m

Getjenny

Seikkailutreeni joukkueille ja seuroille: Vauhdikasta seikkailua ja tiimityöskentelyä

Vauhtia ja yhteistyötä seikkailupuistossa

Tiimityöskentely ja yhteiset haasteet hitsaavat joukkueen yhteen. HopLop tarjoaa täydellisen ympäristön, jossa joukkueet ja seurat voivat kokea yhdessä vauhdikasta seikkailua. Kiipeilyrakenteet ja haastavat radat tarjoavat jännittäviä tehtäviä, jotka vaativat yhteistyötä ja luovaa ongelmanratkaisua. Täällä jokainen joukkueen jäsen pääsee testaamaan rajojaan turvallisessa ympäristössä.

Seikkailupuiston aktiviteetit ovat suunniteltu kehittämään motorisia taitoja ja ketteryyttä, mutta ne tarjoavat myös loistavan mahdollisuuden parantaa tiimin dynamiikkaa. Kun joukkue suunnistaa läpi pallomeren tai ylittää esteitä, jokainen jäsen oppii luottamaan toisiinsa ja työskentelemään yhtenäisenä ryhmänä. Tämä on hauska tapa vahvistaa joukkuehenkeä ja luoda ikimuistoisia hetkiä yhdessä.

Seikkailu odottaa jokaista joukkuetta

Joukkueille suunnatut seikkailutreenit HopLopissa ovat täynnä toimintaa ja hauskoja hetkiä. Ei ole väliä, onko kyseessä jalkapallojoukkue, partiolaiset tai tanssiryhmä – kaikki löytävät puistosta jotakin, mikä saa adrenaliinin virtaamaan ja hymyn huulille. Seikkailupuiston monipuoliset aktiviteetit haastavat jokaisen osallistujan ja tuovat esiin joukkueen vahvuudet.

Seikkailupuiston parissa aika kuluu kuin siivillä, kun joukkueet kiipeilevät, hyppivät ja liukuvat läpi erilaisten ratojen. Jokainen este ja tehtävä on mahdollisuus oppia uutta ja kasvaa yhdessä joukkueena. Tämä on loistava tapa pitää yllä joukkueen motivaatiota ja ylläpitää positiivista asennetta.

Yhteistyöllä voittoon

Yhteistyö on menestyksen avain niin urheilussa kuin elämässä yleensäkin. HopLopin seikkailupuistossa joukkueet voivat kehittää tätä tärkeää taitoa hauskalla ja interaktiivisella tavalla. Ratkaisemalla yhdessä pulmia ja auttamalla toisiaan haastavissa tilanteissa, joukkueen jäsenet oppivat arvokkaita yhteistyötaitoja, jotka kantavat pitkälle myös kentän ulkopuolella.

Seikkailupuiston ympäristö on suunniteltu tukemaan yhteistyötä ja kommunikaatiota. Kun joukkueet työskentelevät yhdessä voittaakseen seikkailuradan haasteet, he oppivat kuuntelemaan toisiaan ja jakamaan vastuuta. Tämä ei ainoastaan vahvista joukkuehenkeä, vaan myös luo pohjaa menestykselle tulevissa koitoksissa.

Liikunnan riemua kaikenikäisille

HopLopissa liikunnan ilo on kaikkien ulottuvilla. Seikkailupuisto tarjoaa jännittäviä aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille seikkailijoille. Täällä jokainen voi löytää oman suosikkinsa ja nauttia liikunnasta omalla tavallaan. Seikkailupuiston tehtävät ja pelit kannustavat liikkumaan ja pitämään hauskaa yhdessä joukkueen kanssa.

Liikunnan ei aina tarvitse olla vakavaa harjoittelua. HopLopissa se on ennen kaikkea hauskaa ja innostavaa. Seikkailupuiston myötä joukkueet voivat unohtaa hetkeksi kilpailupaineet ja keskittyä nauttimaan yhdessäolosta ja liikunnan tuomasta energiasta.

Seikkailupuiston hyödyt joukkueille

Seikkailupuistossa vietetty aika ei ole pelkästään hauskaa, vaan se tarjoaa myös monia hyötyjä joukkueille. Fyysisten taitojen kehittämisen lisäksi seikkailupuisto auttaa parantamaan keskittymiskykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja luovuutta. Nämä ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia, jotka auttavat joukkuetta menestymään.

Seikkailupuiston kokemukset jättävät pysyvän jäljen joukkueen yhteishenkeen. Yhteiset haasteet ja onnistumiset luovat muistoja, jotka yhdistävät joukkuetta ja antavat lisämotivaatiota tuleviin haasteisiin. HopLopissa joukkueet voivat kasvaa yhdessä ja saavuttaa uusia tavoitteita.

Varaa seikkailu HopLopissa

Jos olet valmis viemään joukkueesi seikkailuun, joka yhdistää vauhdin ja tiimityöskentelyn, on aika varata päivä HopLopissa. Tutustu lisää seikkailupuiston tarjoamiin mahdollisuuksiin ja varaa unohtumaton kokemus joukkueellesi. Klikkaa tästä ja lue lisää Tekemistä lapsille: Ideoita ja vinkkejä.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi