HopLop Lahti, Renkomäki

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

HopLop Lahti, Renkomäessä on liikunnallinen seikkailupuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta.
Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Renkomäen riemukkaaseen donitsiliukuun, suloisiin seeproihin sekä jännittävään tulivuori-liukuun, joka pistää aikuisenkin pulssin uusille lukemille.

Ulkoseikkailupuisto Lahdessa on tältä kesää suljettu. Aurinkoinen kiitos kesän ulkoileville pomppijoille!

HALLOWEEN-DISCO Lahdessa 2.11.2018

Kaupungin mageimmat Halloween-bileet on ihan nurkan takana, tätä ei yksikään tenava halua missata! Osa Renkomäen seikkailupuistosta muuttuu kreisihauskaksi discoilubaanaksi.

Pistäkääs kalenteriin tärkeä päivä ylös eli Halloween-disco pidetään 2.11.2018 klo 17 – 20!
Samalla kun tanssitaan discovalojen ja palmujen alla sukat makkaroille, niin pidetään muksuille myös vinkeitä kisoja! Juhliin kannattaa pukeutua, sillä paras palkitaan kuukauden Vip-passilla. Ja sehän tarkoittaa kuukauden ajaksi ilmaisia sisäänpääsyjä Lahden puistoon.

Jos et tykkää jonottaa lippukassalla, tulostetulla ennakkolipulla pääset suoraan jonon ohi sekä saat kaupan päälle hohtavan rannekkeen.

Leikkipaikat puistossa

HopLopissa on lupa leikkiä! Uuden ajan HopLop Lahti, Renkomäki on täynnä innostavia ja turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille, jotka saavat koko perheen liikkeelle: onko virkeän vieraan ensimmäinen valinta jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, vauhdikas liukumäki – vai ihan jokin muu? Valinta on vapaa!

Lasten synttärit

Lastenkutsujen järjestäminen voi olla rankka rasti arjen kiireen keskellä. Ei hätää: HopLop Lahti pelastaa! HopLop järjestää ratkiriemukkaat tai supersuloiset synttärit – sinun ja synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

Hyvä tietää

Kuinka varaudun riemukkaaseen reissuun? Onko HopLopissa vesipiste? Pääseekö aikuinen mukaan iloisiin touhuihin? Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Liput ja hinnat

Pääsy- ja sarjaliput sekä lahjakortit iloittelun ihmemaailmaan saat näppärästi verkkokaupasta. Saat PDF-liput sähköpostitse ja voit kätevästi tulostaa ne itse.

Kahvila-ravintola

Kahvila-ravintolamme tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Saat raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

Kulkuyhteydet

Uuden sukupolven HopLop Lahti sijaitsee Renkomäessä. Seikkailupuiston edestä löydät runsaasti parkkipaikkoja.

Jussilankatu 2, 15680 Lahti

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.