PIKATARJOUS – 3000:LLE ENSIMMÄISELLE

KUUKAUSIPASSI 18€!

Nopeasti kohti uusia seikkailuja! Hommaa äkkiä oma Kuukausipassi hintaan 18,00 € ennen kuin supertarjous päättyy! Passilla leikit ja kiipeilet, pelaat ja peuhaat vaikka joka päivä, yhden kuukauden ajan. Passin myynti alkaa 26.10.2020

USEIN KYSYTTYÄ

 • Mistä Kuukausipassin voi ostaa?
  Osta passi puistosta tai verkkokaupasta. Kun ostat passin verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kupongin, jota vastaan voit lunastaa passisi puistosta. Kuukauden leikkiaika alkaa passin lunastushetkellä. Kuukausipassi on myynnissä alkaen 26.10. niin kauan kuin passeja on jäljellä, kuitenkin viimeistään 11.11.2020 saakka. Verkkokaupasta ostetun Kuukausipassin lunastus puistosta viimeistään 11.11.2020. Jos lunastat verkosta ostetun passin myöhemmin, viimeinen käyttöpäivä on kuitenkin 11.12.2020.
 • Kuinka usein Kuukausipassilla voi tulla seikkailemaan?
  Passilla voi seikkailla maanantaista sunnuntaihin neljän viikon ajan niin usein kuin haluaa. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.
 • Miten Kuukausipassi toimii?
  Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Syyspassi on voimassa HopLopeissa kautta maan, paitsi Rovaniemellä.
 • Mitä jos Kuukausipassi katoaa?
  Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää