HopLop Lahti, Renkomäki

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

HopLop Lahti, Renkomäessä on liikunnallinen seikkailupuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta.
Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Renkomäen riemukkaaseen donitsiliukuun, suloisiin seeproihin sekä jännittävään tulivuori-liukuun, joka pistää aikuisenkin pulssin uusille lukemille.

VOIKO PALMUPUUN KORISTELLA JOULUKSI?

Tottakai voi, sillä seikkailujen maailmassa kaikki on mahdollista. Joulun lapsekkain tapahtuma järjestetään HopLop Lahdessa 14.12. klo 16 alkaen ja tarkemman ohjelman voit kurkata tapahtumasivulta. Kun ostat tapahtumaliput ennakkoon, saatte mukaan pukinkonttiin parhaat telkkuohjelmat kuukaudeksi Viaplayn kautta!

Ou mai mitkä hinnat!

Oisko kemujen aika? Kun varaat kemut 1.11.-8.12.2018, niin saat ne 6€/lapsi edullisemmin eli juhlien alkaen hinnaksi jää vain 14,90€/lapsi!

Ja hei, kun juhlavaraus tehdään vähintään 7 lapselle, on synttärisankarin osuus juhlista täysin ilmainen! Free, gratis, bedava, fri! Varaa synttärit koodilla MARRASMARKKINAT ja hyödynnä kampanjaetusi.

Kemut tulee varata kampanjan aikana, mutta juhlia voit vaikka ensi kesänä! Meistä se on reilua.

Varausjärjestelmä laskee automaattisesti edullisemman juhlahinnan, mutta sankarin edun saat käyttämällä kampanjakoodia. Kampanjaetu koskee vain uusia varauksia. Yksi ilmainen sankari/juhla, kun juhlavaraus tehdään vähintään seitsemälle lapselle. Kampanjaetu voimassa vain Lahden Renkomäen HopLopissa.

Leikkipaikat puistossa

HopLopissa on lupa leikkiä! Uuden ajan HopLop Lahti, Renkomäki on täynnä innostavia ja turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille, jotka saavat koko perheen liikkeelle: onko virkeän vieraan ensimmäinen valinta jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, vauhdikas liukumäki – vai ihan jokin muu? Valinta on vapaa!

Lasten synttärit

Lastenkutsujen järjestäminen voi olla rankka rasti arjen kiireen keskellä. Ei hätää: HopLop Lahti pelastaa! HopLop järjestää ratkiriemukkaat tai supersuloiset synttärit – sinun ja synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

Hyvä tietää

Kuinka varaudun riemukkaaseen reissuun? Onko HopLopissa vesipiste? Pääseekö aikuinen mukaan iloisiin touhuihin? Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Liput ja hinnat

Pääsy- ja sarjaliput sekä lahjakortit iloittelun ihmemaailmaan saat näppärästi verkkokaupasta. Saat PDF-liput sähköpostitse ja voit kätevästi tulostaa ne itse.

Kahvila-ravintola

Kahvila-ravintolamme tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Saat raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

Kulkuyhteydet

Uuden sukupolven HopLop Lahti sijaitsee Renkomäessä. Seikkailupuiston edestä löydät runsaasti parkkipaikkoja.

Jussilankatu 2, 15680 Lahti

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.