HopLop Vaasa

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

HopLop Vaasa on liikunnallinen seikkailupuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta.
Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Vaasan riemukkaaseen donitsiliukuun, sähäköihin sähköautoihin sekä jännittävään tulivuori-liukuun, joka pistää Vaasankin veren vapisemaan.

OU MAI! MITKÄ SYNTTÄRIHINNAT!

Kun varaat kemut 1.11.-8.12.2018, niin saat ne 6€/lapsi edullisemmin eli juhlien alkaen hinnaksi jää vain 14,90€/lapsi! Ja hei, kun juhlavaraus tehdään vähintään 7 lapselle, on synttärisankarin osuus juhlista täysin ilmainen. Free, gratis, bedava, fri! Varaa synttärit koodilla MARRASMARKKINAT ja hyödynnä kampanjaetusi.

Kemut tulee varata kampanjan aikana, mutta juhlia voit vaikka ensi kesänä! Meistä se on reilua.

Varausjärjestelmä laskee automaattisesti edullisemman juhlahinnan, mutta sankarin edun saat käyttämällä kampanjakoodia. Kampanjaetu koskee vain uusia varauksia. Yksi ilmainen sankari/juhla, kun juhlavaraus tehdään vähintään seitsemälle lapselle. Kampanjaetu voimassa vain Vaasan HopLopissa.

Leikkipaikat puistossa

HopLopissa on lupa leikkiä! Innostava HopLop Vaasa on täynnä turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille, jotka saavat koko perheen liikkeelle: jännittäviä seikkailulabyrintteja, riemukkaita trampoliineja, sähäköitä sähköautoratoja, vauhdikkaita liukumäkiä…

Lasten synttärit

Lastenkutsujen järjestäminen voi olla rankka rasti arjen kiireen keskellä. Ei hätää: HopLop pelastaa! HopLop Vaasa järjestää ratkiriemukkaat tai supersuloiset synttärit – sinun ja synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

Hyvä tietää

Kuinka varaudun riemukkaaseen reissuun? Onko HopLopissa vesipiste? Pääseekö aikuinen mukaan iloisiin touhuihin? Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Liput ja hinnat

Pääsy- ja sarjaliput sekä lahjakortit iloittelun ihmemaailmaan saat näppärästi verkkokaupasta. Saat PDF-liput sähköpostitse ja voit kätevästi tulostaa ne itse.

Kahvilaravintola

HopLop Vaasan kahvila-ravintola tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Saat raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

Kulkuyhteydet

HopLop Vaasa sijaitsee osoitteessa Meijerinkatu 2-4, 65100 Vaasa.
Seikkailupuiston edestä löydät runsaasti parkkipaikkoja.
Hauskanpitoon pääsee kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä.

 

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.