Ryhmävaraus alk. 13,80€/hlö

Pomppivat pikkujoulut!

Nyt jos koskaan on aika järjestää vuoden hilpeimmät hippalot! Varaa omalle porukallesi HopLop Pikkujoulut, jossa tyyli on vapaa mutta riemu vakio. Ja koska pikkujouluissa pitää tietysti olla myös pikkupurtavaa, valitse maistuvin kattaus: popparipaketti, riisipuuropaketti tai pikkujoulupöytä.

Pikkujoulujen kunniaksi paketoimme pienemmät hinnat: alk. 13,80 € / hlö (sis. sisäänpääsy + tarjoilu, min. 10 hlöä / varaus, voimassa ma-pe).

Tee varaus nopsaan, sillä kuiskinta kuuluu, että kysyntää on pikkuisen paljon. Juhla-aikaa on aina aatonaattoon asti, 23.12.2021.

Valitse tästä Pikkujoulupaketti

Usein kysyttyä

Hyvä tietää ennen varaamista

Voit varata ryhmävierailun asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostilla.

Kyllä. Jotta voitte saada edullisemmat ryhmäsisäänpääsyt, vierailu pitää varata etukäteen. Varmistamme varaushetkellä, että puistossa on riittävästi tilaa ja muut mahdolliset toiveet vaikkapa tarjoilujen osalta onnistuvat.

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin parhaan mahdollisen palvelun saamiseksi. Jos puistossa on tilaa, otamme vastaan myös viime hetken varauksia. Tiedustele tilannetta suoraan asiakaspalvelustamme.

Kyllä. Varauksen voi perua joustavasti. Tilaisuuden voi perua viisi päivää ennen vierailua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme oikeuden veloittaa tilaajaa tarjoiluiden osuudesta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme peruutusten osalta.

Ryhmähinnoittelumme alkaa, kun ryhmässä on vähintään kymmenen lasta. Ryhmän koko voi vaihdella puistosta riippuen. Isoihin puistoihimme voi hyvin tulla yli 100 lapsen ryhmä, joten suunnitellaan teille sopiva tilaisuus joustavasti.