HopLop Riihimäki

Olemme avoinna joka päivä 10 - 20

HopLop Riihimäki on vuodesta 2009 asti toiminut koko perheen liikunnallinen seikkailupuisto. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta.
Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Riihimäen jännään seikkailulabyrinttiin, pallosota-alueeseen, innostavaan rakentelualueesen sekä vaikkapa pomppulinnaan
joka kirvottaa huikean ilon ilmoille.

HopLop Riihimäen joulun ja uuden vuoden poikkeusaukioloajat

23.12.  avoinna 10-18
24.- 25.12. puisto on suljettu
26.12. avoinna 10-20

31.12. avoinna 10-16
1.1.2019 avoinna 12-18

Leikkipaikat puistossa

HopLop Riihimäki antaa luvan leikkiä sydämensä kyllyydestä! Innostavat, turvalliset tilat ovat täpösen täynnä hauskoja aktiviteetteja, jotka saavat koko perheen liikkeelle: jännittävä seikkailulabyrintti, pallosota-alue, pomppulinna ja pienten oma leikkialue…

Lasten synttärit

Lastenkutsujen järjestäminen voi olla rankka rasti arjen kiireen keskellä. Ei hätää: HopLop pelastaa! HopLop Riihimäki järjestää puolestasi ratkiriemukkaat tai supersuloiset synttärit – sinun ja synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

Hyvä tietää

Kuinka varaudun riemukkaaseen reissuun? Onko HopLopissa vesipiste? Pääseekö aikuinen mukaan iloisiin touhuihin? Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Liput ja hinnat

Pääsy- ja sarjaliput sekä lahjakortit iloittelun ihmemaailmaan saat näppärästi verkkokaupasta. Saat PDF-liput sähköpostitse ja voit kätevästi tulostaa ne itse.

Kahvila-ravintola

HopLop Riihimäen kahvila-ravintola tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Saat raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

Kulkuyhteydet

HopLop Riihimäki sijaitsee osoitteessa Voimalankatu 6, 11100 Riihimäki.
Seikkailupuiston edestä löydät runsaasti parkkipaikkoja.
Hauskanpitoon pääsee kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä.

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.