Kampanja on päättynyt

1 000 uutta Kesäpassia lähtee liikkeelle nyt!

Hommaa nopsaan oma Kesäpassi, niin seikkailet sukat sutisten koko suven. Passi messissä huiskit HopLopissa vaikka joka päivä, aina heinäkuun loppuun asti. Ja hinta on vain 39,90 € – jopa alle euron päivä!

Kun seikkailijoilla on ikää yli 10 vuotta, niin tervetuloa myös kaveriporukalla. Riittää kun huoltaja on mukana ensimmäisellä kerralla ja täyttää Seikkailuluvan.

Passia on myynnissä rajoitetusti 27.6.2021 saakka, tai niin kauan kuin passeja riittää.

 Usein kysyttyä

 

Mistä Kesäpassin voi ostaa?

Osta passi puistosta tai verkkokaupasta. Kun ostat passin verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kupongin, jota vastaan voit lunastaa Kesäpassisi puistosta.  Verkkokaupasta ostetun passin lunastus puistosta viimeistään 28.6.2021. Passin viimeinen voimassaolopäivä on 31.7.2021.

Kuinka usein passilla voi seikkailla?

Passilla voi seikkailla 31.7.2021 saakka  niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Miten Kesäpassi toimii?

Kesäpassi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Muista varata leikkiaika etukäteen. Kesäpassi on voimassa HopLopeissa kautta maan, paitsi Rovaniemellä.

Mitä jos Kesäpassi katoaa?

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.Lue lisää