Kampanja alkaa 14.10.2021

Kuukausipassi nyt 29,90€

Hommaa vauhdilla oma Kuukausipassi ja syksy sujahtaa leikiten. Passilla pidät lystiä mielin määrin ja seikkailet niin usein huvittaa – vaikka joka päivä koko kuukauden ajan. Ja hintakin on kiva: vain 29,90 € eli alle euron päivä!

Pst! Seikkaillessa tulee tunnetusti hurja nälkä ja hirmuinen jano. Kun näytät HopLop-ravintolassa Kuukausipassia, saat 20 % alennuksen kaikista ruoista ja juomista. Nams!

Usein kysyttyä

Passi on myynnissä 14.10.2021 alkaen.  Osta passi puistosta tai verkkokaupasta. Kun ostat passin verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kupongin, jota vastaan voit lunastaa syyspassisi puistosta.  Verkkokaupasta ostetun passin lunastus puistosta viimeistään 2.11.2021. 30 päivän leikkiaika alkaa passin lunastushetkellä.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Kyllä! Näytä passia ravintolassa ja saat 20 % alennuksen kaikista ruoista ja juomista.

Syyspassi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Muista varata leikkiaika etukäteen. Syyspassi on voimassa HopLopeissa kautta maan, paitsi Rovaniemellä.

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.