HopLop Rovaniemi

Normaalisti Olemme avoinna PARKS.OPENING.EVERY_DAY 10 - 20

HopLop Rovaniemi on koko perheen liikunnallinen seikkailupuisto. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta.
Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Rovaniemen jännään seikkailulabyrinttiin, sähäköihin sähköautoihin, innostavaan rakentelualueesen sekä vaikkapa jättitrampoliiniin,
joka kirvottaa huikean ilon ilmoille.

Leikkipaikat puistossa

HopLop Rovaniemi antaa luvan leikkiä sydämensä kyllyydestä! Innostavat, turvalliset tilat ovat täpösen täynnä hauskoja aktiviteetteja, jotka saavat koko perheen liikkeelle: jännittävä seikkailulabyrintt, riemukas jättitrampoliini, menevät polkuautot ja pienten oma leikkialue ja paljon muuta.

Lasten synttärit

Lastenkutsujen järjestäminen voi olla rankka rasti arjen kiireen keskellä. Ei hätää: HopLop pelastaa! HopLop Rovaniemi järjestää puolestasi ratkiriemukkaat tai supersuloiset synttärit – sinun ja synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

Hyvä tietää

Kuinka varaudun riemukkaaseen reissuun? Onko HopLopissa vesipiste? Pääseekö aikuinen mukaan iloisiin touhuihin? Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Liput ja hinnat

Kiitos, kun huomioit, että Rovaniemen puisto myy omat sisäänpääsylippunsa. Rovaniemen puistoon ei valitettavasti voi ostaa sisäänpääsylippuja etukäteen verkkokaupastamme.

Kahvila-ravintola

HopLop Rovaniemen kahvila-ravintola tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Saat raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

Kulkuyhteydet

HopLop Rovaniemi sijaitsee sijaitsee osoitteessa Napapiirintie 14, 96900 Rovaniemi.
Seikkailupuiston edestä löydät runsaasti parkkipaikkoja.
Hauskanpitoon pääsee kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä.

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.