Hilpee fiilispäivä firmoille!

Hoi aikuiset, nyt hoploppaamaan! Kyllä te vielä taivutte trampalle, uskallatte liukumäkiin, venytte kiipeilyyn, löydätte labyrinttiin – tai jos ette, niin sitten jälkikasvu mukaan näyttämään mallia. HopLop-päivän jälkeen on voittajaolo! Ja naurupakki ladattu täyteen. Pyydä ihmeessä tarjous yksityisseikkailulle ja ruokailulle ravintolassamme.

Perhepäivät

Palkitaan koko perhettä

”Juhlimme HopLopissa koko perheen pikkujouluja työntekijöiden perheiden kanssa. Perheet pitivät aktiviteeteista ja siitä, että sai touhuta yhdessä lasten ja aikuisten kesken. Käytännönjärjestelyissä pääsimme itse todella helpolla, kun HopLopin porukka huolehti kaikesta aktiivisesti ja asiantuntemuksella.”

Perhepäivä HopLopissa voi sisältää yhteistä ohjelmaa tai perustua vapaaseen viihtymiseen puistossa. Kerro meille lisää teidän tarpeistanne ja räätälöidään teidän porukalle sopiva ohjelma ja tarjoilupaketti.

Asiakastilaisuudet

Lämminhenkistä verkostoitumista

”Kutsuimme tärkeitä asiakkaita ja sidosryhmiä asiakastilaisuuteen HopLop Konalaan. Yhteisten seikkailujen ja kiipeilyn lomassa asiakkaisiin tutustui aivan uudella tavalla. Tarjoilut järjestyivät helposti ja herkullinen kotiruokalounas maistui kaikille herkuttelijoille isoista pieniin. ”

Asiakastilaisuus HopLopissa voi sisältää yhteistä ohjelmaa tai perustua vapaaseen viihtymiseen puistossa. Ota yhteyttä ja räätälöidään teidän poppoolle sopiva ohjelma ja tarjoilut.

HopLop liput

Iloa koko porukalle

”Viime vuonna henkilöstömme sai valita muutamasta vaihtoehdosta juuri omaan elämäntilanteensa sopivan aineettoman joululahjan. Monet perheelliset työntekijät valitsivat HopLop lippuja, jotka saivat innokkaan vastaanoton myös kotona.”

Meiltä saat juuri teidän porukalle sopivan lippupaketin. Liput käyvät HopLop puistoissa ympäri Suomen.