HopLop Helsinki, Ruoholahti

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

HopLop Ruoholahti on liikunnallinen seikkailupuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta.
Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Ruoholahden riemukkaaseen donitsiliukuun, suloisiin seeproihin sekä jännittävään tulivuori-liukuun, joka pistää aikuisenkin pulssin uusille lukemille.

PÄÄKAUPUNKISEUDULLA SINUA PALVELEVAT MYÖS

Leikkipaikat puistossa

HopLopissa on lupa leikkiä! Uuden ajan HopLop Ruoholahti on täynnä innostavia ja turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille, jotka saavat koko perheen liikkeelle: onko virkeän vieraan ensimmäinen valinta jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, vauhdikas liukumäki – vai ihan jokin muu? Valinta on vapaa!

Lasten synttärit

Lastenkutsujen järjestäminen voi olla rankka rasti arjen kiireen keskellä. Ei hätää: HopLop Ruoholahti pelastaa! HopLop järjestää ratkiriemukkaat tai supersuloiset lasten synttärit – sinun ja synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

Hyvä tietää

Kuinka varaudun riemukkaaseen reissuun? Onko HopLopissa vesipiste? Pääseekö aikuinen mukaan iloisiin touhuihin? Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Liput ja hinnat

Pääsy- ja sarjaliput sekä lahjakortit iloittelun ihmemaailmaan saat näppärästi verkkokaupasta. Saat PDF-liput sähköpostitse ja voit kätevästi tulostaa ne itse.

Kahvila-ravintola

Kahvila-ravintolamme tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Saat raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

Kulkuyhteydet

HopLop Ruoholahti sijaitsee Ruoholahden kauppakeskuksessa -5 kerroksessa. Autolla saapuessasi sisään ajat helposti katutasolta Porkkalankadulta tai Länsisatamankadulta – tai yhtä hyvin Länsiväylältä saapuessasi tunnelin kautta, suoraan kerrokseen -3.

Paikalle pääset myös kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Ruoholahden kupeeseen saapuvat metro (Ruoholahden päätepysäkki) sekä monet Helsingin sisäiset ja Espooseen kulkevat bussit. Tarkemmat tiedot liikennevälineistä hsl:n www-sivuilta.

Itämerenkatu 21, Ruoholahti

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.