Kampanja on päättynyt.

 Ja superina kaiken päälle: passilla pääsee myös Leo’s Leikkimaahan! Tuplasti kivaa samalla rahalla.

Joka päivä superkivaa jouluun asti!

SuperSyssypassi nyt 49,90€

Supersyssy alkaa nyt! Hommaa SuperSyssypassi sassiin ja seikkaile vaikka joka päivä 23.12.23 asti.

SuperSyssypassi on sullottu täyteen kaikkea kivaa: jänniä tapahtumia, ylläreitä, juhlia, leikkejä, kilpaa ja kisaa. Niitä pompsahtelee pitkin syksyä, myös syyslomien aikaan.

SuperSyssypassi on myynnissä vain 10.-31.10.23 tai niin kauan kuin passeja riittää. Nopeimmin nappaat passin verkkokaupasta!

Ja superina kaiken päälle: passilla pääsee myös Leo’s Leikkimaahan! 

 Ja superina kaiken päälle: passilla pääsee myös Leo’s Leikkimaahan! Tuplasti kivaa samalla rahalla.

Tätä kaikkea on SuperSyssypassi!

Syssypassi tekee koko syksystä hauskan seikkailun ja taklaa tylsät päivät mennen tullen. Isommille se avaa ovet myös omatoimiseen seikkailuun: huoltaja voi myöntää Leikkiluvan tänä vuonna 8 vuotta täyttävälle tai tätä vahemmalle lapselle. Leikkilupa on voimassa kaikissa HopLop puistoissa. HopLop Leikkilupa ei ole voimassa Leo’s puistoissa.

Syssypassissa on myös säätakuu: aina t-paitakeli ja sukat kuivina! Nälkä ja jano taas hoidetaan herkutteluedulla: 10 % alennus kaikista ravintolan ruoista ja juomista.

Usein kysyttyä

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia HopLopissa tai Leo’s Leikkimaassa. 

Passi on henkilökohtainen ja lapsen nimi kirjoitetaan passiin ostohetkellä. Lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Muista varata leikkiaika etukäteen. Passi on voimassa kautta maan kaikissa HopLopeissa ja Leo’s Leikkimaissa.

Osta passi HopLop tai Leo's Leikkimaan puistoista tai HopLopin verkkokaupasta. Passia ei voi ostaa Leo's Leikkimaan lahjakortilla eikä Leo's Leikkimaista käteisellä.

Passeja on myynnissä rajoitetusti, nappaa omasi nopsaan! Leikkiaika alkaa passin ostohetkestä ja passi on voimassa 23.12.2023 saakka. Passin myynti päättyy viimeistään 31.10.2023

Kyllä! Näytä passia HopLopin tai Leo’s Leikkimaan ravintolassa ja saat 10 % alennuksen kaikista ruoista ja juomista.

Uutta tuplakivaa, jee! SuperSyssypassilla seikkailet nyt myös Leo’s Leikkimaassa. Puistoja on ympäri Suomen, kuudella paikkakunnalla. Kun valitset omasi, varaa samalla leikkiaika etukäteen leosleikkimaa.fiTutustu puistojen omiin leikkisääntöihin ennen vierailua. Huomaathan, että HopLop Leikkilupa ei käy Leo's Leikkimaissa.

SuperSyssypassia käyttävän lapsen mukana pääsee puistoon yksi aikuinen veloituksetta.

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

Hui ihanaa, nyt on hirveää!

Hepulihurjat Halloweenit 26.10.-5.11.

Hiippaile mukaan ihan haamuna! Halloween-viikoilla 26.10.-5.11. karkaat seikkailujen lomasta Karkkijahtiin ja sujahdat Sana-arvoitusten perään. Molemmista jaossa hauskoja palkintoja! Kurvaa puistossa kassan kautta ja sieppaa tarkemmat ohjeet.

Hepulihauskat Halloween-kemut! Hulinat startataan torstaina 26.10. klo 16-20, jolloin luvassa jännää juhlaa, vauhtimusaa, kivaa kisaa ja makeita palkintoja.