Ryhmävaraus alk. 12,90€/hlö

Pomppivat pikkujoulut!

Nyt jos koskaan on aika järjestää vuoden hilpeimmät hippalot! Varaa omalle porukallesi HopLop pikkujoulut, jossa tyyli on vapaa mutta riemu vakio. Ja koska pikkujouluissa pitää tietysti olla myös pikkupurtavaa, valitse jouluun maistuvin kattaus kuten puurojuhlat tai hodariherkku.

Tee varaus nopsaan, sillä kuiskinta kuuluu, että kysyntää on pikkuisen paljon. Juhla-aikaa on aina aatonaattoon asti, 23.12.2022. Ryhmähinnat alk. 12,90€/lapsi ovat voimassa, kun juhlijoita on vähintään 10. 

Valitse tästä pikkujoulupaketti

Usein kysyttyä

Hyvä tietää ennen varaamista

Voit varata ryhmävierailun tekemällä ryhmävarauksen netissä. Voit tehdä ryhmävarauksen asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostilla. Tee ryhmävaraus hyvissä ajoin parhaan mahdollisen palvelun saamiseksi. 

Kyllä. Jotta voitte saada edullisemmat ryhmäsisäänpääsyt, vierailu pitää varata etukäteen. Varmistamme varaushetkellä, että puistossa on riittävästi tilaa ja muut mahdolliset toiveet vaikkapa tarjoilujen osalta onnistuvat.

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin parhaan mahdollisen palvelun saamiseksi. Jos puistossa on tilaa, otamme vastaan myös viime hetken varauksia. Tiedustele tilannetta suoraan asiakaspalvelustamme. Pikkujoulujen aikaan toivomme varaukset vähintään 5 päivää ennen tilaisuutta.

Kyllä. Varauksen voi perua joustavasti. Tilaisuuden voi perua viisi päivää ennen vierailua, jos varauksessa on mukana tarjoiluja. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme oikeuden veloittaa tilaajaa tarjoiluiden osuudesta. Jos varaus on vain sisäänpääsyille, sen voi perua kaksi päivää ennen tilaisuutta.  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme peruutusten osalta.

Ryhmähinnoittelumme alkaa, kun ryhmässä on vähintään kymmenen lasta. Ryhmän koko voi vaihdella puistosta riippuen. Isoihin puistoihimme voi hyvin tulla yli 100 lapsen ryhmä, joten suunnitellaan teille sopiva tilaisuus joustavasti.