HopLop Tampere, Linnainmaa

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

HopLop Tampere, Linnainmaa on liikunnallinen seikkailupuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta.
Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Tampere, Linnainmaan riemukkaaseen donitsiliukuun, suloisiin seeproihin sekä jännittävään tulivuori-liukuun, joka pistää aikuisenkin pulssin uusille lukemille.

Pirkanmaalla sinua palvelee myös HopLop Pirkkala, Partola

Halloween-disco Tampereella 2.11.2018

Kaupungin mageimmat Halloween-bileet on ihan nurkan takana, tätä ei yksikään tenava halua missata! Osa Tampere Linnainmaan seikkailupuistosta muuttuu kreisihauskaksi discoilubaanaksi.

Pistäkääs kalenteriin tärkeä päivä ylös eli Halloween-disco pidetään 2.11.2018 klo 17 – 20!
Samalla kun tanssitaan discovalojen ja palmujen alla sukat makkaroille, pidetään muksuille myös vinkeitä kisoja! Juhliin kannattaa pukeutua, sillä paras palkitaan kuukauden Vip-passilla. Ja sehän tarkoittaa kuukauden ajaksi ilmaisia sisäänpääsyjä HopLop puistoihin.

Jos et tykkää jonottaa lippukassalla, tulostetulla ennakkolipulla pääset suoraan jonon ohi sekä saat kaupan päälle hohtavan rannekkeen.

Leikkipaikat puistossa

HopLopissa on lupa leikkiä! Uuden ajan HopLop Tampere, Linnainmaa on täynnä innostavia ja turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille, jotka saavat koko perheen liikkeelle: onko virkeän vieraan ensimmäinen valinta jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, vauhdikas liukumäki – vai ihan jokin muu? Valinta on vapaa!

Lasten synttärit

Lastenkutsujen järjestäminen voi olla rankka rasti arjen kiireen keskellä. Ei hätää: HopLop Tampere, Linnainmaa pelastaa! HopLop järjestää ratkiriemukkaat tai supersuloiset lasten synttärit – sinun ja synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

Hyvä tietää

Kuinka varaudun riemukkaaseen reissuun? Onko HopLopissa vesipiste? Pääseekö aikuinen mukaan iloisiin touhuihin? Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Liput ja hinnat

Pääsy- ja sarjaliput sekä lahjakortit iloittelun ihmemaailmaan saat näppärästi verkkokaupasta. Saat PDF-liput sähköpostitse ja voit kätevästi tulostaa ne itse.

Kahvila-ravintola

Kahvila-ravintolamme tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Saat raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

Kulkuyhteydet

HopLop Tampere, Linnainmaa sijaitsee Linnakeskuksessa Tampereen Linnainmaan alueella. Linnakeskuksen edestä löydät runsaasti parkkipaikkoja. Hauskanpitoon pääsee kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä.

Korpikodinkatu 3, 33580 Tampere

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.