m

Getjenny
Rastiradat leikittävät lapsia HopLopissa

Seikkailua ja iloa HopLopin leikkimaailmassa

Leikin lumoava voima

Leikki on lapsen työtä, ja se on elintärkeää lapsen kehitykselle. Se ei ole vain hauskanpitoa, vaan leikin kautta lapset oppivat uusia taitoja, kehittävät motoriikkaansa ja sosiaalisia kykyjään. Leikkipuisto on kuin taikamaailma, jossa mielikuvitus saa siivet ja jokainen nurkka kätkee sisäänsä uuden seikkailun. Täällä jokainen päivä on täynnä naurua, liikettä ja ilon kiljahduksia.

Kun lapset sukeltavat pallomereen, he eivät vain kahlaa värikkäiden pallojen seassa – he kehittävät samalla koordinaatiotaan ja tasapainoaan. Kiipeilyrakenteet haastavat heidät ylittämään itsensä ja oppimaan uutta omista fyysisistä rajoistaan. Jokainen hyppy, kiipeäminen ja liukuminen on osa suurta seikkailua, joka rakentaa lapsen itsetuntoa ja itseluottamusta.

Yhdessäoloa ja yhteisiä hetkiä

Perhe on lapsen ensimmäinen ja tärkein yhteisö. Yhteiset kokemukset ja leikit vahvistavat perhesiteitä ja luovat muistoja, jotka säilyvät läpi elämän. Sisäleikkipuistossa vanhemmat ja lapset voivat viettää aikaa yhdessä, nauttien toistensa seurasta ilman arjen kiireitä. Täällä aikuisetkin voivat hetkeksi unohtaa aikuisuuden ja sukeltaa lapsenmielisen riemun maailmaan.

On tärkeää, että aikuiset ovat läsnä lasten leikeissä, tukien ja kannustaen, mutta antaen tilaa lapsen omalle luovuudelle ja itsenäisyydelle. Sisäleikkipuistossa perheet voivat kokea yhdessä jännittäviä seikkailuja ja löytää uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, mikä lujittaa perheen sisäistä yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Turvallisuus ja viihtyvyys etusijalla

Turvallisuus on vanhempien mielissä aina etusijalla, kun lapset leikkivät. HopLopissa on otettu tämä huomioon kaikessa toiminnassa. Leikkivälineet ja tilat on suunniteltu niin, että ne tarjoavat turvallisen ympäristön lasten seikkailuille. Viihtyvyys ja turvallisuus kulkevat käsi kädessä, luoden paikan, jossa vanhemmat voivat rentoutua tietäen, että lapset leikkivät turvallisesti.

Leikkipuiston suunnittelussa on huomioitu myös se, että lapset voivat leikkiä ja liikkua vapaasti ilman, että vanhempien tarvitsee jatkuvasti olla huolissaan. Tämä vapaus ja turvallisuuden tunne antavat lapsille mahdollisuuden keskittyä täysillä leikin riemuun ja uusien taitojen oppimiseen.

Liikunnan ilo ja oppimisen ihme

Liikunta on terveyden ja hyvinvoinnin perusta. HopLopissa liikunta yhdistyy leikkiin luontevasti, ja lapset saavat nauttia aktiivisesta elämäntavasta hauskalla ja innostavalla tavalla. Liikunnalliset leikit kehittävät lasten fyysisiä taitoja, kuten voimaa, nopeutta ja kestävyyttä, mutta myös kognitiivisia kykyjä, kuten ongelmanratkaisutaitoja ja keskittymiskykyä.

Leikkipuiston monipuoliset aktiviteetit tarjoavat lapsille mahdollisuuden oppia uusia taitoja leikin varjolla. Jokainen este, joka ylitetään, ja jokainen uusi leikki, johon osallistutaan, opettaa lapsille jotain uutta itsestään ja maailmasta ympärillään. Leikin kautta oppiminen on tehokasta, sillä se tapahtuu lapsen omilla ehdoilla ja omassa tahdissa.

Ympäristö, joka inspiroi ja innostaa

Sisäleikkipuiston ympäristö on suunniteltu herättämään lapsissa uteliaisuutta ja innostusta. Värikkäät ja kutsuvat leikkialueet houkuttelevat lapsia tutkimaan ja kokeilemaan uusia asioita. Jokainen nurkka on suunniteltu siten, että se stimuloi lasten luovuutta ja kuvittelukykyä, tarjoten heille loputtomasti mahdollisuuksia leikkiin ja seikkailuun.

Leikkipuiston tilat ovat kuin suuri labyrintti, joka kutsuu lapsia seikkailuun. Eri teemoitetut alueet tarjoavat vaihtelua ja uusia elämyksiä jokaisella vierailulla. Tämä monipuolisuus pitää leikin aina tuoreena ja kiehtovana, ja lapset voivat palata yhä uudelleen löytämään uusia suosikkipaikkoja ja leikkejä.

Juhlat, jotka jäävät mieleen

Juhlapäivät ovat lapsille vuoden kohokohtia, ja HopLop tarjoaa täydellisen ympäristön ikimuistoisten juhlien viettoon. Syntymäpäivät ja muut merkkipäivät saavat lisämaustetta leikkipuiston tarjoamista aktiviteeteista ja seikkailuista. Lapset voivat viettää päivänsä juhlien keskellä ystäviensä kanssa, nauttien leikeistä ja herkuista.

Juhlien järjestäminen HopLopissa on vaivatonta ja hauskaa. Vanhemmat voivat keskittyä nauttimaan päivästä yhdessä lapsensa kanssa, kun taas leikkipuiston tarjoamat palvelut ja tilat takaavat, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Jokainen juhla on ainutlaatuinen, ja leikkipuisto tarjoaa puitteet, jotka tekevät juhlasta unohtumattoman.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi