Ole nopein, saat pisimmän kesän!

Kesäpassi 39,90€

Hommaa nopsaan Kesäpassi, niin pääset aloittamaan kesän heti tänään! Saat Kesäpassin huippukivaan hintaan 39,90 €. Passi messissä kirmailet kesänlapsena vaikka joka päivä, aina heinäkuun loppuun asti. Kesäpassiin kuuluu myös säätakuu: aina on t-paitakeli!

Passia on myynnissä rajoitetusti 6.6.2021 saakka, tai niin kauan kuin passeja riittää.

 Usein kysyttyä

 

Mistä Kesäpassin voi ostaa?

Osta passi puistosta tai verkkokaupasta. Kun ostat passin verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kupongin, jota vastaan voit lunastaa Kesäpassisi puistosta.  Verkkokaupasta ostetun passin lunastus puistosta viimeistään 7.6.2021. Passin viimeinen voimassaolopäivä on 31.7.2021.

Kuinka usein passilla voi seikkailla?

Passilla voi seikkailla 31.7.2021 saakka  niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Miten Kesäpassi toimii?

Kesäpassi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Muista varata leikkiaika etukäteen. Kesäpassi on voimassa HopLopeissa kautta maan, paitsi Rovaniemellä.

Mitä jos Kesäpassi katoaa?

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää