HopLop Vantaa, Vantaanportti

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

HopLop Vantaa on liikunnallinen seikkailupuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta.
Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Vantaan riemukkaaseen donitsiliukuun, sähäköihin sähköautoihin sekä jännittävään tulivuori-liukuun, joka pistää aikuisenkin pulssin uusille lukemille.

PÄÄKAUPUNKISEUDULLA SINUA PALVELEVAT MYÖS

Leikkipaikat puistossa

HopLopissa on lupa leikkiä! Innostava HopLop Vantaa on täynnä turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille, jotka saavat koko perheen liikkeelle: on jännittävää seikkailulabyrinttiä, riemukkaita trampoliineja, sähäköitä sähköautoja, vauhdikkaita liukumäkiä…

Lasten synttärit

Lastenkutsujen järjestäminen voi olla rankka rasti arjen kiireen keskellä. Ei hätää: HopLop pelastaa! HopLop Vantaa järjestää ratkiriemukkaat tai supersuloiset synttärit – sinun ja synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

Hyvä tietää

Kuinka varaudun riemukkaaseen reissuun? Onko HopLopissa vesipiste? Pääseekö aikuinen mukaan iloisiin touhuihin? Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Liput ja hinnat

Pääsy- ja sarjaliput sekä lahjakortit iloittelun ihmemaailmaan saat näppärästi verkkokaupasta. Saat PDF-liput sähköpostitse ja voit kätevästi tulostaa ne itse.

Kahvilaravintola

HopLop Vantaan kahvila-ravintola tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Saat raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

Kulkuyhteydet

HopLop Vantaa sijaitsee Vantaanportin Retail Parkissa osoitteessa Antaksentie 4, 01510 Vantaa. Seikkailupuiston edestä löydät runsaasti parkkipaikkoja. Paikalle pääset kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä.

 

 

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.