Laske mäkiä, pompi, syö ja käy laskemassa vielä lisää! Onko mahtavampaa ympäristöä lapsiperheen ruokailulle, kun valtava seikkailupuisto ravintolan ympärillä. Ruokakin maistuu paremmin, kun takana on hurja määrä askeleita ja hyppyjä! Rakensimme juuri teille rakkaat hulivilit vanhempineen Suomen lapsiystävällisimmän ravintolan, ruoan laadusta tinkimättä.

 

MUKSUT MESSIIN JA SYÖMÄÄN

Vaunut parkkiin, hulivilit riehumaan ja itsellesi kuppi kuumaa kahvia. Näinkin mukavasti voi mikä tahansa päivä alkaa, juuri silloin kun haluat. Kun on aika ruokailla, on viikareillakin jo punaiset posket ja kiljuva nälkä, eikä tarvitse käydä väsytystaistelua pöytään siirtymisestä. Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin, oli sitten ajatus ruokailla terveellistä kotiruokaa, salaattia tai herkutella burgereilla ja herkkukoreilla. Anna meidän huolehtia, että teille tulee mahtava päivä ja aikuinen voi kerrankin ottaa ihan iisisti.
Olet sen ansainnut.

Uudistunut ruokalista

HopLopin ruokalista on nyt entistäkin herkullisempi. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja myös vegaanit on huomioitu entistä paremmin ruokalistalla. Tuotekehityksemme tekee jatkuvasti töitä, jotta asiakkaat voivat nauttia paremmasta ruoasta vaivattomammin ja nopeammin yhdessä koko perheen kanssa.

LAADUSTA TINKIMÄTTÄ

Tiesitkö, että esimerkiksi lihapullamme on suunniteltu juuri HopLop ravintoloita varten ja näitä herkkuja ei muualta saa? Ravintolassamme käytetty liha on 100% kotimaista ja annokset on kehitetty maistumaan koko perheelle. Keskityimme laatuun , sillä uskomme, että vain syömällä hyvin voi kasvaa todellisia superseikkailijoita.

Muistathan tämän…

HopLopin perheravintolassa nautitaan vain sieltä ostettuja tuotteita. Vauvanruoat voit tuoda mukanasi ja lämmittää perheravintolassamme. Lisäksi moniallergiset lapset/aikuiset voivat tuoda omat eväät mukanaan, jos valikoimistamme ei löydy sopivia vaihtoehtoja. Myymme lähdevettä 0,5l pulloissa, mutta halutessasi voit tuoda mukanasi oman vesipullon ja nauttia sen tiloissamme.

 

Oiva-raportit

Voit tutustua HopLopin Oiva-raportteihin täältä.

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.Lue lisää