäri Suomen kutsuvat hauskoihin ohjattuihin seikkailuihin, joissa leikkimielisyys ja seikkailujen pyörteisiin heittäytyminen palkitaan. 

Hauskojen aktiviteettien temmellyksessä lapsi pääsee ratkomaan ongelmia ja suorittamaan mitä erikoisempia tehtäviä yhdessä muiden kanssa. Seikkailuja valvoo HopLopin oma ohjaaja, jonka seurassa lapset pääsevät unohtumattomille seikkailuille jännittävien teemojen parissa.

Ohjatut seikkailut innostavat leikkiin ja yhteistyöhön

Mitä HopLopin ohjatuissa seikkailuissa voi tehdä? Parempi kysyä, mitä ei voi, sillä vain mielikuvitus on hauskojen, leikintäyteisten seikkailujen rajana. Joulukuussa seikkaillaan seuraavissa teemoissa:

Pallot valloillaan!

Nyt on pallot hallussa, joten antaa kieriä ja vieriä, liikkua maassa ja ilmassa! Leikitään pihapalloleikkejä, pelataan futista – ja kaikkea hauskaa siltä väliltä. Jos tykkäät palloilla, niin pyörähdä äkkiä mukaan!

Vempulat sirkustemppuilut

Sirkusmaiset seikkailut ovat saapuneet HopLopiin! Tirehtööri on jo paikalla, mutta missä itse sirkustelijat? Pelleile pikavauhtia mukaan ja kaappaa kaveritkin! Pistetään sukat vinoon ja hihitellään menemään. Leikitään ja kisaillaan, hassutellaan ja hullutellaan. Ihan parasta!

Apina arvaamaton jekkuilee

Argh, mitä se Apina Arvaamaton on taas keksinyt!? Tavaroita on piiloteltu, koiruuksia kujeiltu, jekkuja viritelty. Eihän tämmöinen vetele! Kerätään kasaan kaikki eläinkaverit ja lähdetään yhdessä laittamaan Apina Arvaamaton aisoihin. Varaudu törmäämään eläimellisiin arvoituksiin, ja viidakon kimurantteihin kiemuroihin!

Seikkailujen tiimellyksessä ei ainoastaan pidetä hauskaa. Tehtävien ratkominen yhdessä on mitä parhain tapa harjoitella yhteistyötaitoja, ohjeiden seuraamista ja ryhmätyöskentelyä. Seikkailun edetessä myös lapsen koordinaatiokyky ja motoriset taidot kehittyvät kuin huomaamatta. Kaiken lisäksi, leikin jälkeen on varmasti hurjan paljon kerrottavaa!

HopLopin ohjatut seikkailut kutsuvat leikkiin

Leikkien, pelien ja muunlaisen tekemisen keksiminen ei ole tunnetusti aina helppoa lapsille – puhumattakaan aikuisista! Etukäteen suunnitellut ja ohjaajan valvonnassa tapahtuvat lasten seikkailut ovat ratkaisu tähän iänikuiseen pulmaan. Ohjattuihin seikkailuihin pääsevät kaikki lapset sisäänpääsylipun hinnalla. Seikkailemaan pääsee siis samaan hintaan, ilman lisämaksua!

Vaikka leikit ovat mitä mainiointa tekemistä yli 4-vuotiaille lapsille, mukaan pääsevät myös pienemmät aikuisen seurassa. Seikkailuun voi hypätä mukaan milloin tahansa. Jos kuitenkin haluaa kokea koko jännittävän seikkailun, kannattaa olla valmiina uuteen seikkailuun aina tasatunnein parhaaseen leikkimisaikaan eli klo 16 – 19.30 välillä. Aika on loistava päivähoito- tai koulupäivän jälkeisille turvallisille seikkailuille aikuisen valvonnassa. Käykää varaamassa leikkiaika HopLopiin verkossa ja valmistautukaa jo tulevia seikkailuja varten. 

Kannattaa olla valppaana ja seurata silmä tarkkana kalenteria HopLopin verkkosivuilta. Ehkäpä juuri sinun HopLopissa järjestetään jokin vuodenaikojen mukaan vaihtuvista seikkailuista. Netistä löydät missä ja milloin järjestämme ohjattuja seikkailuja eri teemoilla. Seikkailkaa lähimpään HopLop-sisäleikkipuistoon viettämään ikimuistoinen ohjattu elämys täynnä hauskoja tehtäviä ja kiperiä pulmia.